Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Green Park Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 826 € +TVA
Adresa
str. Barajul Argeș, 8, Cartierul Francez, Sector 1, București

Schițe și prețuri în Green Park Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 06 octombrie 2022
2 camere75.23–100.45 m2de la ‍1 826 € +TVA / m2de la ‍168 400 € +TVA
3 camere107.4–188.37 m2de la ‍1 973 € +TVA / m2de la ‍240 900 € +TVA

Green Park Residence pe hartă București

str. Barajul Argeș, 8, Cartierul Francez, Sector 1, București

Etape dezvoltare

Bloc 1
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021
Faza 2
Bloc 2, Bloc 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022
Faza 3
Bloc 5
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare 2023
Faza 3
Bloc 4
în stadiu de construcţie
totul e vândut
finalizare 2023

Modalități de achiziție a unui apartament în Green Park Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiparcuri, restaurante, săli de fitness, muzee, spitale, cumpărături, instituții de învățământ
🟧 Încălzirecentrala de apartament Viessmann
🟧 Liftascensor pentru 8 persoane Schindler
🟧 Mijloace de transportmijloace de transport în comun
🟧 Număr apartamente148
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană și terestră
🟧 Regim inalțime2S+P+4E+5Er
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente57–93.71 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Poziționare perfectă pentru o locuință ideală

Locul de amplasare pentru ansamblul locativ „Green Park Herăstrău Residence” este ales perfect în Nord-ul capitalei, pe strada Barajul Argeș, nr. 8, Cartierul Francez, zona Parcului Herăstrău, sectorul 1, orașul București. De la clădirile complexului locativ este acces facil către punctele de interes cultural din centrul capitalei, nu departe se află Ambasada Chinei și este Muzeul Stavilarului „Parcul Regele Mihai I”.

La dispoziția locatarilor, în această zonă se află multe diverse restaurante, terase, cafenele, pizzerii, cofetării și este clubul de noapte „Nuba Summervibes”. Pentru cumpărături aici se află supermarket-ul Mega Image, Carrefour Market și destul de aproape este centrul comercial „Promenada Mall”.

De asemenea în acest cartier funcționează multe bănci, farmacii, saloane de înfrumusețare, este Spitalul de copii „MedLife Pediatric Hospital” și Spitalul privat „Regina Maria Ponderas Academic Hospital”. Din punct de vedere al educației copiilor, nu departe de casele complexului locativ funcționează: Grădinița „Kidolino”, Grădinița lui David, Grădinița „Happy Face”, Grădinița „Happy Angel”, Grădinița „Montessori Kindergarten at work”, Grădinița „Bergman”, Grădinița „Miniterra”, Școala Gimnazială Herăstrău și Școala Germană din București.

Pentru petrecea timpului liber activ și sănătos, în apropiere de casă se află corturi de tenis, sunt câteva terenuri de fotbal, este clubul sportiv „World Class” și sunt multe alte săli de fitness și sport pentru orice gust și buzunar. Stația de Metrou „Aurel Vlaicu” se află la 1700 de metri, unde se ajunge în maxim 20 de minute pe jos de la blocurile complexului rezidențial „Green Park Herăstrău Residence”.

Gara de Nord din București este localizată la o distanță de doar 4,8 km de la complex.

Până în centrul capitalei sunt de parcurs 8,3 km.

Sunt 11,7 km până la Aeroportul „Henri Coandă” și 9,7 km până la Aeroportul din Băneasa.

Structura ansamblului rezidențial și prezentarea caselor

Ansamblul rezidențial „Green Park Herăstrău Residence” este mândru construit cu cinci clădiri rezidențiale, toate fiind prezentate cu regimuri egale de înălțime cu: două Subsoluri plus Șase Etaje locative, unde etajele cinci și șase sunt construite retrase. La construcția clădirilor de apartamente este utilizat sistemul constructiv cu o carcasă din cadre din beton armat și cu umplutura închiderilor din blocuri din bca (beton celular autoclavizat). Toate clădirile rezidențiale sunt foarte bine izolate termic pe exterior și oferă locatarilor nu numai un nivel sporit termic, dar și sunt bine fonic izolate. Blocurile rezidențiale au o înfățișare decentă și foarte atrăgătoare, toate fațadele clădirilor sunt finisate cu tencuială decorativă albă și parțial cu cărămidă decorativă de culoare albă. Tâmplăria instalată la imobile este din profil din aluminiu și cu geam termopan calitativ de la producători verificați prin timp. Fiecare din blocurile rezidențiale este echipat cu câte 2 ascensoare moderne și foarte sigure, care funcționează foarte liniștit fără a aduce disconfort locatarilor. Toate parcările din complex sunt proiectate subterane și se poziționează la cele două subsoluri ale clădirii rezidențiale. De asemenea în subsoluri se află amplasate și boxe. Fiecare bloc rezidențial va fi dotat cu interfon și va avea accesul securizat în incintă.

Premium finisaje pentru apartamente de lux

Clădirile ansamblului imobiliar „Green Park Herăstrău Residence” dispun de un număr total de 164 de apartamente, care stau gata să satisfacă cele mai exigente gusturi. Dintre care sunt de menționat disponibile:

  • apartamente cu două camere cu suprafața de la 57,67 mp până la 66,64 mp utili;
  • apartamente cu trei camere cu suprafața cuprinsă între 74,18 mp și 93,71 mp utili.

Pe fiecare etaj locativ sunt proiectate doar câte 3-5 apartamente.

Apartamentele amplasate la parterul blocului locativ beneficiază de grădini private cu suprafața de la 12 mp până la 47 mp. Locuințele de la etaje sunt proiectate cu terase plăcute cu suprafețele de la 3 mp până la 23 mp. Absolut toate unitățile rezidențiale se predau în folosire complet finisate, în versiune „la cheie”, unde toate finisajele interioare sunt alese de cea mai superioară calitate și toate sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Parchetul laminat, ce este placat pe pardoselile camerelor este triplu - stratificat, gresia, faianța și vopsea lavabilă sunt perfect combinate și foarte calitativ aplicate.

Toate unitățile locative dispun de sistem de aer condițional instalat în fiecare cameră locativă cu unitate de tubulatură, care este instalat în tavanul fals. Camerele de baie se predau locatarilor complet utilate cu toate ociectee sanitare și absolut mobilate. Centralele termice de marcă Viessmann sunt instalate în fiecare locuință și sunt conectate la toate instalațiile termice, care sunt montate prin pardoseli. Locuințele sunt prevăzute cu contorizare individuală la toate utilitățile, contoarele si apometrele sunt instalate și utilitățile sunt branșate. Dezvoltatorul clădirilor din ansamblul locativ „Green Park Herăstrău Residence” este compania „Heritage Properties”.

Programați o vizionare direct de pe pagina web a dezvoltatorului și convingeți-vă de toate avantajele localizării, construcției, planurilor și finisajelor apartamentelor noi din complexul rezidențial „Green Park Herăstrău Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial Green Park Residence

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial Green Park Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Park Residence în București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Green Park Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1826 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Green Park Residence în București?

Modalități de plata în Green Park Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Green Park Residence?

  • Faza 2 – finalizare în trimestrul 4, 2022
  • Faza 3 – finalizare în 2023
  • Faza 1 – construit
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC