Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex North Residence
în Bacău

Prețul / m2
de la ‍900 €
pe ‍87 €
Adresa
str. Tazlăului, 7K, zona Nord, Bacău

Schițe și prețuri în North Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
3 camerede la 100.7 m2de la ‍900 € / m2de la ‍90 600 €

North Residence pe hartă Bacău

str. Tazlăului, 7K, zona Nord, Bacău

Etape dezvoltare

North Residence
scara B
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021
North Residence
scara A
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în North Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe depozitare
Încălzirecentrală termică individuală, instalație AC individuală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente49
Număr clădiri1
Parcare33 locuri de parcare subterane și garaje supraterane
Regim inalțimeS+P+7E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente66–100 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Confortabil localizat

Complexul de locuințe „North Residence” se găsește dezvoltat într-o zonă liniștită din partea de Nord a orașului Bacău și este localizat într-un cartier nou, pe strada Tazlăului, la numărul 7K. În apropiere de locuințele noi se află magazinul Selgros și sunt supermarketurile Profi și Carrefour Express, funcționează sucursale bancare, sunt farmacii, frizerii, cafenele, pizzerii, restaurante și sunt de parcurs doar 550 de metri până la Parcul Nord, iar la 400 de metri este Școala Gimnazială „Mihail Sadoveanu”, sunt de parcurs 650 de metri până la Grădinița cu program prelungit „Crai Nou” și sunt 1100 de metri până la Școala Gimnazială „Mihai Drăgan”. Complexul sportiv Red Gym se află la 900 de metri față de locuințele noi și sunt 1,3 km până la centrul comercial Arena Mall.

În proximitatea complexului imobiliar „North Residence” circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul orașului Bacău sunt de parcurs aproximativ 3 km, distanța până la Gara din Bacău este de 2,3 km și 6,9 km până la Aeroportul internațional „George Enescu”.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul de locuințe „North Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente calitativ construit cu un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Imobilul este împărțit în două tronsoane și este realizat cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat cu pereți zidiți din cărămidă Porotherm, ce au grosimea de 15 cm pentru compartimentări, cu grosimea de 20 cm pentru pereții interiori despărțitori ai apartamentelor și 30 cm pentru închiderile exterioare perimetrale peste care este aplicat un sistem termic calitativ cu grosimea de 10 cm. Fațadele imobilului sunt elegant finisate cu tencuială decorativă de culoarea alb și gri. Ambele tronsoane locative au instalate ascensoare moderne, cu funcționare rapidă și silențioasă.

Complexul de apartamente „North Residence” este proiectat cu boxe de depozitare și la dispoziția locatarilor sunt organizate 33 locuri de parcare subterane plus sunt construite și 16 garaje individuale la parterul imobilului. Căile de acces către locuințele noi sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Prezentarea apartamentelor

Blocul locativ „North Residence” este conceput cu 49 de unități locative confortabile, dintre care 35 de proprietăți sunt proiectate cu scheme cu două camere și 14 apartamente au planimetrii de câte trei camere. Locuințele sunt excelent compartimentate, au spații funcționale și sunt prezentate cu suprafețele de la 66 mp până la 100 mp plus suprafețele balcoanelor, ce sunt prevăzute de tip – deschis și au balustrade din zidărie tencuită. Toate proprietățile locative se vând finisate „la cheie” cu materiale de calitate înaltă și cu modele moderne. Pardoselile holurilor, bucătăriilor și a camerelor de baie sunt finisate cu plăci de gresie, iar parchetul laminat (multistrat) este placat pe pardoselile camerelor de zi și a dormitoarelor. Toate tavanele și pereții sunt tencuiți și sun finisați cu var, iar pentru pereții bucătăriilor și a camerelor de baie sunt folosite plăcile de faianță. Toate apartamentele au complet realizate sistemele electrice și sanitare și sistemul termic este absolut completat și este dotat cu câte o centrală termică individuală pentru fiecare unitate locativă și sunt montate instalații individuale ale sistemului de aer condiționat. În folosință apartamentele se predau cu racordare deplină la toate utilitățile generale și fiecare locuință se va contoriza separat.

Ansamblul rezidențial „North Residence” este dezvoltat de către compania Rom Trust & Bau și este construit de compania „Conbac SA”. Există posibilitate de achiziționare a locuințelor noi prin rate de la Dezvoltator (cu avans) și se acceptă plata prin creditare bancară, iar de un discount plăcut facilită cumpărătorii la plata integrală.

Pentru consultanțe și pentru mai multe informații utile despre locuințele noi, vă invităm să accesați web site-ul ansamblului locativ „North Residence”, pe care puteți trece doar cu un sigur click imediat de pe pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial North Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în North Residence în Bacău?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în North Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 900 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în North Residence în Bacău?

Modalități de plata în North Residence: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare North Residence?

North Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC