Previzualizare foto – fotografie originală aici

Toamnei 134
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Toamnei, 134, zona Obor, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Toamnei, 134, zona Obor, Sector 2, București (Toamnei 134)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Toamnei 134 pe hartă București

str. Toamnei, 134, zona Obor, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrale termice marca BUDERUS
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente9
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare9 locuri de parcare exterioare
🟧 Regim inalțimeP+4E+5R
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe83–168 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul locativ „Toamnei 134” se află localizat pe strada Toamnei, la numărul 134 în zona Obor/Eminescu-Dacia, în sectorul 2 din municipiul București. În zona de amplasare a locuințelor noi se află diferite magazine, cafenele și restaurante, sunt saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, oficiu poștal și până la Piața Romana se ajunge în 10 minute pietonal. În proximitatea blocului de apartamente sunt Școlile Gimnaziale Nr. 26 și Nr. 307, este Școala Gimnazială „Sfântul Silvestru”, Școala Sanitară Postliceală „Carol Davila”, Colegiul Național „Cantemir Vodă”, Grădinița Nr. 258 și Academia de Creativitate.

De la locuințele noi este acces rapid către stațiile cu mijloace de transport în comun, cu rute de autobuz, circulă tramvaie și stația de metrou Obor se află la doar 900 de metri, până la care se ajunge pietonal în maxim 10 minute. De la complexul rezidențial „Toamnei 134” este de parcurs o mică distanță de doar 3-4 km până în centrul capitalei, până la Gara de Nord din București sunt nu mai mult de 4 km și circa 15 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa sunt 7 km.

Caracteristici tehnice și amenajarea complexului

Ansamblul imobiliar „Toamnei 134” reprezintă un bloc rezidențial de tip – „Boutique”, ce este construit cu un Parter și 5 Etaje, unde etajul superior este construit Retras și în bloc este prevăzută doar o singură scară. Casa de apartamente are o fundație de tip radier general cu grinzi fundare și structură de rezistență formată din stâlpi și diafragme din beton armat cu închiderile exterioare și pereții interiori (inclusiv și compartimentări) zidiți din cărămidă termic și fonic eficientă Porotherm. Fațadele imobilului sunt izolate termic cu vată minerală și sunt finisate cu plăci HPL. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de profil PVC Salamander cu șapte camere termice și are geam termopan tripan, glafurile interioare sunt realizate din PVC, iar glafurile exterioare instalate sunt din aluminiu. Spațiile interioare comune din blocul locativ sunt complet finisate, cu bun gust și cu materiale durabile și moderne, scara este placată cu granit și are instalată balustradă din metal, la casa scării este instalat un lift ultramodern, silențios și sigur. Accesul în locuințe se face prin sistem cu interfon.

În ansamblul locativ „Toamnei 134” sunt organizate 9 locuri de parcare supraterane.

Apartamente luxoase

În blocul locativ „Toamnei 134” sunt proiectate doar 9 unități locative excelente, ce au scheme inteligent gândite și unde sunt funcțional schițate 3 camere decomandat compartimentate. Locuințele sunt amplasate doar câte două unități locative la fiecare nivel și la etajul superior al imobilului se află poziționat un Penthouse, care facilită de o terasă cu mărimea de 66 mp. Suprafața apartamentelor începe de la 88 mp și atinge 168 mp. În apartamente toate camerele de baie sunt proiectate cu ferestre și au aerisire naturală. Sunt locuințele complet finisate și echipate, acestea se predau în folosință în versiune – „la cheie”. Toate finisajele și echipamentele folosite sunt alese din game Premium. Pardoselile sunt turnate cu sape elicopterizate și sunt placate cu parchet de producere germană Egger cu clasă de trafic 33. Pereții interiori sunt prelucrați cu tencuieli mecanizate și în apartamente sunt placate plăci ceramice (gresie și faianță) de producere italiană Marazzi. Toate ușile interioare sunt instalate, sunt pline și sunt de la firma Porta Doors. Camerele de baie sunt utilate și dispun de toate obiectele sanitare instalate, acestea sunt de calitate superioară alese de la Cersanit, iar bateriile sunt de la firma Ramon Soler și sunt montate toate instalațiile sanitare. Se încălzesc apartamentele autonom cu centrale termice proprii de la Buderus, ce au puterea de 24 kw și cu radiatoare de tip panouri din oțel. Sistemul de electricitate este complet realizat cu conducte din cupru masiv și sunt instalate toate prizele și întrerupătoarele de culoare albă de la Gewiss.

Pentru alte informații despre disponibilitate, achiziționare și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să treceți pe site-ul complexului locativ „Toamnei 134”.

Acest proiect mai este numit și Toamnei 134 Residence.

Unde se află Toamnei 134?

str. Toamnei, 134, zona Obor, Sector 2, București.

Termen de finalizare Toamnei 134?

Toamnei 134 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Toamnei 134 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Toamnei 134 din București?

Dezvoltătorul Toamnei 134 este – Toamnei 134.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC