Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Fundeni Tower
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
șos. Fundeni, 159, zona Fundeni, Sector 2,București

Schițe și prețuri în Fundeni Tower

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 51 m2totul e vândut

Fundeni Tower pe hartă București

șos. Fundeni, 159, zona Fundeni, Sector 2,București

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală individuală
LiftDa
Număr apartamente73
Parcaresubterană şi terestră
Structură rezistențăconstrucţia este pe radier general şi realizată pe stâlpi, cadre şi grinzi de beton armat
Ziduricărămidă

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul Rezidențial „Fundeni Tower” dispune de o amplasare excelentă în orașul București, la sectorul 2, pe șoseaua Fundeni, nr. 159 și oferă locatarilor acces facil către toate mijloacele de transport în comun. La nemijlocita apropiere de Complex este Spitalul clinic Fundeni, se află benzinărie Mol, Petrom, de asemenea nu departe sunt restaurante, este parcul Motodrom Fundeni și o baza sportivă.

Descrierea complexului

Imobilul rezidențial „Fundeni Tower” este construit cu un regim de înălțime cu 3 Etaje la Subsol plus Parter și plus 13 Etaje mixte de menire comercială și locativă. Construcția clădirii se bazează pe o fundație generală cu o structură pe cadre cu stâlpi și grinzi din beton armat și cu închiderile exterioare din blocuri termoizolante cu grosimea de 250 mm, pereții sunt termoizolați atât din interior cât și din exterior cu vată bazaltică de 100 mm. Compartimentările interioare sunt efectuate din blocuri termoizolante și dispun de grosimea de 20 mm. Tâmplăria exterioară instalată la bloc este din profil PVC și are geam termorezistent. Blocul locativ este dotat cu un sistem autonom de prevedere și stingere a incendiilor și a seismelor. Pentru un mare confort al rezidenților la parterul complexului se află amplasat supermarketul Carrefour, este o farmacie și o clinică medicală. Iar de la primul etaj până la etajul 5 (inclusiv) sunt amplasate spații pentru birouri. La subteran sunt amenajate 120 de locuri de parcare atât pentru rezidenți cât și pentru vizitatori. În partea frontală a complexului sunt organizate 24 de locuri de parcare terestre pentru vizitatorii clinicii medicale și a supermarket-ului, iar în spatele blocului există 20 de locuri de parcate supraterane pentru vizitatorii spațiilor de birouri.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul Rezidențial „Fundeni Tower” dispune de un număr total 73 de apartamente spațioase cu 2-3-4 camere - complet decomandate și semidecomandate, care sunt amplasate între etajele 6-11. Locuințele dispun de bucătării închise și de balcoane generoase, care dispun de posibilitatea de a fi pe viitor închise, cu condiția de a se respecta tablourile de tâmplărie impuse de către Dezvoltator. Toate apartamentele din complex sunt complet finisate cu materiale de import din Italia. Pereții interiori sunt tencuiți, gletuiți mecanizat și acoperiți cu vopsea lavabilă. Pardoselile din camere și hol sunt placate cu parchet și pardoselile din camerele de baie și bucătăriile sunt placate cu gresie porțelanată. Toate apartamentele sunt racordate la toate utilitățile. Din ferestrele apartamentelor se deschid vederi către Lacul Fundeni și șoseaua Fundeni.

Pentru viitorii rezidenți și pentru persoanele interesate de acest proiect rezidențial mai multe materiale și informații sunt afișate pe pagina oficială a ansamblului locativ „Fundeni Tower”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Fundeni Tower?

șos. Fundeni, 159, zona Fundeni, Sector 2,București.

Termen de finalizare Fundeni Tower?

Fundeni Tower – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Fundeni Tower.

Cine este dezvoltatorul Fundeni Tower în București?

Dezvoltator Fundeni Tower – FUNDENI TOWER.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC