Previzualizare foto – fotografie originală aici

Good Mood Residence
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Mamaia, 455, zona Mamaia Centru, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Mamaia, 455, Constanța (Good Mood Residence)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Good Mood Residence pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 455, zona Mamaia Centru, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică proprie marca Viessmann
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente27
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA și gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–157 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excepțională

Complexul imobiliar „Good Mood Residence” se află poziționat pe Bulevardul Mamaia, la numărul 455, în zona centrală a stațiunii Mamaia din județul Constanța.

Imobilele noi sunt poziționate în apropiere de Lacul Siutghiol și la doar 450 metri față de malul Mării Negre și se ajunge în doar 5 minute până la plajele principale din stațiunea Mamaia. Lângă blocul locativ se află farmacii, magazine, cafenele, restaurante, taverne și funcționează cele mai întrebate cluburi de noapte de pe litoral. Nu departe de complexul locativ se află stație de autobuz și cu transportul se ajunge până în centrul orașului Constanța parcurgând 9,5 km, Gara din Constanța se află la 10,3 km și sunt 26 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea ansamblului rezidențial

Proiectul imobiliar „Good Mood Residence” prezintă pe piața imobiliarelor noi de pe litoralul Mării Negre un bloc de apartamente construit într-un stil arhitectural modern minimalistic și cu un aspect elegant și o ținută decentă și atractivă. Regimul de înălțime al imobilului este cu un Parter și 8 Etaje de apartamente și la construcție au fost utilizate idei inovaționale de design și tehnologii performante și imobilele sunt construite la cele mai înalte standarde de siguranță și confort. Structura de rezistență a blocului rezidențial este formată din cadre, stâlpi, diafragme și planșee din beton armat și imobilul are toate zidurile exterioare și pereții interiori realizați din blocuri din beton celular autoclavizat BCA și toate compartimentările din apartamente sunt realizate din plăci din gips – carton. La bloc este instalată tâmplărie cu profil Salamander PVC și geam termopan float de tip „four season”, cu acoperire LOW-E. La casa scării este instalat ascensor modern cu funcționare rapidă și silențioasă de la firma Schindler și casa scării este complet finisată, are montate balustrade metalice cu mână curentă din lemn și spațiile comune și holurile sunt placate cu plăci de gresie ceramică porțelanată antiderapantă și cu granit sunt îmbrăcate toate scările de acces. Iar accesul în incinta complexului de locuințe se face prin interfon.

Transportul locatarilor și al vizitatorilor poate fi parcat pe locuri de parcare organizate supraterane.

Cum se predau finisate locuințele

Complexul rezidențial „Good Mood Residence” dispune de 27 unități locative cu scheme perfecte cu 2, 3 și 4 camere spațioase și cu suprafețele utile cuprinse între 45 mp și 105 mp. În vânzare apartamentele sunt oferite finisate la alb, unde sunt folosite doar materiale și finisaje de lux. Toate tavanele și pereții apartamentelor sunt prelucrați cu glet și sunt zugrăviți cu vopsea lavabilă. Holurile și camerele de baie au pardoseli placate cu plăci de gresie porțelanată semimată și antiderapantă. Iar pentru placarea living-urilor, dormitoarelor și bucătăriilor a fost ales parchetul dublu stratificat. Ușile de acces instalate la intrare în fiecare apartament sunt din metal de culoare gri cu sistem de antiefracție, ce sunt alese de la firma PINUM, de la această firmă italiană sunt alese și instalate și toate ușile interioare, ce sunt confecționate din MDF. Proprie pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică cu funcționare în condensații de marca Viessmann și sistemul termic este autonom pentru fiecare unitate locativă, iar instalațiile termice și sanitare sunt realizate cu țevi PEX de la Rehau. Și de tip Ideal Standard – Romstal sunt alese și instalate toate obiectele sanitare din camerele de baie. În apartamente sunt montate toate instalațiile electrice și sunt instalate prize și întrerupătoare modulare de la firma Legrand. Și sunt instalate contoare separate pentru apă, gaz, curent. Toate aceste utilități sunt racordate la bloc și sistemul de canalizare la fel este branșat.

Pentru informații complete despre apartamentele noi și pentru toate detaliile despre metodele de plată acceptate și contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Good Mood Residence”.

Acest proiect mai este numit și Good Mood Residence Mamaia.

Unde se află Good Mood Residence?

bd. Mamaia, 455, zona Mamaia Centru, Constanța.

Termen de finalizare Good Mood Residence?

Good Mood Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Good Mood Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Good Mood Residence din Mamaia?

Dezvoltătorul Good Mood Residence este – Good Mood Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC