Previzualizare foto – fotografie originală aici

Fabricii Panoramic
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Fabricii, 69-71, Cluj Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Fabricii, 69-71 (Fabricii Panoramic)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2015 tr. 4
Indisponibil

Fabricii Panoramic pe hartă Cluj-Napoca

str. Fabricii, 69-71, Cluj Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatenu
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament foarte comod

Ansamblul rezidențial „Fabricii Panoramic” este situat pe strada Fabricii la numerele 69-71 din cartierul Mărăști al orașului Cluj – Napoca. La dispoziția locatarilor nu departe de casă se găsesc hipermarket-urile Kaufland și Auchan, până la care se ajunge în câteva minute. La fel Piața Oser este localizată la o distanță de 900 metri de la complex. Și până la centrul Comercial „Iulius Mall” sunt de parcurs în jur la 2,6 km, cu mașina se ajunge în nu mai mult de 8 minute.

În vecinătatea complexului locativ se află: Complexul Sportiv „Squash it”, este Ștrandul Clujana cu zone de recreere și teren de fotbal, nu departe este Spitalul Clinic Municipal din Cluj – Napoca, sunt cafenele și restaurante în imediata apropiere. De asemenea la o mică distanță de la apartamente funcționează instituții educaționale și organizații de învățământ: Grădinița „Așchiuța” nr. 21, Liceul Victor Babeș și Școala Gimnazială Ion Agârbiceanu.

Distanța de la blocul locativ până în centrul orașului Cluj Napoca este de 3,9 km și se parcurge în 10-14 minute. Până la Piața 1 Mai sunt de parcurs doar 800 de metri, iar pe jos până la Stația Clujana sunt de făcut doar 240 de metri. Și în apropiere de casă sunt stații de autobuze.

Structură tehnică, materiale constructive și detalii despre complex

Complexul rezidențial „Fabricii Panoramic” vine prezentat pe piața imobiliară a orașului Cluj – Napoca cu un singur bloc de apartamente, care este proiectat și finisat foarte elegant în culori luminoase și formidabil asociate, pe fonul panourilor albe și gri strigător se evidențiază fâșia roșie, astfel imobilul primește un aspect oficial cu o ținută solemnă.

Chiar dacă blocul locativ are un regim nu prea mare de înălțime, acesta este dotat cu ascensor, ce circulă până la toate etajele de la Subsol prin Parter și la cele 3 etaje locative plus până la etajul 4, ce este construit retras. La parterul blocului rezidențial sunt prevăzute două spații cu menire comercială. Materialul de bază pentru construcția locativă este cărămida și betonul armat. Și pentru ferestre este aleasă tâmplăria cu profil PVC Rehau, care are trei foi de sticlă. Complexul locativ beneficiază de spații verzi ce sunt plantate în curtea interioară, aceasta este prevăzută cu o suprafață generoasă, unde copiii se bucură de locul de joacă special amenajat pentru ei. Locurile de parcare sunt private atât suprateran cât și în subsolul casei locative. În subsolul clădirii sunt prevăzute garaje subterane, un număr total de 35 de parcări subterane, precum și sunt amenajate 14 locuri de parcare situate deschise în curtea interioară a complexului.

Pentru confort și securitate în blocul locativ „Fabricii Panoramic” este instalat sistemul de interfonie.

Apartamente, scheme, suprafețe și dotări

În blocul rezidențial „Fabricii Panoramic” sunt construite 35 de apartamente decomandate și foarte bine compartimentate cu scheme cu două camere cu terase și balcoane. Suprafața unităților locative este cuprinsă între 50 și 63 mp. Terasele apartamentelor ce sunt amplasate la ultimul nivel al blocului rezidențial dispun de suprafețe de 16 mp. Locuințele se predau cumpărătorilor în versiune - semifinisate.

Ușa de la intrare în fiecare apartament este dotată cu sistem de antiefracție și aceasta este îmbrăcată cu lemn. Pardoselile sunt turnate cu sapa autonivelantă. Din interior pereții sunt prelucrați manual în două straturi de glet. Fiecare locuință are instalată centrală termică cu calorifere pentru sistemul individual de încălzire. Și toate apartamentele au instalațiile conduse până la poziții și sunt conectate. Compania „Cluj Rezidențial” este Dezvoltatorul complexului locativ „Fabricii Panoramic”, compania funcționează pe piața dezvoltării imobilelor noi din Cluj – Napoca și Florești și a fost fondată în anul 2005. Dezvoltatorul acceptă ca metode de plată: Prima casă, credit ipotecar, credit imobiliar și plata cash. Pentru persoanele interesate de o locuință nouă în complexul locativ „Fabricii Panoramic” sunt oferite informații depline, detalii, poze, contacte și schemele apartamentelor pe site-ul web al Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Fabricii Panoramic Residence.

Unde se află Fabricii Panoramic?

str. Fabricii, 69-71, Cluj Napoca.

Termen de finalizare Fabricii Panoramic?

Fabricii Panoramic – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Fabricii Panoramic în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Fabricii Panoramic din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Fabricii Panoramic este – Cluj Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC