Previzualizare foto – fotografie originală aici

Maurer Residence Târgu Mureș
în Târgu Mureș

Prețul / m2
de la ‍1 373 €
pe ‍22 €
Adresa
str. Ion Heliade Rădulescu, 4, Târgu Mureș

Mai detaliat despre blocuri

B4
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Bloc 5
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
B10
Bloc 10
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2021
B11
Bloc 11
5 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2022

Schițe și prețuri în Maurer Residence Târgu Mureș

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 ianuarie 2023
2 camerede la 55.36 m2de la ‍1 373 € / m2de la ‍76 000 €
3 camere67–82.74 m2de la ‍1 398 € / m2de la ‍100 000 €
Penthouse-uride la 107.89 m2de la ‍1 729 € / m2de la ‍186 500 €

Maurer Residence Târgu Mureș pe hartă Târgu Mureș

str. Ion Heliade Rădulescu, 4, Târgu Mureș

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura separatoare dintre apartamente este realizată din T30
🟧 Facilităţi spații verzi, zone de agrement și lac
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftde ultimă generație cu design elegant, silențios și rapid
🟧 Număr apartamentefaza 1–1748 de apartamente; faza 2 – 1644 de apartamente
🟧 Număr clădirifaza 1–28 imobile, faza 2–25 imobile
🟧 Securitate video interfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduriinteriori din cărămidă T30

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoaneminim 2,55 metri
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe39.79 – 107.89

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Maurer Residence” se află localizat pe strada Ion Heliade Rădulescu, la numărul 4 în zona Libertății din orașul Târgu Mureș. În vecinătatea complexului rezidențial se află supermarketurile LIDL și Kaufland, este magazinul Selgros și funcționează sucursale bancare, este Oficiu Poștal, sunt farmacii, spitale și cabinete medicale. Pentru copii în apropiere de imobilele noi este spațiul de joacă Wonderland Kids Party, nu departe este Liceul Tehnologic „Traian Vuia” și Liceul Tehnologic „Gheorghe Șincai”.

Proiectul locativ „Maurer Residence” este dezvoltat la o distanță de 2,8 km față de centrul orașului Târgu Mureș (5 minute) și de la locuințe sunt de parcurs 1,3 km (pietonal) până la Gara din Târgu Mureș și sunt de parcurs 13 km până la Aeroportul Internațional „Transilvania”.

Despre amenajarea complexului și detalii tehnice

Ansamblul locativ „Maurer Residence” este o comunitate de locuințe moderne și dispune de blocuri de apartamente de diferite regimuri de înălțime. Prezentat este un imobil cu Demisol plus Parter și 4 Etaje locative. Blocul rezidențial are o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu pereții interiori și exteriori cu zidărie din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Blocul locativ este izolat termic peste pereții exteriori perimetrali cu un sistem de 10 cm grosime din vată bazaltică, iar fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Locuințele au instalate ferestre cu profil din PVC cu 7 camere termice și cu geam termopan tripan. Casa scării din blocuri este placată cu granit și dispune de scări interioare cu balustrade din inox și la fiecare este instalat câte un lift modern, ce funcționează fără zgomot. Intrarea în bloc este restricționată și se controlează prin sistem cu video interfon.

În curtea complexului rezidențial sunt spații înverzite, locuri de relaxare amenajate, alei pietonale, piste pentru biciclete și promenadă. Spațiile adiacente imobilului sunt păzite și iluminate, iar toate străzile de acces sunt asfaltate.

Apartamente

Complexul locativ „Maurer Residence” dispune de locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2, 2,5, 3, 4 camere și unități locative de tip Penthouse. Apartamentele sunt construite cu suprafața de la 38,9 mp până la 101,7 mp. Balcoanele locuințelor sunt finisate complet, au placări cu gresie antiderapantă rezistentă la temperaturi scăzute și au instalate balustrade din inox plus au parapet de sticlă securizată. Toate apartamentele sunt luminoase, dispun de spații mari vitrate și au înălțimea tavanelor de 255 cm. În vânzare imobilele sunt oferite finisate, echipate și cu sisteme inginerești realizate și conectate. Toți pereții sunt tencuiți și vopsiți cu lavabil, iar pardoselile dormitoarelor și livingurile sunt finisate cu parchet de 10 mm grosime, culoarea căruia este oferită la alegerea beneficiarilor, la fel și culoarea și modelele plăcilor de gresie și faianță sunt prezentate la alegere. Ușile interioare instalate în apartamente și ușa de acces sunt de import (din Germania). Camerele de baie sunt complet finisate, utilate și echipate cu obiecte sanitare din gama Efepi/Kolo/Grohe. Pentru încălzirea autonomă a locuințelor sunt dotate centrale termice în condensații și toate caloriferele instalate sunt alese de la Kermi/Purmo. Întreg sistemul de electricitate este realizat, sunt instalate prize simple și prize duble, este dotat cablaj pentru TV și internet. Blocul rezidențial dispune de branșament la utilități, la rețeaua de energie electrică, țeava de gaze naturale, apă și canal. Apartamentele sunt separat contorizate și au apometre și contoare instalate.

Pentru achiziționări, detalii despre metodele de plată acceptate, informații de finisare și toate contactele directe către consultanții de vânzări ai Dezvoltatorul proiectului, vă oferim posibilitatea să treceți imediat pe pagina web a complexului locativ „Maurer Residence” accesându-l doar cu un singur click.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Maurer Residence Târgu Mureș?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Maurer Residence Târgu Mureș?

str. Ion Heliade Rădulescu, 4, Târgu Mureș.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Maurer Residence Târgu Mureș în Târgu Mureș?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Maurer Residence Târgu Mureș?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 373 €.

Termen de finalizare Maurer Residence Târgu Mureș?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC