Previzualizare foto – fotografie originală aici

Vila Ovidiu
în Mamaia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia, 402, zona Ponton Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Mamaia, 402, zona Ponton Mamaia, Constanța (Vila Ovidiu)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Vila Ovidiu pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 402, zona Ponton Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţimobila inclusă in preț, rezervor propriu de apa, interfon
🟧 Încălzirecentrala termică individuala, aer conditionat inclus
🟧 Liftascensor pentru 4 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente23
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare25 locuri de parcare supraterană
🟧 Regim inalțimeP + 5E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–141 m²

Despre ansamblu rezidențial

Invidios localizat cu acces la Lac și Marea Neagră

Complexul de locuințe „Vila Ovidiu Luxury Home” se găsește perfect localizat în zona Ponton Mamaia, pe Bulevardul Mamaia, numărul 402, orașul Constanța.

Clădirea de apartamente se află construită chiar în inima stațiunii Mamaia și facilită de vecinătatea cu cele mai întrebate cluburi, cafenele, restaurante, taverne și terase. În apropiere de locuințe se află zona de promenadă, este Aqua Magic Mamaia, Satul de Vacanță și se află cele mai frumoase plaje.

Distanța de la complexul „Vila Ovidiu Luxury Home” până în centrul orașului Constanța este de circa 8 km și sunt aproximativ 9 km până la Gară, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se ajunge parcurgând 24,4 km.

Informații generale despre complex

Ansamblul rezidențial „Vila Ovidiu Luxury Home” este complet finalizat - oferit în exploatare și dispune de o clădire locativă de un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje.

Casa de apartamente este realizată în conformitate cu toate standardele și normele în vigoare, cu aplicarea tehnologiilor progresive și are o structura constructivă realizată pe cadre din beton armat și cu închideri fiabil izolate termic. Blocul imobiliar are un aspect ademenitor și dispune de o arhitectură combinată cu design în stil italian.

La parterul casei de apartamente este cu bun gust amenajat un lobby primitor, unde se află și biroul de administrare a întregului complex. Din lobby-ul spațios accesul către etaje se face printr-o scară decorată (placată cu panouri radiante) sau cu ascensorul instalat, care are capacitatea de transportare a maxim 4 persoane. Restul spațiilor comune din complex la fel sunt complet finisate.

Pentru toți locatarii complexului rezidențial în curtea interioară se află intim amenajată o grădină verde (cu sistem de irigare), unde sunt organizate locuri de relaxare și zone de recreere și unde copiii găsesc amenajat special pentru ei un loc de joacă. Absolut toate zonele comune din complex și zonele de acces către imobil sunt sub supraveghere video.

Imediat lângă blocul locativ se află organizată o parcare pentru transportul locatarilor, unde sunt delimitate pentru fiecare apartament 25 locuri de parcare deschise. Accesul pietonal în incinta imobilului se face prin rampă pietonală și atât teritoriul complexului rezidențial cât și căile de acces dispun de Iluminat exterior. Sistemul de interfon este prevăzut cu interfon atât la intrarea principală în imobil (către biroul de administrare) cât și în fiacre apartament individual.

Apartamente la maxim utilate și mobilate

Complexul locativ „Vila Ovidiu Luxury Home” este prevăzut cu un număr de 23 de apartamente de lux, ce sunt poziționate câte 4 proprietăți pe fiecare nivel și numai la ultimul etaj se află trei locuințe. Schemele unităților locative sunt bine gândite, au spații generoase cu câte 1, 2, 3 și 5 camere, cu una sau două camere de baie și cu bucătării de tip Open Space cu zonă de sufragerie la mijloc, plus cu zone speciale pentru spălătorii și cu una sau două terase, locuințele sunt perfect proiectate și au mărimea de la 65 mp până la 180 mp.

Toate apartamentele se predau în folosință în versiune de finisare – la cheie și sunt la maxim utilate și echipate cu tehnologii de ultimă generație. Precum și toate locuințele sunt perfect mobilate cu un bun gust și cu o mare atenție până la cele mai mici detalii. Mobila din apartamente este comandată din Italia și este inclusă în prețul proprietății locative. În dependență de tipul încăperii, pardoselile sunt finisate cu klinker, plăci ceramică sau piatră vulcanică. Ușile de acces au sistem de antiefracție. Bucătăriile sunt complet dotate cu accesorii, cu veselă și cu toate aparatele (frigider, mașină de spălat vase, plită, cuptor cu microunde, aparat pentru cafea, ș. a.). Camerele de baie la fel sunt la maxim utilate, au toate obiectele sanitare instalate și dispun de: prosoape, halate, mașină de spălat și uscător de păr. În fiecare cameră este instalat sistem de aer condiționat. Sistemul termic este individual cu calorifere din aluminiu și centrale termice proprii. Toate utilitățile sunt racordate la locuințe, plus este instalat individual pentru controlul consumului curentului electric. Complexul rezidențial are un rezervor propriu de apă cu capacitatea de 6000 de litri și cu stație personală de pompare.

La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite apartamente cu vederi la lac sau la mare, precum și unele din apartamente facilită de vederi atât către mare cât și către lac.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Vila Ovidiu Luxury Home” este compania „Fincogero SPA” și există posibilitatea de plată eșalonată de la Dezvoltator.

Pe pagina web a complexului rezidențial „Vila Ovidiu Luxury Home” sunt afișate mult mai multe informații utile și toate detalii de amenajare a locuințelor plus schemele apartamentelor, vă rugăm să treceți direct de pe site-ul nostru doar cu un singur click și să vedeți complet toate facilitățile acestor locuințe cu adevărat luxoase.

Acest proiect mai este numit și Vila Ovidiu Residence.

Unde se află Vila Ovidiu?

bd. Mamaia, 402, zona Ponton Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Vila Ovidiu?

Vila Ovidiu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Vila Ovidiu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Vila Ovidiu din Mamaia?

Dezvoltătorul Vila Ovidiu este – Fincogero SPA.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC