Previzualizare foto – fotografie originală aici

Elite Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Petofi Sandor, 6, zona Old Town, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Petofi Sandor, 6, zona Old Town, Cluj-Napoca (Elite Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Elite Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Petofi Sandor, 6, zona Old Town, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţivideointerfon, spații comerciale, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală terimică individuală
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+3E
🟧 Securitatesupraveghere video 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–74 mp utili

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral localizat

Ansamblul de locuințe „Elite Residence” are o locație perfectă în inima orașului și se găsește amplasat pe strada Petőfi Sándor, la numărul 6, într-o zonă dinamică - zona Old Town din orașul Cluj – Napoca. Și se învecinează cu clădirea de birouri The Office. Imediat în apropierea complexului de locuințe este o brutărie, funcționează un club de noapte, este un salon de înfrumusețare, se află Policlinica Militară, este Clinica „Alexandru Rădulescu” și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian”. Pe o rază de circa 900 de metri față de complexul rezidențial funcționează supermarketul LIDL, este o sală de fitness, se află o mulțime de instituții de învățământ: Liceul „Mihai Eminescu”, Universitatea Tehnică, Colegiul Tehnic de Construcții „Anghel Saligny”, este Facultatea de Științe Politice și Facultatea de Drept. Iar până al centrul comercial „Iulius Mall” se parcurg 2,3 km.

Blocul rezidențial se află amplasat între Bulevardul Dorobanților și Bulevardul 21 Decembrie și are în apropiere stații de autobuz și troleibuz. Distanța până la Gară este de 2,7 km și sunt 7,4 km până la Aeroportul „Avram Iancu”.

Descrierea complexului cu detalii de amenajare

Complexul rezidențial „Elite Residence” dispune de un bloc locativ, ce este prezentat pe piața imobiliarelor noi din Cluj cu un aspect modern și atractiv și dispune de fațade finisate într-un stil de design inovativ și are un regim de înălțime cu un Subsol plus Parter și plus 3 Etaje. Imobilul este construit cu o mare răspundere din materiale calitative și cu folosirea tehnologiilor performante. Structura constructivă a clădirii de apartamente constă din cadre din beton armat și pereții sunt din zidărie eficientă din punct de vedere termic și fonic. Ferestrele instalate la blocul locativ sunt din profil PVC și au sticlă termoizolantă. În incinta clădirii rezidențiale de funcțiune mixtă sunt prevăzute și diverse spații comerciale. Accesul în locuințe se face prin sistem cu video interfon.

Complexul locativ este împrejmuit și pentru copii în curtea complexului este amenajat un loc de joacă. Ansamblul rezidențial „Elite Residence” dispune de locuri de parcare subterane, are instalat sistem de supraveghere video și este monitorizat 24 din 24 de ore.

Descrierea generală a apartamentelor

În blocul locativ „Elite Residence” sunt prevăzute apartamente confortabile cu scheme ergonomice cu 2 și 3 camere optim compartimentate și există și locuințe de tip Penthouse. Suprafața utilă a apartamentelor variază între 49 mp și 74 mp plus suprafețele teraselor spațioase și a balcoanelor cochete, ce sunt finisate complet și au instalate balustrade din sticlă securizată. Mărimea Penthouse-lui este de 74 mp, care facilită și de o terasă cu suprafața de 67 mp.

În folosință toate proprietățile locative se predau semifinisate și dispun de toate pardoselile turnate cu sape și au toate instalațiile montate. Fiecare apartament se încălzește individual și locatarii au posibilitatea nu numai de a controla temperatura apartamentului dar și pot economisi energia termică, datorită faptului că locuințele sunt echipate cu centrale termice proprii și fiecare cumpărător are posibilitatea de a-și alege tipul de montare a instalațiilor termice, ce poate fi efectuat atât prin pardoseală cat și cu sistem de tip clasic cu calorifere. Și pentru fiecare apartament sunt preinstalații pentru instalarea aparatelor de aer condiționat și integral sunt prevăzute ieșiri pentru sistemul de climatizare. Unitățile locative se predau în folosință cu racordare completă la toate utilitățile generale și au apă, curent electric, gaze naturale și dispun de branșament la sistemul de canalizare.

Dacă doriți să locuiți într-o zonă de top a orașului Cluj – Napoca, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului locativ „Elite Residence” pentru a vă alege unul din cele mai potrivite familiei Dumneavoastră apartament și pentru a afla și alte informații utile despre locuințele noi. Aveți posibilitatea să treceți pe site-ul Dezvoltatorului chiar de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Elite Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Elite Residence?

str. Petofi Sandor, 6, zona Old Town, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Elite Residence?

Elite Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Elite Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Elite Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Elite Residence este – Elite Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC