Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Catted Fundeni
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Aleea Cumidava, 19 - 27, zona Fundeni, sector 2, Bucuresti

Schițe și prețuri în Catted Fundeni

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 47.3 m2totul e vândut
3 camere
de la 83.8 m2totul e vândut

Catted Fundeni pe hartă București

Aleea Cumidava, 19 - 27, zona Fundeni, sector 2, Bucuresti

Etape dezvoltare

Catted Fundeni
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc parcare inclus
Încălzirecentrală termică
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente12
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilbloc apartamente
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 3‑camere
Suprafața apartamente47.3–104.4 mp
Tavane3 m

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile amplasării și descrierea locației

La sectorul 2 din municipiul București, pe strada Aleea Cumidava, numărul 19 – 27, la o distanță de numai 400 de metri de la Spitalul Fundeni se găsește localizat ansamblul rezidențial „Catted Fundeni”. În apropiere de casă este market-ul „Mega Image”, sunt multe farmacii,este un magazin cu mărfuri pentru casă, magazin de mobilă, stație pentru servicii auto și benzinării. Nu departe de bloc funcționează: Grădinița – Afterschool „Primii pași Fundeni”, Grădinița „Suflet de Copil” și Școala Postliceală Sanitară Fundeni.

Distanța de la blocul locativ până la Piața Unirii este 10,3 km, unde se ajunge în maxim o jumătate de oră cu transport personal. Până la Gara de Nord București sunt de parcurs în jur la 11,2 km, în cel mult 36-38 de minute. Aeroportul Băneasa se află la o distanță de 11,7 km, iar Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni este la 19,4 km (cu mașina în 35 de minute).

Caracteristicile proiectului rezidențial

Ansamblul rezidențial „CATTED FUNDENI” este un proiect imobiliar destul de interesant prin structură, și acesta dispune de o construcție cu o înălțime mică proiectată - cu doar două etaje locative (parter + etaj).

Pereții despărțitori dintre apartamente și cei exteriori sunt clădiți din cărămidă. Iar compartimentarea interioară din apartamente este efectuată din gips – carton în strat dublu și toți pereții interiori sunt mecanizat tencuiți. Unele din apartamentele complexului locativ dispun de câte o grădină personală, iar altele au terasă sau balcon.

În curtea complexului rezidențial (din partea frontală) sunt aranjate spații de joacă pentru copii și este plantat un spațiu verde – un părculeț personal cu suprafața aproximativ de 200 mp. Fiecare apartament are inclus în preț și un loc de parcare suprateran, care se va afla în fața blocului locativ și care are acces imediat din stradă.

Apartamente deosebite și interesante

Blocul rezidențial „CATTED FUNDENI” găzduiește un număr total de 12 unități locative, dintre care sunt trei locuințe de tip „Studio” cu 2 camere, care dispun de bucătării proiectate de tip – închise și de asemenea în bloc există și nouă apartamente cu trei camere, toate cu schițe cu bucătării închise.

Studio-urile cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 47,3 mp și până la 50,3 mp, iar locuințele cu trei camere cuprind suprafața de la 76,9 mp până la 104,4 mp utili, în care sunt proiectate câte două camere de baie. Și toate proprietățile facilită de câte o logie simpatică cu suprafața de până la 8 metri pătrați.

În primul rând se menționează faptul că înălțimea medie din apartamente este de mai mult de 3 metri, ce le face mult mai spațioase, iar în camerele pentru copii (pentru apartamentele de la parter) se poate de organizat un spațiu suplimentar structurând camerele pe două nivele, aici există posibilitatea de a vă implementa toate ideile de design personal. Living-urile din apartamente sunt proiectate astfel ca să fie la maxim de luminoase și într-adevăr sunt foarte primitoare. Toate bucătăriile sunt separate de camerele de zi și pe lângă acestea locuințele dispun de spații eficiente de depozitare în incintă și sunt spații speciale care pot fi amenajate ca dressing-uri.

Locuințele sunt finisate cu parchet laminat, placate cu gresie, au uși interioare și uși de acces montate. Centrale proprii în fiecare apartament sunt instalate și conectate. Ansamblul locativ „Catted Fundeni” este dezvoltat de către compania „CATTED RESIDENCE”, care este o companie de familie cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor rezidențiale. Proiectul rezidențial „Catted Fundeni” se încadrează în programul „Prima Casă” și vă invită să faceți o vizită la bloc pentru a vedea toate locuințele disponibile pentru vânzare și a aprecia toate facilitățile apartamentelor multifuncționale din ansamblul locativ „Catted Fundeni”, pentru a face o programare și pentru contactele directe către Dezvoltator, vă rugăm să accesați site-ul web al companiei „CATTED RESIDENCE”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Catted Fundeni?

Aleea Cumidava, 19 - 27, zona Fundeni, sector 2, Bucuresti.

Termen de finalizare Catted Fundeni?

Catted Fundeni – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Catted Fundeni.

Cine este dezvoltatorul Catted Fundeni în București?

Dezvoltator Catted Fundeni – Catted.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC