Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Aquazure Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 121 €
Dezvoltator
Adresa
str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța

Schițe și prețuri în Aquazure Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
Garsoniere
de la 36.6 m2de la ‍1 120 € / m2de la ‍41 000 €
2 camere
de la 48.65 m2de la ‍1 233 € / m2de la ‍60 000 €
3 camere
de la 67.05 m2de la ‍1 640 € / m2de la ‍110 000 €

Aquazure Residence pe hartă Constanța

str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța

Etape dezvoltare

Aquazure Residence
dat în exploatare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Aquazure Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Liftda
Număr apartamente28
Număr clădiri1
Parcaresupraterana
Regim inalțimeP+3E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente36–70 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ideal amplasat cu Marea Neagră învecinat

Ansamblul locativ „Aquazure Residence” se află construit în partea de Nord a stațiunii Mamaia și se poziționează pe strada D12, zona Mamaia Sat din județul Constanța. Locuințele noi se află poziționate la o distanță de doar 250 de metri față de Marea Neagră, iar până la Plaja Kazeboo se ajunge pe jos în cel mult 8-9 minute. Imediat lângă blocul locativ funcționează un mini market și sunt o mulțime de cafenele, restaurante, taverne și localuri de relaxare și divertisment. Și nu departe de apartamente, la circa 2-3 km se află cele mai întrebate cluburi de noapte de pe litoral: Loft, Ego Club Mamaia, Fratelli Beach. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” se ajunge prin 8,2 km, Luna Parc Vacanța se află la 9,6 km, iar până la Portul Turistic Tomis sunt de parcurs în jur la 16 km. De la complexul de locuințe „Aquazure Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de circa 14 km, până la Gară sunt aproximativ 15 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 22 km – 24 km.

Prezentarea proiectului imobiliar cu detalii tehnice și informații de amenajare

Complexul imobiliar „Aquazure Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi de pe litoralul Mării Negre cu un bloc de apartamente calitativ construit, într-un stil arhitectural modern și foarte atractiv. Clădirea de apartamente este realizată cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare din materiale durabile și dispune de un regim de înălțime realizat cu un .Parter plus 3 Etaje locative. La realizarea proiectului Dezvoltatorul a folosit cele mai performante tehnologii și cele mai inovative idei de design și de amenajare interioară și exterioară a complexului. Imobilul este construit cu o mare răspundere și dispune de o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat și cu toți pereții exteriori perimetrali, interiori despărțitori ai apartamentelor și compartimentările zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Pe exterior casa de apartamente este izolată termic și este finisată cu tencuială decorativă de culoare beige pe fonul căreia perfect se evidențiază denumirea complexului de culoarea adâncă a Mării Negre. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este calitativă și oferă încăperilor nu numai confort termic și fonic sporit, dar și eficient protejează apartamentele de pătrunderea prafului și a microparticulelor de nisip. În incinta complexului de apartamente toate spațiile comune sunt finisate cu bun gust și la casa scării este instalat un ascensor modern și sigur, cu funcționare silențioasă.

Toate locurile de parcare ale ansamblului imobiliar „Aquazure Residence” sunt organizate – supraterane.

Despre apartamente, finisaje și utilități

Complexul de locuințe „Aquazure Residence” dispune de 28 de apartamente confortabile, luminoase și primitoare. Locuințele sunt proiectate cu mai multe modele de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere și toate dispun de scheme funcționale. Suprafața unităților locative variază între 36 mp și 70 mp plus acestea dispun de balcoane și terase superbe. În vânzare toate apartamentele sunt oferite complet finisate și echipate cu instalații inginerești. Întreg blocul locativ dispune de racordare totală la utilități și fiecare apartament se contorizează separat la curent electric și gaze și dispune de apometre instalate. De asemenea locuințele au internet, telefonie și TV. Ușile de acces din apartamente sunt din metal și accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu interfon.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Aquazure Residence” are o experiență de peste 10 în domeniul construcțiilor obiectelor imobiliare pe malul Mării Negre în zona Mamaia Nord.

Pentru persoanele interesate de un apartament nou de pe malul Mării Negre sunt oferite mai multe informații utile despre finisajele folosite, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate și sunt afișate toate contactele managerilor Dezvoltatorului pe pagina web a complexului de locuințe „Aquazure Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Aquazure Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Aquazure Residence?

str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Cât costă metru pătrat în Aquazure Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1121 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Aquazure Residence în Constanța?

Modalități de plata în Aquazure Residence: Credit ipotecar, Plata integrală, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Aquazure Residence?

Aquazure Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC