Previzualizare foto – fotografie originală aici

Locotenent Stoicescu Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Locotenent Stoicescu, 3A, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Locotenent Stoicescu, 3A, Iași (Stoicescu Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Locotenent Stoicescu Residence pe hartă Iași

str. Locotenent Stoicescu, 3A, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente45
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare30 de locuri de parcari subterane
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

Ansamblul locativ „Locotenent Stoicescu Residence” se află localizat în zona Copou – una dintre mai întrebate zone rezidențiale ale orașului Iași și blocul locativ se află poziționat pe strada Locotenent Stoicescu, la numărul 3A. De la complexul de locuințe doar în 2 minute pietonal se ajunge până la Parcul Expo și nu departe se află Stadionul „Emil Alexandrescu”. Sunt de parcurs doar 550 de metri până la Liceul de Informatică „Grigore С. Moisil”, la o distanță de 700 de metri față de locuințele noi se află Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară „Ion Ionescu de la Brad” și sunt 1,2 km până la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi, iar Grădinița „Tesori” se află la 1,8 km. În proximitatea locuințelor noi funcționează magazine alimentare, este frizerie și nu departe se află Spitalul Clinic Doctor „C. I. Parhon”. În vecinătate cu casa de apartamente sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și circulă autobuze. De la complexul locativ „Locotenent Stoicescu Residence” este acces facil către centrul orașului Iași până unde este de parcurs o distanță de 3,9 km și se ajunge cu mașina în maxim 10 minute. Până la Gara Mare din Iași se ajunge parcurgând doar 3,5 km și sunt de parcurs 9,1 km.

Prezentarea generală a proiectului imobiliar

Ansamblul locativ „Locotenent Stoicescu Residence” dispune de o clădire locativă foarte atractivă, ce este construită cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 5 Etaje de apartamente. Structura constructivă a blocului locativ se compune din cadre, diafragme și plăci din beton armat, ce sunt bazați pe fundații sigure din piloți forați la 13m la realizarea cărora este folosit betonul de calitate superioară și imobilul dispune de toții pereții exteriori și are toate compartimentările realizate din cărămidă termică. Imobilul dispune de certificat de clasa energetică „A” și din polistiren cu grosimea de 10 cm și densitatea de 120 eps Baumit este format termosistemul exterior al clădirii și fațadele sunt ultramodern și foarte atractiv finisate. Tâmplăria exterioară instalată la blocul locativ este cu profil Qfort și are 7 camere de izolație termică și profil PVC cu grosimea de 72 mm, sticlă termopană și rulouri din aluminiu. La casa scării a clădirii locative este instalat un ascensor de ultimă generație de marca Kleemann, acestea funcționează silențios și dispune de un grad înalt de siguranță.

La dispoziția rezidenților sunt oferite 30 de locuri de parcare subterane și securizate. În incintă este prevăzut și adăpost hală de incendiu. Către complexul de apartamente „Locotenent Stoicescu Residence” căile de acces sunt asfaltate și amenajate.

Despre apartamente și materialele de finisare

În total în complexul de locuințe „Locotenent Stoicescu Residence” sunt proiectate 45 de apartamente cu una și două camere inteligent compartimentate. Suprafața locuințelor începe de la 37 mp și este până la 65 mp, acestea beneficiază de balcoane deschise și complet finisate cu plăci din lemn placate și cu balustrade din sticlă securizată instalate. Se livrează imobilele 100 % finisate „la cheie” și au placaje cu gresie, faianță, parchet, pereți vopsiți cu vopsea lavabilă, cu uși interioare și ușă la intrare. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt de calitate Premium, de import din Spania și Italia și toate instalațiile sanitare sunt durabile și calitative. Sistemul de încălzire al apartamentelor este instalat în pardoseală cu instalații de la Rehau și sunt centrale termice individuale instalate pentru fiecare unitate locativă de marca Ariston Alteas One cu puterea de 24 KW. Blocul de apartamente are racordare la utilitățile generale și contorizare separată (contoare de gaz, curent electric și apometre instalate).

Din ferestrele apartamentelor se deschis vederi uluitoare asupra împrejurimilor, nu ratați șansa să veniți și să vedeți personal.

Pentru alte detalii și informații despre achiziționare, disponibilitate și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului locativ „Locotenent Stoicescu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Locotenent Stoicescu Residence Copou, Locotenent Residence.

Unde se află Locotenent Stoicescu Residence?

str. Locotenent Stoicescu, 3A, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare Locotenent Stoicescu Residence?

Stoicescu Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Locotenent Stoicescu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Locotenent Stoicescu Residence din Iași?

Dezvoltătorul Locotenent Stoicescu Residence este – Locotenent Stoicescu Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC