Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nordum Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Cosaşilor, 3-7, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Cosaşilor, 3-7, Cluj-Napoca (Nordum Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Nordum Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Cosaşilor, 3-7, zona Mărăști, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, spatii comerciale, loc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift3 lifturi
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente153
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime6
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe43–99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa și informații despre locația imobilelor

În cartierul Mărăști din orașul Cluj – Napoca, pe strada Cosașilor, la numărul 3-7 se află situat ansamblul de locuințe „Nordum Residence”. Acesta este situat foarte confortabil și în apropierea sa are puncte de interes comercial, localuri de relaxare, cluburi sportive, clădiri de birouri, organizații educaționale, farmacii și instituții medicale, biserici și organizații sociale și culturale.

La doar 380 de metri de la blocul locativ se află hipermarket-ul Kaufland Mărăști de pe strada Fabricii și în apropiere este brutăria „La Casa”.

Nu departe de locuințe se află complexul sportiv „Squash it”, baza sportivă „Farmec”, baza sportivă și ștrandul „Clujana”, este Parcul Feroviarilor și Parcul Farmec. De asemenea, nu departe este Spitalul Clinic Municipal din Cluj Napoca, Centrul Medical „Planifam” și Policlinica „Promedis”.

Pentru copii în apropiere de clădirea locativă funcționează centrul de dezvoltare și distracție „Castelul Piticilor”, Grădinița Așchiuță Nr. 2, Grădinița cu program prelungit „Căsuța Poveștilor”, Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”, Royal School, Liceul Victor Babeș, Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu”, Grupul Școlar și Liceul Tehnologic Special „Samus”.

De la intrarea în complexul de locuințe „Nordum Residence” este o distanță de doar 30 de metri până la stația cu mijloace de transport în comun, se află stațiile de autobuz Fabricii și Mărăști. Sunt doar 3,1 km până în centrul orașului, sunt 2,6 km până la Iulius Mall, 2,2 km până la Gara Centrală și 7,4 km până la Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca „Avram Iancu”.

Prezentarea proiectului rezidențial

Arhitectura contemporană a proiectul imobiliar „Nordum Residence” este prezentată la cele mai înalte standarde și cu implementarea celor mai contemporane și captivante aspecte. Calitatea înaltă a materialelor asigură imobilelor durabilitate, seismicitate sigură și termo-eficiență sporită.

Blocul de imobile este construit cu zidării din cărămidă și cadre din beton armat de calitate superioară, clădorea este înîlțată cu un regim de înălțime de: Subsol plus Parter plus 5 etaje locative și al 6-lea etaj este construit retras și corpul imobiliar este structurat pe 3 scări locative, care sunt echipate cu câte trei lifturi, care au opriri inclusiv până la locurile de parcare subterane. Iar la parterul clădirilor locative sunt amplasate spații comerciale și/sau spații de oferire a serviciilor. Complexul rezidențial este gândit până la ultimul detaliu de confort și siguranță, unde sunt prevăzute spații de depozitare și locuri de parcare.

Aspectul clădirii locative este luminos și modern, unde pe fonul de culoare albă a blocului imobiliar sunt elemente și balcoane combinate cu culori maro și verde, iar spațiile comerciale de la parter sunt generos vitrate și au fațade de culoare gri antracit. Locuințele beneficiază de ferestre echipate cu profil din PVC și cu trei foi de geam termopan.

Spațiul verde, ce este amenajat cu un bun gust în curtea interioară a complexului locativ este vizitat de rezidenți și de copiii rezidenților, deoarece anume aici se află organizat și un loc de joacă pentru micuții locatari.

Accesul în incinta blocului de locuințe este organizat securizat, precum și intrarea către parking-ul subteran este cu acces securizat și există serviciu de administrare a imobilului.

Către ansamblul de imobile toate străzile sunt asfaltate și există iluminat stradal.

Apartamente elegant planificate cu modele pentru toate gusturile

În blocul „Nordum Residence” este prezentat un total de 153 de locuințe spațioase cu camere luminoase și cu ferestre generoase cu dimensiuni până în pardoseală. Locuințele sunt optimizate perfect și sunt la maxim de funcționale, unde este bine gândit fiecare detaliu în parte. Există proiectate peste 35 de modele de apartamente cu scheme cu 1-2-3-4 camere cu suprafețele cuprinse între 43 mp – 99 mp.

  • Locuințele cu o cameră au suprafața de la 43,5 mp până la 46,40 mp;
  • Locuințele cu 2 camere au suprafața de la 52,06 mp până la 55,25 mp;
  • Locuințele cu 3 camere au suprafața de la 68,17 mp până la 77,88 mp;
  • Locuințele cu 4 camere au suprafața de la 89,72 mp până la 98,96 mp.

Toate apartamentele dispun de scheme decomandate, unde bucătăriile sunt proiectate de tip deschise sau închise, unele din apartamente beneficiază de terase generoase, iar altele au ieșire la grădina proprie simpatică, ce sunt dedicate persoanelor cu animale de companie, persoanelor cu mici copii și persoanelor pasionate de grădini. Și apartamentele se predau cumpărătorilor cu toate terasele integral finisate.

Pardoselile locuințelor sunt turnate cu șapă, pereții interiori sunt prelucrați cu un strat de glet și toate instalațiile sunt puse la poziții (instalațiile electrice, termice și sanitare).Toate caloriferele din locuințe sunt dotate, montate și conectate la sistemul autonom de încălzire pentru fiecare apartament, care are instalată câte o centrală termică proprie.

Realizate din metal și cu un sistem fiabil de antiefracție sunt instalate toate ușile de acces la apartamente și acestea sunt izolate cu sisteme de fono și termo izolare.

La bloc și locuințe există branșament la apă, canal, gaz, curent, CATV și internet cu cablu și prin fibră optică și instalate sunt contoare la gaze și curent electric plus apometre.

Și din ferestrele apartamentelor de la etajele superioare se deschid cele mai frumoase și spectaculoase vederi asupra vecinătăților.

Pentru achiziționare este acceptată metoda de plată prin tranșe flexibile, creditarea ipotecară sau Prima Casă cu oferirea serviciilor de consiliere și asistență din partea Dezvoltatorului – compania „GPA Real Estate Invest” S.R.L.

Alte detalii și mai multe informații suplimentare despre apartamentele noi din complexul locativ le puteți primi direct de la echipa de vânzători a Dezvoltatorului, contactele cărora sunt afișate pe web pagina oficială a complexului de imobile „Nordum Residence”, unde aveți posibilitatea să treceți direct de pe site-ul nostru și de unde puteți face o programare de vizionare a complexului.

Acest proiect mai este numit și Nordum Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Nordum Residence?

str. Cosaşilor, 3-7, zona Mărăști, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Nordum Residence?

Nordum Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nordum Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nordum Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Nordum Residence este – GPA Real Estate Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC