Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

The Tale Residence
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Primăverii, 8, Tunari, Ilfov

The Tale Residence pe hartă Tunari

str. Primăverii, 8, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încalzire prin pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat cu punctele cheie din capitală învecinat

Complexul de locuințe „The Tale Residence” se află construit într-o zonă liniștită și se învecinează cu multe spații înverzite. Fiind localizate pe strada Primăverii, la numărul 8, în zona comunei Tunari din județul Ilfov, casele noi sunt construite în apropiere de linia de centură și Autostrada A3 și se află la 380 de metri de la intrarea în orașul Otopeni și la 300 de metri față de artera principală a comunei Tunari. În apropiere de locuințe se află supermarket-ul Mega Image, la 2,7 km este LIDL, nu departe se află o benzinărie și distanța până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” este de 11,5 km. Nu departe de case sunt școli și grădinițe (din zona de Nord a capitalei). De la complexul rezidențial este acces facil către zona Pipera-București și în apropiere de case circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. O distanță de circa 20 km este de parcurs de la complexul locativ până în centrul capitalei, Gara de Nord din București se află la 16 km, sunt 6,5 km până la Aeroportul din Otopeni și 11 km până la Aeroportul din Băneasa.

Prezentarea complexului de case

Suprafața totală pe care se extinde complexul rezidențial „The Tale” este de 1500 mp, unde se află dezvoltate case de tip – „Duplex”, construite cu Parter plus un Etaj. Imobilele sunt realizate individuale, fără de pereți comuni (casele sunt unite câte două la calcan). Vilele au aspecte plăcute și sunt foarte atractive, fiind realizate într-un stil arhitectural modern cu accente de design occidentale. Casele sunt construite cu o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu plăci, grinzi și stâlpi și toate închiderile exterioare și compartimentările sunt zidite din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a caselor este format din polistiren și are grosimea de 8-10 cm plus hidro-sistemele folosite sunt de la Sika. Acoperișurile caselor sunt prevăzute cu scurgeri ascunse și fațadele sunt finisate cu tencuială de culoarea albă combinată cu gri și ferestrele instalate sunt alese de la firma Rehau cu profil PVC și sticlă termopan.

Locurile de parcare sunt organizate supraterane proprii pentru fiecare unitate locativă

Planimetrii, finisaje, echipaje și detaliile vilelor

În incinta complexului imobiliar „The Tale Residence” sunt prezentate șase imobile confortabile, ce sunt perfect proiectate pentru a corespunde celor mai înalte standarde de confort și siguranță.

Vilele sunt proiectate cu scheme cu 4 camere și dispun de suprafețele de la 120 mp utili până la 149,56 mp. La parterul caselor se află proiectat de o mare mărime living-ul, este un bloc sanitar și se află bucătăria. Etajul găzduiește 3 dormitoare și dispune de 2 camere de baie. Locuințele sunt primitoare și foarte luminoase datorită spațiilor generos vitrate, prin care lumina naturală pătrunde din plin în încăperi. Terenul pe care este construită fiecare vilă are suprafața de 250 mp și amprenta imobilului este de 75 mp, astfel curtea proprie a fiecărei vile este de 175 mp și în fața caselor sunt organizate locurile de parcare, iar în spatele imobilelor se amenajează grădinile. Imobilele se vând finisate complet și vilele sunt disponibile în vânzare cu opțiunea de personalizare, unde fiecare cumpărător poate alege finisajele interioare. Gresia, parchetul și piatra naturală este folosită pentru finisarea pardoselilor, iar pereții sunt finisați cu faianță și tencuială plus vopsea lavabilă. Sistemul de încălzire al caselor este autonom și locuințele sunt dotate cu proprii centrale termice în condensații. Instalațiile sanitare sunt complet realizate la fel ca și instalațiile electrice. Toate casele se predau în folosință cu racordare deplină la utilități și sunt alimentate cu gaze și curent electric, au apă și sistem de canalizare. Utilitățile sunt individual contorizate.

Pentru alte informații despre imobile, pentru mail multe detalii constructive, amenajare, finisaje, pentru vizionări și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să accesați pagina web a complexului rezidențial „The Tale Residence”, ce este accesibilă doar cu un singur click chiar din site-ul nostru.

Unde se află The Tale Residence?

str. Primăverii, 8, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare The Tale Residence?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4, Vila 5, Vila 6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în The Tale Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul The Tale Residence din Tunari?

Dezvoltătorul The Tale Residence este – Primaverii Park.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC