Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Garden Residence 2
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Ezareni, zona Valea Adâncă, Iași

Green Garden Residence 2 pe hartă Iași

str. Ezareni, zona Valea Adâncă, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe100 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul rezidențial „Green Garden Residence 2” este localizat pe strada Ezareni în zona satului Valea Adâncă din comuna Miroslava a județului Iași. Locuințele noi se află construite într-o zonă liniștită și favorabilă pentru o viață confortabilă. Nu departe de complexul locativ sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuze și este o distanță de 8 km de parcurs de la cartierul locativ „Green Garden Residence 2” până în centrul orașului Iași, până la Gara Mare sunt de parcurs aproximativ 8,4 – 9,1 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 13,2 km.

Prezentare generală a complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Green Garden Residence 2” reprezintă un proiect amplu de case individuale dezvoltate pe un teren cu suprafața de 17 500 mp. Vilele complexului imobiliar au egale regimuri de înălțime, fiecare cu Parter plus un Etaj și Pod. Casele sunt responsabil construite și dispun de structuri constructive bazate pe cadre din beton armat și au umplutura tuturor pereților (exteriori, interiori, compartimentări) zidită din cărămidă eficientă termic și fonic. Toate imobilele sunt fiabil hidroizolate pe partea interioară și exterioară plus fiecare casă dispune de un sistem termic aplicat peste tot perimetrul pereților exteriori. Fațadele imobilelor sunt elegant finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinație cu culoarea maro și au aplicate elemente de decor exterior, sunt placări cu piatră naturală ideal potrivite culorilor tencuielilor și a ușilor exterioare. Casele facilită de un confort termic sporit și au instalată tâmplăria exterioară din profil PVC cu trei foi de geam termopan.

În incinta complexului rezidențial „Green Garden Residence 2” aleile pietonale și căile de acces sunt asfaltate, iar locurile de parcare sunt proprii organizate supraterane în curtea personală a fiecărei unități locative.

Schițele imobilelor și finisajele interioare

Toate casele complexului rezidențial „Green Garden Residence 2” facilită de grădină proprie cu cota de teren de 365 mp și fiecare proprietate locativă este îngrădită cu gard modern din lemn. Imobilele noi construite au scheme ergonomic proiectate, dispun de 3 sau 4 camere decomandat compartimentate și au suprafața total construită de 100 mp dintre care 86 mp sunt utili. La parterul caselor sunt proiectate următoarele încăperi: holul de acces, livingul (cu ieșire directă către terasa exterioară), bucătăria, un bloc sanitar și casa scării către etaj, iar la etaj sunt poziționate două sau trei dormitoare (în dependență de preferințele beneficiarilor) și la etaj se află a doua cameră de baie și este un balcon complet finisat, ce are balustrade cu zidărie din cărămidă și tencuială. Iar spațiul din pod poate fi folosit excluziv pentru depozitarea obiectelor de folosire rară. „La cheie” finisate se predau casele în folosință și dispun de placaje cu parchet laminat, gresie și faianță de calitate înaltă. Pereții interiori sunt tencuiți mecanizat și sunt finisați cu vopseli lavabile. La intrare în case sunt instalate uși din metal, iar ușile interioare instalate sunt furniruite. Sistemul termic este prevăzut câte o centrală termică proprie de imobil, sunt complet instalate sistemele sanitare, electrice și de gaze, toate vilele au pregătiri pentru TV, telefonie și acces la internet. Racordate la case sunt utilitățile generale și acestea sunt asigurate cu gaz metan cu contor, au apă curentă cu apometre, curent electric cu contor, iar sistemul de canalizare al caselor este realizat cu fosă septică. Locuințele noi oferă multă liniște, confort din plin și de la balcoanele caselor se deschid priveliști deosebite asupra împrejurimilor, nu ratați șansa să vizitați vilele excepționale din cadrul complexului locativ „Green Garden Residence 2”.

Acceptate pentru achiziționarea imobilelor sunt creditele ipotecare inclusiv și programul guvernamental „Prima Casă”. Alte informații despre casele excelente din Valea Adâncă sunt afișate pe site-ul web al complexului rezidențial „Green Garden Residence 2”, unde aveți posibilitatea să treceți de pe site-ul nostru.

Acest proiect mai este numit și Green Garden Residence.

Unde se află Green Garden Residence 2?

str. Ezareni, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Green Garden Residence 2?

Green Garden Residence 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Garden Residence 2 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Garden Residence 2 din Iași?

Dezvoltătorul Green Garden Residence 2 este – Green Garden Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC