Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex NEO Mamaia
în Constanța

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta

NEO Mamaia pe hartă Constanța

Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta

Etape dezvoltare

Bloc
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispaţii comerciale, piscina
Încălzireîncălzire centralizată şi sistem de incalizire prin pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente47
Număr clădiri1
Parcaresubterană şi supraterană
Regim inalțimeD+P+5E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc de locuinte
Сurte închisăacces securizat, monitorizare video, paza 24/24

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente77.8–279.2

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizat prea ideal

În stațiunea turistică din Nord-Estul orașului Constanța, în Mamaia Nord, pe strada Aleea Lamia, la numărul 4 (careul C2, lotul 19), se află localizat complexul rezidențial „Neo Mamaia”. Ansamblul locativ se află situat pe un grind litoral între Marea Neagră și Limanul Siutghiol. Și se evidențiază cu apropierea de plajele formidabile, de cele mai „fine” restaurante/cluburi de noapte și cu calitatea excelentă a mediului înconjurător din zonă. De la pragul blocului rezidențial până la firul apei din Marea Neagră sunt de parcurs exact 76 de pași cu acces direct la plaja privată.

Distanța până în centrul orașului Constanța este de 14,1 km și poate fi parcursă cu transport personal în cel mult 25 de minute. Până la Parcul Acvatic „Agua Mamaia” sunt 6,3 km și se ajunge acolo de la complex aproximativ în 10 minute. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este situat la 27,2 km de la complexul rezidențail „Neo Mamaia”, unde se ajunge cu mașina în maxim 30 minute.

Prezentarea și descrierea tehnică a complexului locativ de vis

Terenul pe care se află amplasat complexul locativ „Neo Mamaia” are o suprafață de 2 348 mp. Însăși proiectul locativ reprezintă o clădire rezidențială proiectată cu un design elegant și contemporan cu calități de „clădire verde”, care este prezentată cu înălțimea de: Demisol + Parter + 4 - 5 Etaje locative. Imobilul este construit doar din materiale contemporane, durabile și eficiente din punct de vedere energetic și este dotat cu sisteme de instalare ce dețin un grad minim de poluare. Fațada clădirii este complet ventilată, iar partea frontală a imobilului (orientată spre litoral) este gândită cu un perete perlat efectuat din sticlă, care este concepută special pentru reducerea zgomotului și a radiației.

La parterul blocului rezidențial se află proiectat un spațiu special pentru alimentarea publică. De asemenea la parterul clădirii sunt prevăzute și locuri de parcare, spații tehnice, spații de circulații comune și spații complementare funcțiunii de locuire. Precum și la parterul clădirii rezidențiale se amplasează o recepție excepționată și blocul de apartamente oferă o gamă largă de servicii la cel mai înalt nivel: spălătorie, administrare, curățare și serviciu de concierge. Modul în care este proiectat complexul rezidențial „Neo Mamaia” este astfel încât să ofere intimitate și confort la maxim pentru locatari.

Un spație de 400 metri plantați cu spații verzibucură rezidenții, vizitatorii și vecinii. Parcările sunt toate proiectate subterane. Curtea și tot teritoriul complexului locativ, precum și spațiile interioare ale blocului sunt permanent păzite, controlate și sunt echipate cu camere de luat vederi ce asigură un control non stop.

Apartamente formidabile pentru vacanțe irepetabile

De la primul etaj până la etajul 5 al complexului rezidențial „Neo Mamaia” este prevăzut un număr de 47 de unități rezidențiale, dintre care sunt împărțite în 9 locuințe cu două camere, 16 apartamente cu trei camere, 20 de unități locative cu patru camere și 2 proprietăți rezidențiale de tip Duplex cu cinci camere.

  • Cu suprafața de la 75,50 mp până la 77,80 mp sunt prezentate apartamentele cu 2 camere;
  • Cu suprafața de la 101,10 mp până la 152,10 mp sunt prezentate apartamentele cu 3 camere;
  • Cu suprafața de la 176,50 mp până la 267,40 mp sunt prezentate apartamentele cu 4 camere;
  • Cu suprafața de la 227,70 mp până la 267,40 mp sunt prezentate Duplex-urile cu 5 camere.

Toate locuințele sunt proiectate cu o înălțime liberă în camere de 300 cm. La finisarea apartamentelor este folosită piatra naturală. Iar terasele locuințelor dispun de închideri din sticlă. Toate finisajele interioare sunt alese cu atenție și sunt de calitate superioară. Locuințele complexului locativ „Neo Mamaia” se află situate excelent și minunat pe malul Mării Negre și se deosebesc cu vederi fermecătoare spre mare. Compania de construcții „NEO MAMAIA” SRL este Dezvoltatorul complexului rezidențial „Neo Mamaia” și acesta este controlat de către compania „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Despre toate facilitățile ansamblului locativ „Neo Mamaia”, mai detaliat despre cum sunt finisate apartamentele și care este sistemul de construcție al blocului, despre metodele de plată, disponibilitatea unităților locative și contactele directe ale agenților departamentului de vânzări, se poate de aflat directe de pe site-ul web al Dezvoltatorului - „NEO PROPERTIES DEVELOPMENT” SA.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial NEO Mamaia?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla NEO Mamaia?

Aleea Lamia, 4, Mamaia, Constanta.

Cât costă metru pătrat în NEO Mamaia?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în NEO Mamaia în Constanța?

Modalități de plata în NEO Mamaia: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare NEO Mamaia?

NEO Mamaia – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC