Previzualizare foto – fotografie originală aici

Matei Voievod Residence 1
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Matei Voievod, 103A, zona Iancului, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Matei Voievod, 103A, zona Iancului, Sector 2 (Matei Voievod Residence 1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Matei Voievod Residence 1 pe hartă București

str. Matei Voievod, 103A, zona Iancului, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS + P + 5E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe190.46 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare avantajoasă

Ansamblul rezidențial „Matei Voievod Residence 1” se află amplasat în București, în zona, Iancului, pe strada Matei Voievod, numărul 103A.

La o mică distanță de la blocul locativ (850 metri, aproximativ 11 minute) se află stația de Metrou „Erou Iancu”. În apropiere de complex se găsesc următoarele instituții de învățământ: Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, Colegiul Național Mihai Viteazul, Colegiul Național Emil Racoviță, Școala Internațională din București „British School”, Școala Gimnazială nr. 85, Școala primară „Montessori School of Bucharest”, Creșa Ciobănașului, Grădinița „Simsala Grimm”, Grădinița și afterschool „Bell Kinder”. De asemenea în această zonă se află: Centrul Medical „Provita” (privat), un cabinet stomatologic, magazine cu mărfuri mixte și supermarket-uri, sunt diverse cafenele și localuri de relaxare și odihnă.

Date generale ale imobilului

Complexul locativ „Matei Voievod Residence 1” este prevăzut cu un singur bloc de apartamente. Imobilul are o structură cu un subsol, plus un parter și 5 etaje locative.

Clădirea are o fundație construită de tip radier general și dispune de o structură de rezistență pe cadre și planșee din beton armat. Zidăria pereților de la exterior și a celor interiori este efectuată din cărămidă. Acoperișul clădirii este cu planșeu – de tip terasă necirculabilă. Și sistemul de izolare termică a casei este de 10 cm grosime din polistiren plus finisajele exterioare sunt cu tencuieli și vopsitorii. În interiorul blocului, casa scării și toate spațiile comune sunt placate cu granit. Toate ferestrele instalate la bloc sunt de culoarea stejarului și sunt efectuate din profil PVC și cu geamuri termopane în 5 camere cu acoperire LOW-e, toate ferestrele dispun de deschidere dublă. Blocul are balcoane și terase, acestea toate sunt finisate și au sistem de iluminare plus sistem de scurgere a apelor pluviale. La parterul casei este proiectat un spațiu comercial. Pentru securitatea transportului rezidenților, locurile de parcare sunt organizate subterane la subsolul clădirii. Din subsol până la ultimul etaj circulă un ascensor fiabil cu capacitatea de ridicare a 450 km, aproximativ 6 persoane. Complexul rezidențial facilită de servicii de administrare a imobilului. Intrarea în incinta blocului este controlată, iar accesul către complex se efectuează prin străzi asfaltate și iluminate.

Date despre apartamente

Blocul ansamblului rezidențial „Matei Voievod Residence 1” are construite în incintă un număr total de doar 14 unități locative. Apartamentele au planuri cu 2 și cu 3 camere și sunt amplasate foarte comod câte doar 3 locuințe pe fiecare etaj, acest fapt oferă intimitate locatarilor, liniște și confort la maxim.

Ușa de acces de la apartamente este dotată și dispune de închidere dublă plus are butuc cheie cu amprentă. Interiorul proprietăților au instalate uși Pinum efectuate din MDF. Toate caloriferele sunt din oțel și sunt montate și conectate la centrala termică proprie pentru fiecare apartament. Bucătăriile și băile sunt finisate cu gresie și faianță, la bucătărie este preinstalații pentru chiuvetă și sunt montați senzorii de fum și gaze. Fiecare bloc sanitar facilită de câte o cadă din acril instalată, lavoar Romstar, vas wc și bideu, plus toți robineții sunt cu monocomandă și cu bilă ceramică, și în baie este preinstalații pentru mașina de spălat rufele. În holuri și camere pardoselile sunt acoperite cu parchet melaminat de grosime 12 mm de trafic mediu cu toate accesoriile cu plintă și folie, iar pereții sunt finisați cu lavabil. De asemenea pentru sistemul de aer condiționat există instalată o priză specială (înălțimea 80 cm). De la rețeaua din zonă sunt racordate toate utilitățile (apa, gazul, curentul electric și sistemul de canalizare), pentru aceste utilități sunt instalate contoare individuale și acestea sunt montate în exteriorul apartamentelor. Dezvoltatul acceptă metoda de plată prin credit bancar, credit imobiliar sau plata cash. Mai multe materiale și informații despre dezvoltator și despre apartamente, se găsesc pe pagina web a complexului rezidențial „Matei Voievod Residence 1”.

Acest proiect mai este numit și Matei Voievod Residence.

Unde se află Matei Voievod Residence 1?

str. Matei Voievod, 103A, zona Iancului, Sector 2, București.

Termen de finalizare Matei Voievod Residence 1?

Matei Voievod Residence 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Matei Voievod Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Matei Voievod Residence 1 din București?

Dezvoltătorul Matei Voievod Residence 1 este – Matei Voievod Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC