Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Point
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Basarabia, 169-171, zona Titan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

bd. Basarabia, 169-171, București (Green Point)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Green Point pe hartă București

bd. Basarabia, 169-171, zona Titan, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispațiu depozitare și incarcare trotinete
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament, încalzire in pardoseala
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente800
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Securitatepază 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe42–143 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului și ambientul zonei de amplasare

În zona Titan a orașului București, sectorul 3, pe Bulevardul Basarabia, la numărul 169-171, in apropiere de intersecția cu strada Ion Sahighian, se găsește localizat ansamblul imobiliar „Green Point”, și acesta beneficiază de toate facilitățile zonei Basarabia și Costin Georgian, unde se găsesc toate punctele de interes la o distanță accesibilă pietonal. Ansamblul de locuințe este amplasat perfect nu numai din punct de vedere a accesului la zona de shopping și la punctele comerciale dar și datorită faptului că imediat din complex este ieșire directă către Parcul Sticlarilor. Și în apropiere de locuințe se află Spitalul clinic Nicolae Malaxa, Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, Centrul Medical „Delfinului”, sunt farmacii, bănci, Oficiu Poștal, funcționează sala de sport „Live Gym Club” și se află supermarket-urile Mega Image, Lidl și Centrul Comercial „Esplanada”, nu departe este hipermarket-ul Cora și magazinul Dedeman, de asemenea sunt cafenele și restaurante, este fast food-ul McDonald’s și până la centrul comercial Mega Mall Pantelimon sunt de parcurs în jur la 3,1 km.

În apropiere de apartamentele complexului „Green Point” sunt multe localuri pentru copii: Centrul distractiv pentru copii „Happy Planet”, Grădinița Nr. 189, Grădinița Nr. 70, Școala „Bucharest – Beirut Internațional School”, Școala Gimnazială Nr. 66, Școala Gimnazială „Voievod Neagoe Basarab” Nr. 16, Liceul Teoretic „Nichita Stănescu”, Facultatea de Pompieri și Facultatea de Medicină Veterinară „Spiru Haret”.

În afară de Parcul Sticlarilor în apropierea complexului rezidențial se află Parcul Titan și Parcul Național și sunt de făcut doar 10 minute până la Parcul IOR și încă un avantaj important al complexului este faptul că în curând Parcul Pantelimon, ce se află localizat în proximitatea blocului locativ va fi transformat în unul din cele mai mari parcuri acvatice din Sud – Estul Europei.

Ce ține de linii de transport, aici este o infrastructură dezvoltată, deoarece ansamblul de locuințe „Green Point” este localizat în apropiere de două stații de metrou „Republica” și „Costin Georgian”, iar la doar o minută de mers pe jos se află stații de STB. Distanța până în centrul capitalei este de 7,2 km și până la Piața Unirii se ajunge cu mașina în aproximativ 20-25 de minute, până la gara de Nord din București sunt de parcurs 9,9 km, iar Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este o distanță de 22,7 km și până la Aeroportul Internațional sin Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 13,1 km.

Prezentarea blocului locativ și amenajarea complexului

Ansamblul de locuințe „Green Point” se dezvoltă în câteva etape și este format dintr-un bloc rezidențial, care are un regim mixt de înălțime începând cu Parter + 4 Etaje apoi Parter + 5 Etaje apoi Parter + 6 Etaje și Parter + 7 Etaje. Clădirea locativă are o fațadă modern stilată de culoare albă cu elemente aplicate se culoare maro și plus balcoane de tip - deschise.

Structura de construcție a clădirii locative este formată din beton armat structurată pe o carcasă din cadre din beton armat și cu zidării exterioare din cărămidă termo-eficientă. Structura pereților despărțitori este formată din blocuri din beton celular autoclavizat, iar structura compartimentărilor interioare este realizată din beton și plăci din rigips cu umplutură din vată minerală la mijloc.

Pentru menținerea nivelului înalt termic în apartamente, a fost instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC în 6 camere termice și cu trei foi de sticlă termopană.

În clădirea rezidențială există organizat și modern finisat un lobby foarte primitor. Unde se află oprirea ascensorului instalat în bloc. Lift-ul este contemporan, comandat de la firma Schindler și are instalate elemente din inox.

Locurile de parcare din complex sunt proiectate atât subterane localizate la demisolul clădirii, cât și există și parcări supraterane, în incinta parcării există organizate locuri cu prize pentru încărcarea autoturismelor electrice. De asemenea există organizate locuri pentru depozitare și pentru încărcarea trotinetelor. Chiar în spatele blocului rezidențial se află o zonă verde legată de parc. Destinat copiilor rezidenților este modern amenajat în complex și un teren pentru joacă, dezvoltare fizică și veselie.

Ansamblul rezidențial „Green Point” beneficiază de serviciu de pază 24 din 24 și de servicii de administrare a complexului oferit de Dezvoltator.

Apartamente funcționale cu scheme practice și finisaje de lux

În prima fază de construcție a blocului rezidențial „Green Point” sunt prezentate 147 de unități locative, iar la finalizarea proiectului locativ în total vor fi prezentate aproximativ 800 de apartamente.

Complexul rezidențial „Green Point” este proiectat cu locuințe compartimentate cu scheme de tip – „Studio-uri Duble” și cu 2, 3 și 4 camere, precum și sunt prevăzute locuințe luxoase de tip – Penthouse.

Finisaje de Premium clasă sunt alese pentru toate apartamentele și acestea se predau rezidenților complet finisate – la cheie dar nu sunt mobilate, acest moment intim și destul de important este oferit viitorilor locatari. Însă toate locuințele se vând cu uși de acces instalate (efectuate din metal) și cu uși interioare instalate (din lemn). Cu pardoselile dormitoarelor, camerelor de zi și a holurilor finisate cu parchet laminat. Iar bucătăriile și camerele de baie dispun de placaje cu gresie și faianță de producere italiană și spaniolă. În apartamente pereții sunt tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă de culoare albă. Absolut toate băile sunt complet echipate cu obiectele sanitare necesare, care sunt alese din game moderne.

Pentru fiecare unitate locativă aparte este proiectat sistemul individual și autonom de încălzire, acesta se formează din toate instalațiile termice montate prin pardoseli și din centrale termice proprii.

În apartamente Dezvoltatorul a prevăzut preinstalații pentru sistemul de climatizare.

Și locuințele sunt racordate la sistemul de canalizarea, sunt asigurate cu apa menajeră (+ apometre), au curent electric (+ contoare individuale) și gaze naturale (+ contoare individuale), este dotat cablu TV, fir de telefon și este internet.

Terasele apartamentelor la fel sunt finisate și beneficiază de placaje cu plăci porțelanate cu capacități antiderapante. Iar parapet-urile de la balcoane sunt realizate din sticlă securizată.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Green Point” este compania „Shikun &Binui”, care este un Dezvoltator cu renume internațional și care deja are și obiecte rezidențiale finalizate în București și peste 500 de familii satisfăcute și mutate în locuințe noi și complet satisfăcute, iar constructorul și antreprenorul general al complexului de locuințe este compania „TGC Group”.

Pentru a rezerva un apartament sau pentru a afla mai mule materiale și informații detaliate despre sistemul constructiv, scheme, modele de apartamente, finisaje și metodele de plată acceptate de Dezvoltator, vă invităm să treceți direct pe pagina web a complexului rezidențial „Green Point”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Green Point Basarabia.

Unde se află Green Point?

bd. Basarabia, 169-171, zona Titan, Sector 3, București.

Termen de finalizare Green Point?

Green Point – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Point în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Point din București?

Dezvoltătorul Green Point este – Point Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC