Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Expo Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Locotenent Stoicescu, 6, cartier Copou, Iași

Expo Residence pe hartă Iași

str. Locotenent Stoicescu, 6, cartier Copou, Iași

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tramvai
Număr clădiri1
Parcareterestră
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49,52–59, 37 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Proiectul locativ „Expo Residence” este poziționat pe strada Locotenent Stoicescu, nr. 6 în zona Copou din orașul Iași. Complexul rezidențial este amplasat vis-a-vis de Parcul Expoziției la liniște și aer curat. Și se învecinează cu Complexul studențesc Târgușor Copou, cu Universitatea „Al. I. Cuza” și Universitatea de Agronomie. Este o regiune unde are rost să investești nu numai pentru o viață nouă dar și pentru un profit lunar din chirie.

Prezentare complex

Ansamblul rezidențial „Expo Residence” oferă un nou bloc de apartamente construit cu Parter și 4 Etaje, acesta dispune de o construcție durabilă din materiale calitative cu o structură pe cadre din beton armat. Compartimentările interioare și pereții exteriori sunt efectuați din cărămidă. Din exterior casa dispune de izolare termică de Austrotherm cu grosimea de 10 cm. Tâmplăria instalată la bloc este de proveniență Salamander cu profil PVC (76) și geam termopan în 3 rânduri de sticlă. Balcoanele locuințelor sunt finisate cu balustrade din fier forjat. Blocul locativ dispun de lift modern, de ultimă generație și foarte confortabil. Sunt organizate individual pentru fiecare apartament - locuri de parcare.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Expo Residence” prezintă apartamente complet finisate la 100%, locuințele sunt logic compartimentate în patru tipuri cu scheme cu 2 sau cu 3 camere. Finisajele utilizate sunt de top: cu gresie și faianță din Italia, care este oferită la alegerea cumpărătorului. Sunt instalate ușile interioare și parchetul laminat este placat, pereții sunt finisați cu var lavabil de culoare albă. Fiecare apartament se încălzește autonom și dispune de centrală termică proprie. Camerele de baia sunt dotate cu cadă sau cu cabină de duș, iar jacuzzi poate fi opțional dotat, chiuveta (baie) este montată cu mobilier inclus și wc-ul este suspendat, toate obiectele sanitare montate sunt de clasă Premium. Opțional poate fi instalat sistemul de aer condiționat. Apartamentele se predau locatarilor racordate la toate utilitățile.

Proiectul locativ „Expo Residence ” este dezvoltat de Compania „ATC Construct”.

Mai multe detalii, informații complete, amănunte despre apartamente și contactele Dezvoltatorului se află pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Expo Residence”.

Unde se afla Expo Residence?

str. Locotenent Stoicescu, 6, cartier Copou, Iași.

Termen de finalizare Expo Residence?

Expo Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Expo Residence.

Cine este dezvoltatorul Expo Residence în Iași?

Dezvoltator Expo Residence – ATC Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC