Previzualizare foto – fotografie originală aici

La Stejari Residence
în Suceava

Apartamente
de la ‍73 580 €
Prețul / m2
de la ‍1 300 € +TVA
pe ‍100 €
Dezvoltător
Adresă
Aleea Dumbravii, zona Burdujeni, Suceava

Schițe și prețuri în La Stejari Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 februarie 2024
2 camere
56.6–68.91 m2
de la ‍1 300 € +TVA / m2de la ‍73 580 € +TVA
3 camere
64.85–83.33 m2
de la ‍1 300 € +TVA / m2de la ‍84 305 € +TVA

La Stejari Residence pe hartă Suceava

Aleea Dumbravii, zona Burdujeni, Suceava

Plata în rate la La Stejari Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Ipoteca în La Stejari Residence

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă, supermarket, gradinita, spații comerciale, terenuri sport
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transporttren, maxi taxi
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente200
🟧 Număr clădiri31
🟧 Parcareloc de parcare parcare suprateran gratuit
🟧 Regim inalțimeP+2E / P+1E+Pod
🟧 Securitatepaza 24/7
🟧 Tip imobilvile duplex și blocuri
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe59–120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Mediu perfect și amplasare stejari în vecinătate

Ansamblul rezidențial „La Stejari Residence” se află deosebit amplasat în cea mai pitorească zonă din orașul Suceava. Imobilele au o poziționare optimă într-o zonă verde, ferită de aglomerația orașului, pe strada Aleea Dumbrăvii din orașul Suceava și beneficiază de frumusețea și liniștea naturii și de mult aer curat.

Aici este o zonă unde în special sunt construite doar case private și vile de vacanță. În apropiere de casele complexului rezidențial se află o pădure de stejari (de lângă Burdujeni) și este lacul de acumulare „Podul Vătavului”. Din complexul rezidențial „La Stejari Residence” este acces foarte ușor către strada Gheorghe Doja. În proximitatea caselor locative circulă mijloace de transport în comun. Sunt doar 1200 de metri până la piscina Capitoliu Garden și 1,6 km până la supermarket-ul Profi City. Distanța până în centrul orașului Suceava este de 6,3 km. Iar distanța de la cartierul rezidențial „La Stejari Residence” până la Gara din Suceava este de doar 1,9 km și distanța până la Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava este de 11,7 km.

Prezentarea proiectului rezidențial de standarde occidentale

Proiectul ansamblului rezidențial „La Stejari Residence” se află desfășurat pe un teren cu suprafața totală de 4,7 ha și este compus din 31 de clădiri rezidențiale foarte atractive și modern stilizate. Cartierul rezidențial mai dispune și de spații comerciale, unde este un supermarket și funcționează o grădiniță privată.

Toate imobilele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, iar calitate lucrărilor de construcție este efectuată la nivelul standardelor europene și în stil arhitectural modern. Regimul de înălțime al clădirilor rezidențiale este relativ mic și acestea au un grad sporit de rezistență seismică. Clădirile locative sunt proiectate de tip – Vilă și au un Parter plus un Etaj. Astfel ca fiecare imobil să găzduiască câte 4 și 6 apartamente.

Structura constructivă a caselor constă din beton armat și planșee ceramice de tip Porotherm - boiandruci, la realizarea pereților este folosită cărămida portantă Brikstone cu goluri verticale de 292*240*238, la fel din astfel de cărămidă BKS sunt zidite și compartimentările interioare având grosimea de 500*140*238. Este izolație exterioară termică fiabil aplicată peste pereții exteriori de 10 cm grosime, termosistemul este format din polistiren extrudat și oferă locuințelor căldură în timpul rece și răcoare în timpul de vară. Pentru a spori nivelul de fonoizolare și termoizolare peste plăci este placat polistiren de 5 cm.

Casele sunt acoperite cu tablă metalică de tip – țiglă. „Blacho Trapez” de culoare neagră, care garantează o durată de viață de peste 50 de ani. Tâmplăria instalată la case este din profil PVC – triplustratificată Privacy (cu o garanțe de 5 ani). Glafurile instalate sunt efectuate din granit și au culoarea - antracit. Pentru parapet-urile balcoanelor este ales profilul din aluminiu cu sticlă fumurie. Arhitecții au proiectat casele în așa mod ca ferestrele să fie poziționate perfect pentru a oferi cât mai multă lumină naturală în încăperi. Ușile de la intrare în fiecare casă locativă sunt alese cu profil din PVC.

Nivelul ridicat de confort se simte nu numai în apartamente, dar și pe spațiile comune ale caselor, acestea sunt finisate și sunt dotate cu senzori de mișcare pentru economisirea curentului electric și a termenelor de exploatare a lămpilor.

În incinta cartierului locativ „La Stejari Residence” este amenajată o zonă de sport și locuri de agrement, este organizat un parc și sunt spații de joacă moderne pentru copiii rezidenților. Pentru transportul locatarilor este organizată o parcare destul de spațioasă și aceasta neapărat este supravegheată video. Pentru parcarea bicicletelor la fel sunt gândite locuri de parcare speciale. Costul unui loc de parcare este inclus în prețul apartamentului ales de cumpărător. Locurile de parcare sunt grupate câte 8-9 locuri pentru fiecare modul imobiliar aparate (mărimea unui loc de parcare este de 4,5 m) și acestea se află dispuse perpendicular pe axa drumului interior.

Accesul în incinta complexului locativ este prevăzut strict restricționat în bază de cartele magnetice și este instalată bară de acces (pusă în funcțiune prin telecomandă) și teritoriul ansamblului de locuințe este păzit 24 din 24. Precum și complexul dispune de sistem cu video – interfon.

Căile de acces către complex sunt asfaltate și amenajate. Iar în incinta complexului sunt amenajate străzi cu asfalt cu lățimea de 7 metri și sunt pavate alei pietonale (trotuare) cu lățimea de 1 metru. Iar întreg teritoriul cartierului rezidențial este complet iluminat cu becuri led.

Apartamente luminoase și călduroase

Cartierul de locuințe „La Stejari Residence” este proiectat cu un total de peste 200 de unități locative spațioase cu planuri de 2 și de 3 camere și locuințe de tip Duplex.

  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 2 camere este de 59 mp plus suprafața balconului de 5-10 mp;
  • Suprafața utilă a apartamentelor cu 3 camere este de 72 mp plus suprafața balconului de 5-12 mp;
  • Suprafața utilă a Duplex-urilor este de 120 mp plus suprafața terenului de 270 mp.

Pentru apartamentele amplasate la parterul caselor sunt garantate gratuit grădini cu suprafața de 50 mp.

Toate locuințele sunt finisate și inteligent proiectate în stiluri elegante și moderne de design de interior și cumpărătorii facilită de flexibilitatea constructorilor în ceea ce privește întrebarea de alegere a finisajelor interioare. Există posibilitatea fiecărui locatar de a modifica apartamentul său. Toate apartamentele sunt foarte primitoare și sunt prezentate cu două variante de finisare – „La alb” sau „La cheie”, dar toate au peste pardoseli turnată sapă și var alb pe pereți și plafoane.

Și toate locuințele se predau cumpărătorilor cu toate instalațiile electrice, termice și sanitare (Romstal) dotate și instalate.Instalațiile electrice sunt cu cabluri din cupru lițat și doze modulare Biticcino cu legătura din doze creată prin conectori de tip cleme de la Wago și pentru fiecare cameră separat este prevăzut un traseu propriu. Pentru un nivel sporit de siguranță în fiecare încăpere sunt montate siguranțe individuale și din camere pleacă câte două circuite, ce sunt redirecționate către tablou.

Centralele termice individuale, ce funcționează pe gaz sunt dotate în fiecare apartament, sunt instalate și conectate. Sistemul de încălzire poate fi prin pardoseală sau cu calorifere. Ușile din metal (blindate) sunt instalate la intrare în fiecare apartament, iar tâmplăria interioară dotată constituie uși din lemn. Apartamentele complexului locativ au amenajare cu apă potabilă, racordare la sistemul de canalizare (la rețeaua publică), asigurare cu gaze naturale și curent electric. Este telefonie și TV, internet și interfon conectat pentru fiecare apartament.

Dezvoltatorul cartierului rezidențial „La Stejari Residence” este societatea „Vivat Construct”, care oferă pentru Dumneavoastră prețuri foarte accesibile.

Pentru achiziționarea direct de la Dezvoltator a locuinței la care ați visat, nu ratați șansa de a vă folosi de următoarele modalități de plată: plata cash, plata în rate direct de la Dezvoltator cu achitarea integrală a unui avans de minim 30 % din costul total al apartamentului ales și plata prin intermediul programului de creditare de la stat „Prima Casă” cu condiția de achitare integrală a unui avans de minim 5 % din costul total al apartamentului dorit. Pe site-ul oficial dedicat proiectului locativ „La Stejari Residence” găsiți afișate mai multe importante informații despre beneficiile locuințelor noi, finisajele moderne, zona de amplasare, dezvoltator, plată și contactele directe. Vă rugăm, să accesați site-ul ansamblului locativ „La Stejari Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut La Stejari Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și La Stejari Residence Dumbravii.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în La Stejari Residence din Suceava?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în La Stejari Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 300 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în La Stejari Residence în Suceava?

Modalități de plata în La Stejari Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare La Stejari Residence?

case tip 1, case tip 2, case tip 3, case tip 4 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC