Previzualizare foto – fotografie originală aici

Pallady Avenue
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Mizil, 14-16-18, zona Trapezului, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Aleea Mizil, 14-16-18 (Bloc 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Aleea Mizil, 14-16-18 (Bloc 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Pallady Avenue pe hartă București

Aleea Mizil, 14-16-18, zona Trapezului, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă, supermarket
🟧 Încălzirecentrală termică individuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E / S+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe35.60–78.45 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație, vecinătăți și căi de acces

Ansamblul locativ „Pallady Avenue” se află localizat în partea de Est a capitalei, pe Aleea Mizil, numerele 14-16-18, în sectorul 3 din orașul București. Ansamblul locativ „Pallady Avenue” este amplasat în zona Ozana, unde se află Oficiul Poștal Nr. 72, este un salon de înfrumusețare, farmacie, stomatologie, coafor, cofetării, cafenele și funcționează următoarele puncte de interes comercial: Piața Trapezului, supermarket-urile LIDL, Penny Market, Mega Image, iar hipermarket-ul Auchan se află la 1,9 km.

Pentru plimbări și petrecerea plăcută a timpului liber nu departe de blocurile complexului locativ se află Parcul IOR. Pentru copiii rezidenților în această zonă funcționează: Creșa „Greierașul”, organizația preșcolară „Diamond Kids”, Grădinița Nr. 211, Grădinița Particulară „Strumfisor”, Școala Gimnazială Nr. 20, Școala Gimnazială Nr. 92, Școala Gimnazială Nr. 112, Școala Gimnazială Nr. 149, Școala Privată „Bucharest Christian Academy” și Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. În apropiere de complexul rezidențial circulă multe mijloace de transport în comun, ansamblul are în apropiere stații RATB și linii de tramvai. La doar 700 de metri de la blocurile complexului locativ se află Stația de metrou 1 Decembrie 1918 (pe jos se ajunge în 9 minute). Imobilele sunt construite în apropiere de Bulevardul 1 Decembrie și Bulevardul Theodor Pallady și beneficiază de ieșire către autostrada A2. Centru capitalei se află la o distanță de 7,3 km de la complexul rezidențial „Pallady Avenue”.

Prezentarea ansamblului, dotările și amenajarea

Complexul rezidențial „Pallady Avenue” se formează din cinci clădiri rezidențiale.

Clădirile locative sunt prezentate cu două diferite regimuri de înălțime, regimuri de înălțime relativ mici, dar cu o rezistență seismică sporită.

  • Prima și a doua clădire au un Demisol plus Subsol plus Parter și plus 4 Etaje;
  • Clădirile trei, patru și cinci au un Demisol plus Subsol plus Parter și plus 6 Etaje.

Structura imobilelor este realizată din stâlpi, cadre și grinzi din beton armat. Pereții exteriori (cu grosimea de 25 de cm), pereții despărțitori și compartimentarea interioară (cu grosimea de 15 cm) dispun de zidărie din cărămidă Porotherm. Izolarea termică exterioară este efectuată din polistiren de 100 mm, și o astfel de placare oferă confort termic sporit rezidenților atât în timpul rece al anului cât și în timpul călduros. Fațadă caselor este finisată cu tencuială decorativă în baza culorii albe cu linii orizontale și verticale de culoare gri și maro.

Tâmplăria instalată la blocuri este din profil PVC Salamander cu șapte termo-camere și cu geam termopan. Coridoarele și spațiile comune sunt finisate modern, iar pentru placarea pardoselilor au fost alese plăcile din granit. Imobilele sunt echipate cu lifturi moderne de un nivel înalt de siguranță.

Unele din parterele blocurile sunt prevăzute cu spații comerciale. La dispoziția locatarilor din complex sunt oferite și debarale pentru depozitarea obiectelor personale de folosire rară. Rezidenții apartamentelor beneficiază de sistem de interfon. În curte sunt oferite locuri de parcare. Pentru relaxare, liniște și confort în curtea complexului rezidențial „Pallady Avenue” este amenajat un foișor și sunt organizate spații de odihnă cu numeroase insule verzi plantate. Iar locurile de joacă pentru copii sunt amenajate modern cu echipaje contemporane și au un nivel înalt de siguranță.

Imobile complet finisate și „la cheie” predate

În blocurile ansamblului locativ „Pallady Avenue” sunt construite peste 200 de apartamente, acestea sunt proiectate cu compartimentare echilibrată, sunt foarte funcționale și primitoare. Și sunt prevăzute pentru fiecare dintre Dumneavoastră, dacă sunteți o familie cu copii aici găsiți apartamente cu două și cu trei camere, dar dacă sunteți o familie mică sau doriți să locuiți singuri aveți posibilitatea de a alege dintre garsonierele oferite. Dacă va-ți hotărât să achiziționați o garsoniere, vă informăm că suprafața acestora este cuprinsă între 33,4 mp și 49,15 mp;

Pentru apartamentele cu 2 camere suprafața este prevăzută de la 50,4 mp până la 222,95 mp; Locuințele cu trei camere sunt prezentate cu spațiile, care încep de la 70,95 mp și până la 96 mp. Apartamentele beneficiază de balcoane spațioase, lățimea cărora este de peste 140 de cm. Pentru a vă muta în locuința nouă, Dumneavoastră trebuie să luați doar mobila, deoarece Dezvoltatorul a avut grijă să finiseze deplin apartamentele, unde fiecare detaliu este gândit și complet finalizat.

Pentru a preda cumpărătorilor apartamente – „la cheie”, au fost alese doar finisaje excelente, cu culori moderne și scheme de design unice. Pentru pardoselile din camere și dormitoare este ales parchetul laminat triplu stratificat. Din Spania și din Italia este importată gresia și faianța placată în holuri, bucătării și blocurile sanitare.

Camerele de baie sunt perfect finisate, complet echipate și utilate și dețin toate obiectele sanitare instalate. Pereții și tavanele din locuințe sunt zugrăviți cu lavabil de culoare albă. Interiorul apartamentelor este înfrumusețat și finisat cu uși din lemn instalate la intrare în dormitoare și alte încăperi. Iar ușile de acces instalate la intrare în fiecare locuință sunt din metal.

Centrale termice proprii automatizate de producere – Italia sunt prevăzute pentru fiecare locuință în parte, plus acestea sunt dotate cu boilere pentru încălzirea apei și în fiecare încăpere din locuințe sunt instalate calorifere din oțel conectate la toate instalațiile termice și la centrale. Toate utilitățile generale din blocuri sunt branșate la sistemele urbane din zonă și în apartamente este condusă țeava de gaze, apă, este racordat sistemul de curent electric și canalizare. Sunt montate contoarele de gaz, pentru electricitate și sunt apometre. Plus există și senzori de gaz instalați. Pentru a vă programa la o vizionare a unui dintre apartamentele noi și pentru a vă convinge de calitățile superioare ale construcțiilor și finisajelor, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Pallady Avenue”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Pallady Avenue Residence.

Unde se află Pallady Avenue?

Aleea Mizil, 14-16-18, zona Trapezului, Sector 3, București.

Termen de finalizare Pallady Avenue?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Pallady Avenue în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Pallady Avenue din București?

Dezvoltătorul Pallady Avenue este – Pallady Avenue.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC