Previzualizare foto – fotografie originală aici

LYD 2 Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D18, 10-12, zona Mamaia Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. D18, 10-12, Mamaia (LYD 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

LYD 2 Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. D18, 10-12, zona Mamaia Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Lift lift marca Schindler
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente32
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alegere în functie de buget între finisate la alb si finisate la cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–51 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul imobiliar „LYD II Residence” se află localizat pe strada D18, la numărul 10-12, în zona Mamaia Nord, județul Constanța.

Zona de amplasare a blocului locativ este foarte liniștită, cu mult aer curat și ambient plăcut, de la care este acces ușor către toate zonele de relaxare de pe litoralul Mării Negre. Distanța de la apartamentele noi până la plajă este de doar 150 de metri. Și în imediata vecinătatea a complexului rezidențial funcționează magazine, restaurante, cafenele și pizzerii, se găsesc multe hotele și nu departe se află Plaja Kazeboo și este Camping-ul „Hanul Piraților”.

Distanța de la complexul locativ „LYD II Residence” până în centrul orașului Constanța este de aproximativ 15 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs circa 16 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 21,8 km față de locuințele noi.

Informații generale despre complexul locativ

Ansamblul de locuințe „LYD II Residence” prezintă un bloc modern de apartamente confortabile și este construit cu un Parter plus 3 Etaje locative.

Clădirea rezidențială are o structură constructivă formată din beton armat și la realizarea construcției au fost folosite doar materiale durabile, de calitate înaltă. Pentru păstrarea temperaturii constante în locuințe anul împrejur, fiecare din acestea beneficiază de tâmplărie exterioară instalată de marca Salamander, care are profil de calitate Premium din PVC de culoarea gri - antracit și geam termopan de tip „four season” cu acoperire low-e. Fațada imobilului este calitativ finisată cu termo sistem format din polistiren extrudat cu grosimea de 10 cm plus este fiabil hidroizolată și dispune de o membrană izolatoare folosită. Pe fațadă este aplicat un strat de finisare din tencuială decorativă siliconată de culoare gri plus fațada blocului este decorată cu cărămidă Klinker.

Toate spațiile comune din bloc sunt complet finisate și dispun de placări cu granit și la casa scării sunt instalate balustrade cu structură metalică, iar pentru circulația confortabilă pe vertical în casă este instalat un ascensor modern și sigur de marca Schindler.

Parcarea este organizată supraterană și este instalat un sistem de iluminare interioară și exterioară a spațiilor comune din complexul locativ „LYD II Residence”.

Detalii de finisare a apartamentelor

Un total de 32 de unități locative sunt proiectate în clădirea locativă „LYD II Residence”. În vânzare sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2 camere generoase. Suprafața garsonierelor este prevăzută de 37 mp și apartamentele cu două camere dispun de două modele cu suprafețele de 51 mp și 57 mp. Apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase datorită faptului că acestea beneficiază de spații mari vitrate prin care la maxim pătrunde lumina naturală și care deschid vederi plăcute asupra vecinătăților. Locuințele sunt proiectate cu balcoane simpatice și acestea au instalate balustrade din sticlă securizată fumurie și au mână curentă din inox.

„La alb” finisate sunt prezentate în vânzare toate apartamentele noi și dispun de toate tavanele și pereții interiori finisați mecanizat cu tencuială. Toate instalațiile electrice sunt dotate și sistemul electric este realizat cu doze de la firma Gewiss. Iar instalațiile termice și sanitare sunt conduse prin țevi PPR. Toate apartamentele dispun de uși de acces din metal cu sisteme fiabile de antiefracție instalate la intrare. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

De asemenea, există posibilitatea de cumpărare a apartamentelor complet finisate „la cheie” și la alegerea cumpărătorilor și viitorilor locatari sunt oferite toate finisajele interioare: plăcile de gresie și faianță, parchetul laminat precum și toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie, caloriferele și centralele termice (de 24KW) la fel sunt oferite la alegere.

Cu o vizionare direct la apartamentele noi din complexul locativ „LYD II Residence” sunt invitați toți doritorii de a avea o viață liniștită și complet împlinită pe malul Mării Negre și absolut lipsită de grijile și nevoile cotidiene. De pe site-ul nostru aveți posibilitatea direct de a trece pe web pagina Dezvoltatorului, unde găsiți toate contactele directe către agenții imobiliari și unde sunt afișate și alte informații utile despre ansamblul rezidențial „LYD II”.

Acest proiect mai este numit și LYD Residence 2.

Unde se află LYD 2 Residence?

str. D18, 10-12, zona Mamaia Nord, Constanța.

Termen de finalizare LYD 2 Residence?

LYD 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în LYD 2 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul LYD 2 Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul LYD 2 Residence este – Lyd Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC