Previzualizare foto – fotografie originală aici

El Nido Residencial
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Docentilor, 2-4, zona Aviatorilor, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Docentilor, 2-4, București (El Nido Residencial)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

El Nido Residencial pe hartă București

str. Docentilor, 2-4, zona Aviatorilor, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală, aer condiționat
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente14
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe100–227 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă

În imediata apropiere a Parcului Kiseleff se află dezvoltat un complex locativ unic cu denumirea „EL NIDO Residencial”. Ansamblul de locuințe se găsește pe strada Docenților, la numărul 2-4, în zona Aviatorilor, sectorul 1 din orașul București. Imediat lângă blocul locativ se află Grădinița de copii Nr. 52, iar la 300 de metri este Grădinița „Taramul Spiridușilor”, iar la 550 de metri se află Școala Gimnazială „Pia Brătianu”. În vecinătatea locuințelor sunt saloane de înfrumusețare, cafenele, restaurante, bănci și sunt de parcurs doar 130 de metri până la sala de fitness „World Class Charles de Gaulle”. De la casa de apartamente este acces rapid și ușor către toate punctele de interes din capitală atât cu mijloacele de transport în comun cât și cu transport personal, nu departe sunt stații de autobuze și stația de metrou Aviatorilor se află la numai 450 de metri față de casa locativă (5 minute pe jos).

De la ansamblul locativ „EL NIDO Residencial” sunt de parcurs aproximativ 5–6 km până în Piața Unirii din capitală și doar 2,5 km până la Gara de Nord din București. Este o distanță de 13,2 km până la Aeroportul Henri Coandă și 8,1 km până la Aeroportul Aurel Vlaicu/Băneasa.

Prezentarea exclusivistului proiect locativ

Proiectul rezidențial „EL NIDO Residencial” este prezentat cu un bloc de locuințe modern de tip Boutique. Clădirea de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim mic de înălțime, imobilul este construit cu un Subsol plus Parter și plus 4 Etaje locative. Structura constructivă a clădirii constă din cadre din beton armat și casa de apartamente are toți pereții exteriori și toate compartimentările interioare realizate cu zidărie din cărămidă plus beneficiază de izolare termică exterioară cu un strat din vată minerală bazaltică. Fațadele blocului locativ sunt ventilate și modern finisate, pe structură din metal sunt montate plăci din fibrociment Swisspearl 8 în combinație cu plăci din lemn thermowood Holver. Locuințele au instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu Cortizo și geam termopan instalat cu trei foi. La parterul imobilului este prevăzut un spațiu comerciale și blocul este echipat cu un ascensor de ultimă generație. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

Locurile de parcare sunt amenajate în garajele subterane și toate căile și drumurile către complexul rezidențial sunt asfaltate, amenajate și iluminate.

Apartamente de lux

Doar 14 unități locative sunt prevăzute în ansamblul locativ „EL NIDO Residencial”. Toate locuințele dispun de suprafețe generoase și au scheme inteligent proiectate, sunt foarte primitoare și luminoase cu suprafețe vitrate generos. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite Studiouri și apartamente cu 3, 4 și 5 camere decomandate, precum și în vânzare sunt Duplexuri și locuințe de tip Penthouse cu terase extraordinare. Suprafața apartamentelor variază între 101 mp și 227 mp. Doar cu materiale calitative și finisaje de lux sunt finisate locuințele și au pereți nivelați, tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă. Parchet triplu stratificat 3C Floor & Clading, ce are grosimea de 14 cm și un grad înalt de rezistență la uzură este folosit pentru pardoselile interioare, iar pentru placarea pardoselilor teraselor sunt alese plăcile deck cu sistem Bauder. Sunt placaje cu gresie și faianță și camerele de baie din apartamente sunt complet finisate și au instalate obiecte sanitare cu modele moderne de la firma Villeroy & Boch. Locuințele au toate ușile interioare din MDF și dispun de uși de acces din metal. Se încălzesc apartamentele prin centrale termice proprii și au instalații termice conduse prin pardoseală. Este instalat și sistem de aer condiționat. Blocul locativ are racordare la toate utilitățile și apartamentele sunt asigurate cu gaze naturale, cu curent electric, sunt alimentate cu apă, sunt branșate la sistemul de canalizare și sunt instalate contoare la gaz, electricitate și apometre pentru fiecare proprietate locativă.

Mai multe informații detaliate despre locuințe sunt prezentate pe site-ul complexului locativ „EL NIDO Residencial”, unde este oferit acces direct din site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și El Nido, El Nido Residence.

Unde se află El Nido Residencial?

str. Docentilor, 2-4, zona Aviatorilor, Sector 1, București.

Termen de finalizare El Nido Residencial?

El Nido Residencial – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în El Nido Residencial în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul El Nido Residencial din București?

Dezvoltătorul El Nido Residencial este – Homing International Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC