Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Nova Residence 10
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Dragoș Vodă, 10, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Nova Residence 10

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 58 m2totul e vândut
3 camere
de la 94 m2totul e vândut

Nova Residence 10 pe hartă București

str. Dragoș Vodă, 10, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Nova Residence 10
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiconstruit dupa principii Feng Shui
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente8
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc boutique
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente58–107 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului și informații despre vecinii din zonă

Într-o zonă destul de bine dezvoltată – zona Pipera, pe Strada Dragoș Vodă, la numărul 10, în orașul Voluntari din județul Ilfov, se află localizat ansamblul imobiliar „Nova Residence”. Ansamblul de locuințe este amplasat vis-a-vis de complexul „Sunflower Club” și are în apropiere o diversitate de organizații educaționale, școli și licee, nu departe se află: Școala Gimnazială „Discovery”, Școala „Harmony Tree Montessory”, Școala Internațională „Mark Twain”, Grădinița de copii „Butterfly”, Grădinița Franceză „La Maison Bleue”, Grădinița „Kids Kingdom Kindergarten”, Grădinița „Universul Copiilor”, Liceul Privat „Little London International Academy”, Școala Britanică și Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

La 1200 de metri de la casă este market-ul Profi, la 1,4 km este supermarket-ul Lidl, foarte aproape este centrul comercial „Jolie Ville Galleria” și pe o rază de la 4 km până la 7,7 km se află centrele comerciale: „Băneasa Mall”, „Pipera Plaza” și „Promenada Mall”.

În apropiere de complex este Ambasada Statelor Unite, Ambasada Nigeriei, sunt saloane de înfrumusețare, este centrul medical „Family Clinic”, spitalul „Egregora” și sala de sport „World Class Atlantis”.

Nu departe de apartamente se află pădurea Băneasa și sunt 15 minute pe jos până la Grădina Zoologică, deoarece sunt de parcurs doar 1300 de metri. La 9,3 km se află Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 6,5 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa. Până în centrul Bucureștiului se ajunge prin 13,9 km și prin 12,1 până la Gara de Nord.

Prezentarea ansamblului rezidențial de tip – Butique

Fiind proiectat și realizat în întregime în conformitate cu toate principiile după Feng Shui - complexul imobiliar „Nova Residence” oferă locatarilor relaxare, liniște sufletească și confort la maxim. Clădirea rezidențială dispune de un regim mic de înălțime cu un parter plus 2 Etaje locative și facilită de un grad sporit seismic.

Clădirea complexului rezidențial are un design ultra modern cu utilizarea liniilor curate și nuanțelor calde. Pe tencuiala de culoarea albă foarte frumos se evidențiază ferestrele de culoare gri și balcoane placate pe părțile inferioare cu plăci cu factură de lemn natural – o combinație ideală a materialelor naturale cu stilul contemporan de viață. Arhitectura clădirii se deosebește nu numai prin aspectul său unic dar și prin calitatea materialelor folosite la construcție.

Ansamblul locativ „Nova Residence” este o reședință de tip închis și accesul în incintă este controlat, aici viața este liniștită și securizată.

Pentru transportul rezidenților există construite și locuri de parcare subterane, unde fiecare unitate rezidențială este asigurată cu câte un loc de parcare personal.

Predarea armoniei și energiei apartamentelor

În ansamblul „Nova Residence” sunt prezentate opt apartamente desăvârșite, acestea sunt îmbibate cu energie, care perfect armonizează cu aspectele vizuale ale locuințelor. Unitățile locative sunt proiectate după principiul high-end și beneficiază de spații generoase vitrate cu ferestre din tavan până în pardoseală.

Suprafețele apartamentelor variază între 58 mp și 107 mp, dintre care cele două locuințe amplasate la parterul clădirii beneficiază de grădini personale, iar apartamentele de la etaj sunt prevăzute cu logii confortabile. La fiecare etaj din bloc sunt amplasate câte 3 apartamente excepțional finisate și complet echipate cu toate instalațiile și preinstalațiile pentru aparatele de aer condiționat.

Finisajele interioare folosite de Dezvoltator sunt oferite la alegerea fiecărui cumpărător și locuințele se vor finisa în corespundere cu cerințele și gusturile viitorilor locatari. Iar viitorii locatari au de făcut doar un singur lucru – să-și aleagă mobila și fericiți să se mute în locuința sa de vis.

Casa de apartamente este branșată la toate utilitățile, dispune de apă, gaz, canal și curent și este separat contorizată pentru fiecare apartament aparte.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe excelente „Nova Residence” este compania „Nova Development”, care activ și cu succes se ocupă de proiectarea, construcția și dezvoltarea obiectelor imobiliare nu numai de tip rezidențial dar și are în portofoliul său și clădiri de birouri. Compania „Nova Development” construiește obiecte imobiliare cu aspecte unice și folosește doar materiale inovative, aceasta utilizează la realizarea proiectelor sale cele mai performante tehnologii și are ca deviză în primul rând: „Calitate și responsabilitate”.

Din site-ul nostru doar cu un singur click pe denumirea companiei Dezvoltatorului puteți trece pe pagina web a complexului locativ „Nova Residence” de unde puteți afla mai detaliat alte informații și materiale despre unitățile locative și de unde puteți afla contactele vânzătorului.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc Residence 10 Pipera Dragos Voda.

Unde se afla Nova Residence 10?

str. Dragoș Vodă, 10, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Nova Residence 10?

Nova Residence 10 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Nova Residence 10.

Cine este dezvoltatorul Nova Residence 10 în București?

Dezvoltator Nova Residence 10 – Nova Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC