Previzualizare foto – fotografie originală aici

Dristor Park 4
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Aleea Râmnicu Vâlcea, 6-10, zona Dristor, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocuri

Corp 1
aleea Râmnicu Vâlcea, 6-10, zona Dristor, Sector 3, București (Corp 1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil
Corp 2
aleea Râmnicu Vâlcea, 6-10, zona Dristor, Sector 3, București (Corp 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Dristor Park 4 pe hartă București

Aleea Râmnicu Vâlcea, 6-10, zona Dristor, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente106
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeD+P+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe55–65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului

Complexul locativ „Dristor Park 4” se află amplasat într-o zonă bine dezvoltată - zona Dristor, pe strada Aleea Râmnicu Vâlcea, la numărul 6-10, în sectorul 3 din orașul București.

În zona de localizare a complexului se găsesc: clinici stomatologice, farmacii, bănci, magazine de electronice, market-urile: Mega Image și Albina, este hipermarket-ul Kaufland și sunt centre comerciale (Bucure;ti Mall), saloane de înfrumusețare, cafenele, pizzerii, cofetării și restaurantele: McDonald’s și KFC. Pentru copiii locatarilor în apropiere de blocurile rezidențiale se află grădinițele pentru copii „Puiuțul Pufos”, nr. 255 și nr. 239, este școala Gimnazială nr. 80, școala numărul 84, școala nr. 87 Mihai Botez și Liceul internațional de informatică din București (este privat) și este un parc pentru copii cu loc de joacă amenajat, de asemnea nu departe se află Parcul IOR și la doar câteva minute de mers cu mașina găsiți Parcul Tineretului.

La doar 600 de metri de la locuințe se află Stația de Metrou Dristor, unde ajungeți în maxim 6 minute pe jos și la fel până la liniile de tramvai.

Descrierea tehnică și amenajarea complexului locativ

Proiectul ansamblului nou rezidențial „Dristor Park 4” are prevăzute nouă blocuri locative.

Regimul de înălțime al imobilelor este de: 1) Demisol plus Parter plus 4 Etaje locative și Demisol plus Parter plus 4 Etaje locative și plus Etajul 5 Reras. Toate casele din exterior sunt finisate cu materiale extraordinar de bune, imobilele dispun de balcoane închise, care au instalată tâmplărie cu profil din PVC de culoare închisă (maro), ce foarte bine se evidențiază pe fonul deschis al pereților finisați cu vopsea structurată de culoare albă. Restul ferestrelor la fel sunt realizate cu profil PVC maro și cu geam termopan.

Absolut toate clădirile locative sunt construite pe terenuri care sunt îmbibate cu straturi din pietriș compact cu grosimea de până la 300 cm. Iar fundația imobilelor este de tip radier general cu grosimea de 79 - 80 cm. Structura de rezistență a clădirilor este proiectată în sistem structural de tip dual, realizată integral monolit cu pereți, stâlpi, planșee și grinzi. Închiderile exterioare și compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă de tip Porotherm (Wienerberger) cu grosimea pereților exteriori de 25 cm și respectiv cu grosimea compartimentărilor interioare de 15 cm. Toate blocurile din exterior sunt calitativ izolate termic cu plăci din polistiren expandat ce are grosimea de 10 cm, acesta este protejat cu un strat de masă de șpaclu și ultimul strat de finisare exterioară a caselor de apartamente este cu vopsea structurată.

Blocurile rezidențiale sunt echipate cu ascensoare hidraulice de ultimă generație, produse de firma Kleemann, lifturile asigură pasagerii cu fiabilitate la maxim și sunt foarte silențioase, acestea oferă liniște la mișcare și liniște în apartamente când vecinii circulă cu liftul. Părțile comune din blocuri sunt finisate cu pardoseli placate cu gresie porțelanată.

Complexul dispune de un total de 127 locuri de parcare, dintre care un număr de 86 de locuri se află amenajate subterane (la demisol) și 41 de locuri de parcare sunt organizate supraterane. Complexul rezidențial este dotat cu rețea de interfonie, pentru a asigura locatarii cu intimitate, comoditate și securitate. Curtea ansamblului locativ este amenajată cu locuri de odihnă și are spații verzi plantate.

Apartamente, finisaje și dotări

În blocul locativ „Dristor Park 4” se află construite în total un număr de 106 apartamente cu 2 camere, toate cu balcoane închise sau cu terase spațioase (la fel închise). Apartamentele sunt proiectate cu scheme decomandate, elegante și confortabile, unde bucătăriile sunt de tip închise sau de tip - Open Space.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente finisate calitativ cu materiale superioare: gresie, parchet, faianță, vopsea lavabilă pe pereți și uși interioare plus ușa de acces – toate sunt dotate și instalate. De asemenea cumpărătorii au posibilitatea de a-și alege finisajele viitorului apartament din gama oferită de către dezvoltator.

Obiectele sanitare instalate în apartamente sunt alese cu gust de către reprezentanții dezvoltatorului din gama prezentată de la Cersanit. Toate locuințele sunt echipate cu instalații sanitare, electrice și termice de producere de la firma Romstal.

Instalațiile termice sunt conectate la caloriferele instalate în camere (caloriferele sunt produse din oțel) și locuințele se încălzesc autonom, fiecare cu centrala sa proprie cu capacitatea de 24 kW. Proiectantul general de structură al complexului locativ „Dristor 4” este societatea „Prohil Design” S. R. L., iar complexul este dezvoltat de departamentul companiei „Prohil Rezidențial”. Compania dezvoltatorului „Prohil Rezidențial” a fost înființată în anul 2008 cu o activitate în domeniul proiectărilor imobiliare, iar în calitate de dezvoltator imobiliar a apărut și muncește pe piața imobiliarelor noi din România deja timp de 4 ani. Pentru comoditatea cumpărătorilor dezvoltatorul acceptă modalități flexibile de plată, orice formă de creditare bancară, orice tip de credit ipotecar, inclusiv și programul Prima casă, iar pentru cumpărătorii care-și pot permite ca modalitate de plată - plata cash, există prețuri speciale. Alte informații și mai multe detalii despre apartamentele noi se află afișate pe website-ul complexului locativ „Dristor 4”, nu ezitați să-l vizitați, pentru a afla toate amănuntele locuințelor.

Acest proiect mai este numit și Dristor Park, Dristor Apartments.

Unde se află Dristor Park 4?

Aleea Râmnicu Vâlcea, 6-10, zona Dristor, Sector 3, București.

Termen de finalizare Dristor Park 4?

Corp 1, Corp 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Dristor Park 4 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Dristor Park 4 din București?

Dezvoltătorul Dristor Park 4 este – Prohil Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC