Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex El Nido Residencial
în București

Prețul / m2
de la ‍3 450 € +TVA
Adresa
str. Docentilor, 2-4, zona Aviatorilor, sector 1, Bucuresti

Schițe și prețuri în El Nido Residencial

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 01 septembrie 2022
5 camerede la 227.48 m2de la ‍3 451 € +TVA / m2de la ‍785 000 € +TVA

El Nido Residencial pe hartă București

str. Docentilor, 2-4, zona Aviatorilor, sector 1, Bucuresti

Etape dezvoltare

El Nido Residencial
construit
finalizat0 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în El Nido Residencial

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală, aer condiționat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața apartamente100–227 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare perfectă

În imediata apropiere a Parcului Kiseleff se află dezvoltat un complex locativ unic cu denumirea „EL NIDO Residencial”. Ansamblul de locuințe se găsește pe strada Docenților, la numărul 2-4, în zona Aviatorilor, sectorul 1 din orașul București. Imediat lângă blocul locativ se află Grădinița de copii Nr. 52, iar la 300 de metri este Grădinița „Taramul Spiridușilor”, iar la 550 de metri se află Școala Gimnazială „Pia Brătianu”. În vecinătatea locuințelor sunt saloane de înfrumusețare, cafenele, restaurante, bănci și sunt de parcurs doar 130 de metri până la sala de fitness „World Class Charles de Gaulle”. De la casa de apartamente este acces rapid și ușor către toate punctele de interes din capitală atât cu mijloacele de transport în comun cât și cu transport personal, nu departe sunt stații de autobuze și stația de metrou Aviatorilor se află la numai 450 de metri față de casa locativă (5 minute pe jos).

De la ansamblul locativ „EL NIDO Residencial” sunt de parcurs aproximativ 5–6 km până în Piața Unirii din capitală și doar 2,5 km până la Gara de Nord din București. Este o distanță de 13,2 km până la Aeroportul Henri Coandă și 8,1 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu/Băneasa.

Prezentarea exclusivistului proiect locativ

Proiectul rezidențial „EL NIDO Residencial” este prezentat cu un bloc de locuințe modern de tip Boutique. Clădirea de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime, imobilul este construit cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Structura constructivă a clădirii constă din cadre din beton armat și casa de apartamente are toți pereții exteriori și toate compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă plus beneficiază de izolare termică exterioară cu un strat din vată minerală bazaltică. Fațadele blocului locativ sunt ventilate și modern finisate, pe structură din metal sunt montate plăci din fibrociment Swisspearl 8 în combinație cu plăci din lemn thermowood Holver. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu Cortizo și geam termopan instalat cu trei foi. La parterul imobilului este prevăzut un spațiu comerciale și blocul este echipat cu un ascensor de ultimă generație. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Locurile de parcare sunt amenajate în garajele subterane și toate căile și drumurile către complexul rezidențial sunt asfaltate, amenajate și iluminate.

Apartamente de lux

Doar 14 unități locative sunt prevăzute în ansamblul locativ „EL NIDO Residencial”. Toate locuințele dispun de suprafețe generoase și au scheme inteligent proiectate, sunt foarte primitoare și luminoase cu suprafețe vitrate generos. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite Studiouri și apartamente cu 3, 4 și 5 camere decomandate, precum și în vânzare sunt Duplexuri și locuințe de tip Penthouse cu terase extraordinare. Suprafața apartamentelor variază între 101 mp și 227 mp. Doar cu materiale calitative și finisaje de lux sunt finisate locuințele și au pereți nivelați, tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă. Parchet triplu stratificat 3C Floor & Clading, ce are grosimea de 14 cm și un grad înalt de rezistență la uzură este folosit pentru pardoselile interioare, iar pentru placarea pardoselilor teraselor sunt alese plăcile deck cu sistem Bauder. Sunt placaje cu gresie și faianță și camerele de baie din apartamente sunt complet finisate și au instalate obiecte sanitare cu modele moderne de la firma Villeroy & Boch. Locuințele au toate ușile interioare din MDF și dispun de uși de acces din metal. Se încălzesc apartamentele prin centrale termice proprii și au instalații termice conduse prin pardoseală. Este instalat și sistem de aer condiționat. Blocul locativ are racordare la toate utilitățile și apartamentele sunt asigurate cu gaze naturale, cu curent electric, sunt alimentate cu apă, sunt branșate la sistemul de canalizare și sunt instalate contoare la gaz, electricitate și apometre pentru fiecare proprietate locativă.

Mai multe informații detaliate despre locuințe sunt prezentate pe site-ul complexului locativ „EL NIDO Residencial”, unde este oferit acces direct din site-ul nostru.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial El Nido Residencial

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial El Nido Residencial?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în El Nido Residencial în București?

Se oferă spre vânzare 5 camere.

Cât costă metru pătrat în El Nido Residencial?

Metru pătrat în acest complex costă de la 3450 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în El Nido Residencial în București?

Modalități de plata în El Nido Residencial: Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare El Nido Residencial?

El Nido Residencial – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC