Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aquazure Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil
str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța (bloc 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Aquazure Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportRATB
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente56
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ideal amplasat cu Marea Neagră învecinat

Ansamblul locativ „Aquazure Residence” se află construit în partea de Nord a stațiunii Mamaia și se poziționează pe strada D12, zona Mamaia Sat din județul Constanța. Locuințele noi se află poziționate la o distanță de doar 250 de metri față de Marea Neagră, iar până la Plaja Kazeboo se ajunge pe jos în cel mult 8-9 minute. Imediat lângă blocul locativ funcționează un mini market și sunt o mulțime de cafenele, restaurante, taverne și localuri de relaxare și divertisment. Și nu departe de apartamente, la circa 2-3 km se află cele mai întrebate cluburi de noapte de pe litoral: Loft, Ego Club Mamaia, Fratelli Beach. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” se ajunge prin 8,2 km, Luna Parc Vacanța se află la 9,6 km, iar până la Portul Turistic Tomis sunt de parcurs în jur la 16 km. De la complexul de locuințe „Aquazure Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de circa 14 km, până la Gară sunt aproximativ 15 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 22 km – 24 km.

Prezentarea proiectului imobiliar cu detalii tehnice și informații de amenajare

Complexul imobiliar „Aquazure Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi de pe litoralul Mării Negre cu un bloc de apartamente calitativ construit, într-un stil arhitectural modern și foarte atractiv. Clădirea de apartamente este realizată cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare din materiale durabile și dispune de un regim de înălțime realizat cu un .Parter plus 3 Etaje locative. La realizarea proiectului Dezvoltatorul a folosit cele mai performante tehnologii și cele mai inovative idei de design și de amenajare interioară și exterioară a complexului. Imobilul este construit cu o mare răspundere și dispune de o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat și cu toți pereții exteriori perimetrali, interiori despărțitori ai apartamentelor și compartimentările zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Pe exterior casa de apartamente este izolată termic și este finisată cu tencuială decorativă de culoare beige pe fonul căreia perfect se evidențiază denumirea complexului de culoarea adâncă a Mării Negre. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este calitativă și oferă încăperilor nu numai confort termic și fonic sporit, dar și eficient protejează apartamentele de pătrunderea prafului și a microparticulelor de nisip. În incinta complexului de apartamente toate spațiile comune sunt finisate cu bun gust și la casa scării este instalat un ascensor modern și sigur, cu funcționare silențioasă.

Toate locurile de parcare ale ansamblului imobiliar „Aquazure Residence” sunt organizate – supraterane.

Despre apartamente, finisaje și utilități

Complexul de locuințe „Aquazure Residence” dispune de 28 de apartamente confortabile, luminoase și primitoare. Locuințele sunt proiectate cu mai multe modele de garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere și toate dispun de scheme funcționale. Suprafața unităților locative variază între 36 mp și 70 mp plus acestea dispun de balcoane și terase superbe. În vânzare toate apartamentele sunt oferite complet finisate și echipate cu instalații inginerești. Întreg blocul locativ dispune de racordare totală la utilități și fiecare apartament se contorizează separat la curent electric și gaze și dispune de apometre instalate. De asemenea locuințele au internet, telefonie și TV. Ușile de acces din apartamente sunt din metal și accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu interfon.

Dezvoltatorul proiectului imobiliar „Aquazure Residence” are o experiență de peste 10 în domeniul construcțiilor obiectelor imobiliare pe malul Mării Negre în zona Mamaia Nord.

Pentru persoanele interesate de un apartament nou de pe malul Mării Negre sunt oferite mai multe informații utile despre finisajele folosite, despre metodele de plată acceptate, despre disponibilitate și sunt afișate toate contactele managerilor Dezvoltatorului pe pagina web a complexului de locuințe „Aquazure Residence”.

Acest proiect mai este numit și vys residence, vladimir residence.

Unde se află Aquazure Residence?

str. D 21, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare Aquazure Residence?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aquazure Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aquazure Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Aquazure Residence este – Iga Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC