Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Start Apart Popeşti
în Popești-Leordeni

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Taberei, 7, Popesti-Leordeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Taberei, 7, Popesti-Leordeni, Ilfov (Start Apart Popeşti)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Start Apart Popeşti pe hartă Popești-Leordeni

str. Taberei, 7, Popesti-Leordeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncalzire centrală de bloc
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente99
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc garsoniere
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră
🟧 Suprafața locuințe22 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Start Apart – Popești” se găsește localizat pe strada Taberei, nr. 94 B, în orașul Popești – Leordeni, județul Ilfov. Intrarea către blocul locativ se efectuează din strada Leordeni.

Complexul locativ este amplasat în apropiere de una dintre cele mai importante artere ale capitalei – DN4 - Șoseaua Olteniței. Anume prin această șosea este acces rapid de la casa locativă către centru orașului București. Distanțe: până în centrul capitalei, până la Piața Unirii sunt de parcurs – 10,5 cm; Gara de Nord din București se află la o distanță de – 14,3 km; Aeroportul „Henri Coandă” se află la 27,8 km și Aeroportul „Aurel Vlaicu” este la 19,6 km.

Descrierea blocului locativ

Complexul rezidențial „Start Apart – Popești” reprezintă un imobil complet renovat. Imobilul are un regim relativ mic de înălțime și dispune de un Parter și Patru etaje locative. La blocul de apartamente au fost schimbate toate ferestrele, acestea acum sunt din profil PVC și dispun de geamuri termopane. La cererea cumpărătorilor împrejurul blocului vor fi amenajate locuri de parcare individuale și supraterane.

Finisajele apartamentelor, Dezvoltator și plată

În ansamblul locativ „Start Apart – Popești” sunt complet renovate în total 99 de apartamente cu o cameră de tip Studio - în două modele. Locuințele sunt prezentate cu suprafața utilă de 22 metri pătrați, dar totodată sunt foarte funcționale cu spații la maxim proiectate utile. Toate apartamentele sunt finisate cu gust bun și cu finisaje de calitate înaltă. Toate țevile și tot cablajul electric sunt complet schimbate.

Ușile instalate la intrare în apartamente sunt din metal. Și locuințele au montate și uși de interior. Pardoselile locuințelor sunt finisate cu parchet melaminat calitativ, iar pereții sunt perfect nivelați, prelucrați, zugrăviți și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. În camerele de baie pardoselile sunt placate cu gresie, pereții sunt finisați cu faianță, iar obiectele sanitare sunt instalate plus baterii. Imobilele au racordare la țeava de gaze naturale, la sistemul de amenajare cu apă, sunt racordate la sistemul orășenesc de canalizare și sunt asigurate cu curent electric. Sistemul de încălzire este centralizat – pe imobil (o centrală termică de bloc), și se efectuează prin calorifere din oțel, ce sunt instalate în fiecare locuință. În apartamente sunt dotări cu cablu pentru televiziune, internet și telefon. Dezvoltatorul complexului locativ este compania „Start Apart”, care este o companie cu capital românesc și are construite și complet finalizate proiecte imobiliare în orașul București și în Cluj - Napoca. Plata pentru locuințe poate fi efectuată din resurse proprii sau cu ajutorul creditelor bancare. Pentru a afla restul informațiilor și toate amănuntele despre garsonierele ansamblului rezidențial „Start Apart – Popești”, sunteți rugați să vizitați site-ul web al Dezvoltatorului, unde sunt afișate și contactele directe și unde vă puteți programa pentru a face o vizită la imobil.

Acest proiect mai este numit și Start Apart Taberei.

Unde se află Start Apart Popeşti?

str. Taberei, 7, Popesti-Leordeni, Ilfov.

Termen de finalizare Start Apart Popeşti?

Start Apart Popeşti – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Start Apart Popeşti în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Start Apart Popeşti din Popești-Leordeni?

Dezvoltătorul Start Apart Popeşti este – Start Apart.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC