Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Perla Mării Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍974 € +TVA
pe ‍149 €
Dezvoltator
Adresa
str. D17, zona Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Perla Mării Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 10 februarie
3 camerede la 77 m2de la ‍974 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA

Perla Mării Residence pe hartă Constanța

str. D17, zona Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Perla Mării Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Perla Mării Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzireaer condiționat inclus
Liftlift marca Schindler
Număr apartamente44
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistență beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere
Suprafața apartamente75 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat

În județul Constanța, în stațiunea Mamaia – Sat, pe strada D17, pe a doua linie de promenadă de pe litoralul Mării Negre se află localizat ansamblul imobiliar „Perla Mării Residence”, acesta se găsește amplasat în zona restaurantului Maskerel și la doar 500 de metri față de plaja Kazeboo. În apropiere de apartamentele noi funcționează un minimarket, sunt multe cafenele, cofetării, restaurante, baruri și taverne, iar până la Marea Neagră sunt de făcut numai 50 de metri. De la complexul locativ până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de circa 14 km, Gara din Constanța se află la aproximativ 15 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs în jur la 22 – 23 km.

Descrierea generală a complexului rezidențial

Proiectul imobiliar „Perla Mării Residence” este prezentat cu o clădire de apartamente construită cu un Parter plus 5 Etaje locative. Imobilul are un aspect elegant și este realizat într-un stil arhitectural modern, ce ideal corespunde zonei marine de amplasare și în deplin corespunde denumirii sale. Blocul rezidențial este responsabil realizat din materiale durabile și finisaje de calitate superioară și dispune de o structură de rezistență compusă din cadre din beton armat cu toate închiderile exterioare și interioare zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Sistemul termic este fiabil aplicat peste pereții exteriori perimetrali ai casei de apartamente și are grosimea de 10 cm de polistiren cu densitatea de EPS 80. Tâmplăria exterioară instalată la bloc este din profil PVC de culoare gri – antracit de la firma Salamander Bluevolution cu trei foi de geam termopan. Fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică de exterior Caparol și cu sticle securizate și toate terasele imobilului sunt calitativ hidroizolate cu respectarea tuturor cerințelor tehnice în vigoare ținând cont de caracteristicile locației. Spațiile comune din bloc sunt finisate, la casa scării este placaj cu marmură, balustradele sunt din inox și este instalat sistem de iluminat, plus blocul este echipat cu un ascensor de ultimă generație, ce funcționează sigur și silențios și este prezentat de la firma Schindler. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Toate locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Perla Mării Residence” sunt organizate supraterane.

Prezentarea apartamentelor cu amănunte despre finisaje și echipaje

În total în ansamblul locativ „Perla Mării Residence” sunt concepute 44 de unități locative, toate fiind confortabile și primitoare datorită spațiilor luminoase și compartimentărilor ergonomice. Apartamente cochete dispun de scheme decomandate perfect proiectate cu suprafețele construite de 75 mp, unde 50 mp sunt utili. Și locuințele beneficiază de balcoane deschise cu mărimea de 12 mp. În vânzare proprietățile locative sunt oferite în versiune de finisare – „la alb”, unde sunt pereții tencuiți mecanizat și tavanele de tip Barrisol, iar pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. Uși din metal antiefracție sunt instalate la intrare în fiecare apartament. Toate instalațiile sanitare (din PPR) și termice (din PEX cu distribuitoare) sunt realizate și fiecare apartament se încălzește autonom cu centrala sa termică proprie. Unitățile locative au complet realizat sistemul electric și sunt echipate cu prize și întrerupătoare de marca Gewiss. Toate apartamentele se predau cu sistem de aer condiționat de 12.000 BTU inclus în prețul locuinței și acesta poate fi controlat la distanță.

Cumpărătorii interesați de achiziționarea unui apartament finisat „la cheie”, opțional pot opta de finisaje cu parchet, gresie și faianță placate, uși interioare instalate, obiecte sanitare și centrală termică proprie cu calorifere.

Ansamblul imobiliar „Perla Mării Residence” este dezvoltat de către compania „Iga Real Estate”, pe pagina web a căreia sunteți invitați să treceți și să aflați mult mai multe informații utile despre apartamente și unde găsiți toate contactele managerilor de vânzări. Grăbiți-vă, să prindeți apartamente cu vederi fascinante către Marea Neagră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Perla Mării Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Perla II Residence.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Perla Mării Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Perla Mării Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 974 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Perla Mării Residence în Constanța?

Modalități de plata în Perla Mării Residence: Plata integrală, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Perla Mării Residence?

Perla Mării Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC