Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unirea Grand Residence
în Bacău

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Stefan cel Mare, 40A, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Mai detaliat despre blocul

str. Stefan cel Mare, 40A, zona Ștefan cel Mare, Bacău (Unirea Grand Residence)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Unirea Grand Residence pe hartă Bacău

str. Stefan cel Mare, 40A, zona Ștefan cel Mare, Bacău

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+7+8r
🟧 Securitatepaza si protectie cu supraveghere video
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băile mobilate și utilate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe46–194 m²

Despre ansamblu rezidențial

Confortabil localizat

Ansamblul locativ „Unirea Grand Residence” se află construit într-un cartier liniștit din zona Ștefan cel Mare din orașul Bacău și blocul rezidențial se găsește pe Șoseaua Ștefan cel Mare, la numărul 40A.

În apropiere de complexul de locuințe se află Oficiul Poștal Nr. 11, sunt bănci și saloane de înfrumusețare, funcționează farmacii și stomatologii, sunt cafenele, pizzerii și restaurante, este supermarketul Profi, iar până la centrul comercial „Arena Mall” sunt de parcurs aproape 500 de metri, unde se ajunge pietonal în cel mut 7 minute și sunt 800 de metri până la magazinul Selgros, unde se ajunge pe jos în 10 minute. Până la Grădinița cu program prelungit „Crai Nou” sunt de parcurs numai 600 de metri și la 950 de metri se află Școala Gimnazială „Mihai Drăgan”, iar la 450 de metri se află Parcul Nord și până la Piscinele Gepex și sala sportivă Red Gym se ajunge parcurgând doar 1,1 - 1,2 km.

Lângă locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și se parcurge o distanță mică până în centrul orașului de doar 2,5 km. Sunt 3,2 km până la Gara din Bacău și Aeroportul Internațional „George Enescu” se află la 6,6 km față de complexul locativ „Unirea Grand Residence”.

Detalii de amenajare a unuia din cele mai sigure proiecte imobiliare

Complexul de locuințe „Unirea Grand Residence” este prezentat cu un bloc de locuințe deja finalizat, ce este construit cu un Subsol plus Parter înalt plus 7 Etaje locative și plus Etajul 8, ce este construit Retras. La construcția imobilului au fost folosite doar materiale calitative și tehnologii inovative cu aplicarea ideilor de design moderne. Clădirea de apartamente este realizată în conformitate cu cele mai înalte nivele și standarde de confort, cu respectarea tuturor legilor și normelor în vigoare. Structura constructivă a imobilului este bazată pe cadre din beton armat și are închiderile zidite din materiale durabile și eficiente din punct de vedere termic și fonic plus blocul este izolat termic pe exterior și dispune de fațade finisate cu tencuială decorativă într-o combinație plăcută a culorii albe cu bordo, unde pe fonul alb luminos este prezentată culoarea bordo. În incinta blocului este instalat un ascensor confortabil și sigur și sunt prevăzute boxe de depozitare poziționate la subsolul clădirii.

Complexul de locuințe „Unirea Grand Residence” este împrejmuit cu gard viu și în curte sunt verde plantați peste 1000 mp, unde se află organizat și un loc de joacă pentru copii. În total în incinta complexului de locuințe sunt 82 de locuri de parcare private și delimitate, toate fiind organizate supraterane. Ansamblul rezidențial dispune de pază, are instalat sistem de supraveghere video și accesul în incintă se face prin sistem cu interfon.

Prezentarea apartamentelor

Cu un număr total de 82 unități locative este prevăzut proiectul rezidențial „Unirea Grand Residence”, unde sunt construite apartamente cu 2 și cu 3 camere și există locuințe luxoase de tip – Penthouse, poziționate la etajul 8 al clădirii locative. Suprafața proprietăților locative variază între 46 mp și 194 mp și toate apartamentele beneficiază de terase și balcoane confortabile, inclusiv și locuințele de la parter.

În vânzare locuințele sunt prezentate „la cheie” cu instalații inginerești montate și finisaje interioare cu modele moderne și de calitate înaltă. Toate camerele de baie sunt complet finisate, la maxim utilate și mobilate. Sistemul termic este individual pentru fiecare apartament cu centrale termice proprii. Apartamentele au racordare completă la utilitățile generale și sunt instalate contoare individuale pentru fiecare utilitate separat.

Toate contactele agenților de vânzări ai Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului de locuințe „Unirea Grand Residence”, unde sunteți invitați să treceți pentru a afla mai multe informații despre apartamentele noi, schemele acestora, finisajele utilizate și de unde aveți posibilitatea de a vă programa cu o vizionare la locuința din visul Dumneavoastră.

Acest proiect mai este numit și Unirea Grand, Unirea Grand Residence Bacău.

Unde se află Unirea Grand Residence?

str. Stefan cel Mare, 40A, zona Ștefan cel Mare, Bacău.

Termen de finalizare Unirea Grand Residence?

Unirea Grand Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Unirea Grand Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Unirea Grand Residence din Bacău?

Dezvoltătorul Unirea Grand Residence este – Unirea Grand.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC