Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mizil 6 București
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Mizil, 6, zona Trapezului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

aleea Mizil, 6, zona Trapezului, sector 3, București (Mizil 6)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Mizil 6 București pe hartă București

Aleea Mizil, 6, zona Trapezului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire centralizată publică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportmetrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente119
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+4E+M
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare cu acces la tot necesar

Blocul rezidențial se află localizat pe strada Aleea Mizil, la numărul 6, zona Ozana a cartierului Titan, sectorul 3 în orașul București. Imobilul are o amplasare foarte confortabilă din toate punctele de vedere, deoarece de aici este acces facil și rapid către toate punctele de interes din capitală. Din Bulevardul Theodor Pallady este acces imediat către complexul locativ, sunt doar 200 de metri. Până la stația de metrou 1 Decembrie 1918 este o distanță de doar 300 metri. Stația de tramvai „Ozana” se află la doar 200 de metri de la intrarea în bloc.

În vecinătatea complexului se află următoarele puncte de interes comercial așa ca centrul comercial Lidl și market-ul Mega Image, funcționează multe cofetării, Bistro-uri, sunt farmacii și saloane de înfrumusețare.

În acest cartier funcționează Grădinițele Nr. 211 și Nr. 160, Organizația Preșcolară „Diamond Kids”, Școlile Gimnaziale Nr. 20, Nr. 149 și Nr. 92, Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu” și Clubul de fotbal ACS Juniorul 2014. Distanța de la casă până la Piața Trapezului este de 400 metri. Distanța până la Piața Unirii este de 7,1 km și se ajunge acolo de la complex în 24 de minute (depinde de trafic). Gara de Nord din București se amplasează la 10,5 km, unde ajungem într-o jumătate de oră. Cea mai scurtă cale către Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni este de 24 km, iar până la Aeroportul Băneasa sunt de parcurs 17,4 km.

Informații despre complex și structură

Clădirea de apartamente din strada Aleea Mizil, nr. 6 are un regim de înălțime compus din Parter cu 4 etaje locative și plus o mansardă înaltă.

Fundația casei este de tip continue din beton. Structura blocului este din cadre din beton, beton renovat, blocul a fost edificat în anul 1979 și este complet renovat atât pe exterior cât în interior, inclusiv și toate spațiile comune sunt complet finisate. Pentru a oferi blocului locativ un nivel ridicat de eficiență energetică, din exterior toți pereții sunt termo izolați cu polistiren cu grosimea sistemului de 10 cm. Tencuiala decorativă care este aplicată asupra sistemului de termoizolare, este aleasă în culori luminoase și pozitive, astfel blocul locativ are un aspect atrăgător și oferă o bună dispoziție locatarilor și oaspeților.

Holul imobilului este frumos finisat cu materiale contemporane în culori deschise și cu un stil modern, la intrare în bloc sunt instalate două uși din PVC cu încuietoare. Toate coridoarele, casa scării și restul spațiilor de uz comun la fel sunt frumos finisate și toate treptele sunt placate cu ceramică și au instalată mâna scării din inox cu sticlă securizată. Tâmplăria exterioară este nouă din profil PVC cu geamuri termopane de marca Rehau, care la fel ridică nivelul de păstrare a căldurii și dispune de un nivel ridicat de izolare fonică ce minimizează gălăgia din exterior.

Blocul rezidențial este racordat la toate utilitățile orășenești. Curtea complexului rezidențial este de tip – deschisă, iar locurile de parcare sunt doar supraterane organizate împrejurul imobilului.

Apartamente mici dar funcționale

Clădirea locativă de pe strada Aleea Mizil, nr. 6 cuprinde un număr total de 119 unități locative cu o cameră cu scheme semidecomandate. În locuințe spațiul este foarte funcțional gândit, astfel încât să fie repartizat foarte rațional fiecare metru pătrat, ce ține de design – în apartamente sunt folosite finisaje de culoare deschisă și linii simple pentru a lărgi vizual spațiul.

Apartamentele cu o cameră sunt compartimentate în materiale de trai urban conform ultimelor tendințe și acestea dispun de o suprafața utilă de 15 mp și includ bucătărie și cameră de baie. Gresia și faianța care a fost utilizată pentru placajele camerelor de baie și bucătăriilor este foarte modernă și este aleasă cu un gust bun și de o calitate bună. Precum și în camerele de baie din apartamente sunt instalate toate obiecte sanitare necesare.

Pardoselile camerelor sunt placate cu parchet melaminat și în toate odăile sunt instalate uși interioare. Ușa de la intrare la fel este dotată și este efectuată din metal. Sistemul de încălzire se va efectua prin calorifere din oțel ce sunt deja instalate în camere. În apartamente sunt conduse toate instalațiile termice, electrice și sanitare, toate sunt noi și calitative. Locuințele sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă, la sistemul de canalizare și este sistem de încălzire centralizată publică. În apartamente este cablaj pentru televiziune și este internet.

Compania „Start Apart” este Dezvoltatorul blocului locativ din strada Aleea Mizil, nr. 6 și oferă în vânzare apartamente moderne la prețuri mici ideale pentru o viață urbană sau locuințe pentru o investiție profitabilă. Sunteți așteptați cu o vizionare la bloc pentru a vedea personal toate facilitățile și calitatea materialelor utilizate pentru finisarea locuințelor din strada Aleea Mizil, nr. 6, pe site-ul web al companiei „Start Apart” găsiți contactele directe ale dezvoltatorului, găsiți mai multe poze ale complexului, mai multe detalii, amănunte și un tur virtual al curții, blocului și a spațiilor interioare din apartamente.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Mizil 6, Mizil 6 Residence.

Unde se află Mizil 6 București?

Aleea Mizil, 6, zona Trapezului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Mizil 6 București?

Mizil 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mizil 6 București în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mizil 6 București din București?

Dezvoltătorul Mizil 6 București este – Start Apart.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC