Previzualizare foto – fotografie originală aici

Onix Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Splaiul Independenței, 202H, zona Grozăvești, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
Splaiul Independenței, 202к (Bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Onix Residence pe hartă București

Splaiul Independenței, 202H, zona Grozăvești, Sector 6, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente500
🟧 Număr clădiri5
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriblocuri Ytong

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere și duplexuri

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Onix Residence” se află construit în partea nordică a Capitalei, în zona Eroilor - Grozăvești, pe Splaiul Independenței, nr. 202H, sectorul 6, București.

Despre locul amplasării

Fiind așezat într-o zonă semi-centrală, ansamblul rezidențial „Onix Residence” oferă locatarilor săi o viață împlinită în apropiere de toate facilitățile urbane cu toate punctele de interes pentru toți membrii familiei, cu zone de relaxare și locuri de distracție.

Timpul liber poate fi frumos petrecut cu familia în Parcul Cișmigiu sau la Grădina Botanică, care se află nu departe de blocurile locative. Precum și la multe teatre, cinematografe, restaurante și cafenele din vecinătate.

În apropiere se află spitale și clinici, funcționează grădinița nr. 285, Liceul Teoretic Ion Neculce, Liceul „Mircea Eliade” și multe alte școli. Pentru studenți, nu departe de case se află Universitatea Politehnică și Universitatea Carol Davia.

Din Complex este acces facil către toate mijlocele de transport, linii de troleibuze, autobuze și stații de Metrou.

Este foarte ușor și repede de ajuns după cumpărături la Centrul Comercial Orhideea cu hipermarketul Carrefour și la AFI Mall Cotroceni.

Distanța de la case până la stațiile de Metrou: „Grozăvești” sunt – 1,1 km, Metroul „Eroilor” se află – 2,4 km și „Politehnica” – 1,5 km. Până la Piața Unirii sunt 5,3 km, iar Piața Victoriei este la 3,6 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs doar 2,5 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Otopeni se află situat la 16,2 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de 7,8 km.

Descrierea complexului rezidențial și caracteristici constructive

„Onix Residence” este un proiect rezidențial care cuprinde cinci blocuri de apartamente. Toate blocurile locative sunt construite cu unsprezece etaje locative și dispun de câte un etaj la subsol și câte un etaj de parter.

Clădirile sunt construite din blocuri Ytong și din exterior sunt izolate termic cu un strat de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC și geamuri termopane.

Ansamblul rezidențial dispune de parcare subterană și are locuri de parcare supraterane.

În incinta ansamblului locativ funcționează o grădiniță cu program prelungit, un salon SPA cu saună și jacuzzi, este o sală de fitness, sunt amenajate locuri de joacă pentru cei mai mici locatari și funcționează un ATM.

Teritoriul Complexului Locativ este îngrădit, are o curte de tip – închis și este păzit non-stop.

Descrierea locuințelor

Complexul Locativ are construite în total 500 de unități locative, cu apartamente confortabile cu 1, 2 și 3 camere și duplexuri. Apartamentele sunt proiectate logic cu ferestre mari pentru a aproviziona locuințele la maxim cu lumină naturală. Toate locuințele sunt propuse spre vânzare cu finisaje la cheie, unde pereții și tavanele sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă și în camerele de baie și la bucătărie cu faianță. Pardoselile sunt turnate cu șapă și placate cu parchet și gresie. Ușile interioare celulare și ușa de la intrare metalică – sunt instalate.

Toate apartamentele se încălzesc individual prin centrală termică proprie și calorifere, care sunt instalate și conectate.

Există racordare la toate utilitățile, la apă, canalizare, gaze și curent electric. Locuințele sunt dotate cu apometre și contoare individuale.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Onix Residence” este Compania „Morad Group”, care este prezentată pe piața dezvoltării imobiliarelor din România din anul 1990.

Posibilități de achitare: credit imobiliar, credit Prima Casă.

Pentru mai multe informații amănunțite despre apartamente, despre toate modalitățile de plată și despre cum se poate de cumpărat o locuință direct de la Dezvoltator, vă invităm să vizitați web site-ul ansamblului rezidențial „Onix Residence”.

Acest proiect mai este numit și Onix Residence București.

Unde se află Onix Residence?

Splaiul Independenței, 202H, zona Grozăvești, Sector 6, București.

Termen de finalizare Onix Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Onix Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Onix Residence din București?

Dezvoltătorul Onix Residence este – Morad Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC