Previzualizare foto – fotografie originală aici

Baciu Hills
în Cluj-Napoca

Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Galaxiei, 1, comuna Baciu, Romania

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 7 blocuri în această etapă
Încă 7 blocuri
str. Galaxiei, 9, Cluj-Napoca (Bloc 1)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Baciu Hills

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
2 camere
39.13–57.4 m2
preț la cerere
3 camere
53.88–71.29 m2
preț la cerere
4 camere
78.19 m2
preț la cerere

Baciu Hills pe hartă Cluj-Napoca

str. Galaxiei, 1, comuna Baciu, Romania

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații verzi și locuri de joacă pentru copii.
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente400
🟧 Număr clădiri8
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțime2S + P + 3E + Er
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe39–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliile zonei de amplasare ale locuințelor

Ansamblul rezidențial „Baciu Hills” se găsește localizat pe strada Galaxiei, la numărul 9 în orașul Cluj Napoca. În proximitatea locuințelor noi funcționează o mulțime de puncte de interes, sunt saloane de înfrumusețare, farmacii, stomatologii și centre medicale, sunt sucursale bancare, funcționează diverse cafenele, pizzerii și restaurante, sunt 500 de metri până la supermarketul Home Garden, 750 de metri până la Carrefour Express și nu departe se află supermarketurile Profi City și LIDL. Sunt de parcurs 2 kilometri până la Baza sportivă Napoca și Detunata Park, sunt doar 290 metri până la Grădinița Montessori, 400 metri până la Grădinița „BioBee” și 600 metri până la Grădinița „Paradisul Prichindeilor”, iar până la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuși” sunt de parcurs circa 900 de metri și la 1,6 km se află Liceul Teoretic „Lucian Blaga”.

Nu departe de apartamentele noi este stație de autobuze și de la complexul rezidențial „Baciu Hills” sunt de parcurs aproximativ 2,6 km până în centrul Clujului. Gara Centrală din Cluj – Napoca se află la o distanță de circa 3,7 km – 3,9 km și cea mai scurtă cale până la Aeroportul Internațional „Avram Iancu” este de aproximativ 10 km.

Caracteristicile tehnice și detaliile proiectului locativ

Complexul rezidențial „Baciu Hills” este compus din 4 blocuri de apartamente, toate cu aspecte egale și cu regimuri mici de înălțime, fiecare având câte două Subsoluri plus Parter plus 3 Etaje și plus un Etaj Retras. Toate imobilele au aspecte moderne și sunt proiectate într-un stil de design modern și elegant. Structura de rezistență a imobilelor este formată din cadre din beton armat și umplutura pereților este cu cărămidă Porotherm, plus clădirile facilită de un grad superior de izolație termică exterioară cu polistiren expandat și fiecare bloc dispune de certificat de performanță electrică. La imobile sunt instalate ferestrele de calitate superioară ce dispun de profil PVC și geam termopan (24 mm) Salamander cu 5 camere termice și plus feronerie ROTO, culoarea profilului pe partea interioară este albă și pe partea exterioară profilul ferestrelor este de culoarea gri-antracit. La casa scării în fiecare imobil sunt instalate ascensoare de ultimă generație cu funcționare silențioasă.

În curtea complexului rezidențial sunt spații verzi plantate și cu bun gust amenajate, iar pentru copii sunt organizate locuri de joacă cu echipamente moderne. Pentru parcarea transportului rezidenților există amenajate locuri de parcare subterane și supraterane și accesul în incinta complexului locativ „Baciu Hills” este securizat.

Despre apartamente

Proiectul rezidențial „Baciu Hills” este conceput cu un total de 400 de apartamente cu 2, 2,5, cu 3 și cu 4 camere. Toate unitățile locative sunt inteligent compartimentate, sunt foarte primitoare și au suprafața de la 39 mp și până la 80 mp. În interiorul apartamentelor toți pereții sunt tencuiți și sunt prelucrați cu un strat de glet, iar toate pardoselile sunt turnate cu șapă și la intrare în fiecare locuință este instalată ușă din metal. Autonom este gândit sistemul de încălzire și câte o centrală termică proprie de marca Ferolli cu funcționare în condensații este dotată pentru fiecare proprietate locativă. Instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseală și sunt alese de la firma HERZ. Toate instalațiile inginerești sunt realizate și sunt trase până la poziții. Locuințele noi se predau în exploatare cu racordare totală la utilitățile generală și sunt asigurate cu apă curentă, gaze naturale, electricitate și au branșament la sistemul de canalizare.

Complexul rezidențial „Baciu Hills” este dezvoltat de către compania SC „RDCons Invest” SRL, pe sate-ul căreia sunt afișate mai multe detalii constructive ale proiectului și alte informații despre apartamentele noi. Nu ezitați să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul Dezvoltatorului proiectului locativ „Baciu Hills”, unde găsiți și toate contactele managerilor de vânzare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Baciu Hills?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Baciu Hills Residence, Baciu Hills Galaxiei, Baciu Hills Cluj.

Unde se află Baciu Hills?

str. Galaxiei, 1, comuna Baciu, Romania.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Baciu Hills din Cluj-Napoca?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Baciu Hills?

M² în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Termen de finalizare Baciu Hills?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC