Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Gradena Residence
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași

Schițe și prețuri în Gradena Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 49.14 m2totul e vândut
3 camere
de la 58.93 m2totul e vândut

Gradena Residence pe hartă Iași

șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași

Etape dezvoltare

Gradena Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat0 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiboxe depozitare
Încălzirecentrala termica individuala
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamenteincalzire in pardoseala
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraternaă cu loc de parcare inclus
Regim inalțimeD+P+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet in limita unui buget
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente49–118 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

Ansamblul locativ „Gradene Residence” este localizat într-o zonă liniștită și înverzită și locuințele noi se învecinează cu Mănăstirea Galata. Complexul rezidențial se află dezvoltat pe Șoseaua Voinești, la numărul 11, în zona Galata, Miroslava, județul Iași. În apropiere de blocul locativ, la doar câteva minute pe jos funcționează supermarketul Profi și se află sala de fitness „Motivation Gym”. Este de parcurs aproximativ un kilometru de la complexul rezidențial până la Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” și la mici distanțe de la blocul locativ se află stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuze și microbuze. O distanță de 6,8 km este de parcurs de la ansamblul locativ „Gradene Residence” până în centrul orașului Iași și sunt circa 6 km până la Gara Mare, iar până la Aeroportul Internațional din Iași se parcurge o distanță de 12 km.

Detalii de amenajare a proiectul locativ

Ansamblul locativ „Gradene Residence” reprezintă un bloc Boutique cu o construcție tip vilă. Acesta are un regim mic de înălțime, dispune de un grad sporit de rezistență seismică și este construit cu un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje locative. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă termic și fonic eficientă cu grosimea de 250 mm, la fel ca și toate compartimentările interioare, ce sunt realizate cu grosimea de 140 mm. Pe partea exterioară a imobilului este aplicat un sistem termic fiabil din polistiren, ce are grosimea de 100 mm. Ferestrele instalate la locuințe și toate ușile de la balcoane dispun de profil PVC german de la Salamander cu 7 camere termice și au geam termopan tripan, pe partea interioară culoarea profilului este albă, iar pe exterior profilul tâmplăriei este gri antracit. În blocul locativ sunt prevăzute boxe de depozitare cu suprafața aproximativă de 5 mp, există amenajate locuri de parcare subterane și sunt organizate și parcări supraterane deschise.

În curtea complexului locativ „Gradene Residence” sunt spații verzi plantate și pentru copii sunt locuri de joacă sigure și modern echipate, iar pentru părinți sunt amenajate foișoare și locuri de relaxare.

Detaliat despre locuințe

Toate apartamentele complexului locativ „Gradene Residence” sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță și datorită numărului mic de unități locative, toate sunt asigurate cu liniște și intimitate, deoarece sunt doar câte 2 unități locative poziționate pe fiecare etaj. Disponibile în vânzare sunt locuințe cu 2-3-4 camere, inteligent compartimentate, cu suprafețele de la 49 mp până la 118 mp. Apartamentele sunt foarte luminoase, dispun de spații largi vitrate și au balcoane confortabile. „La cheie” sunt finisate toate apartamentele, cu finisaje de calitate înaltă și modele moderne (în limita bugetului prestabil de contract). Plăcile de gresie și faianță porțelanată sunt importată din Italia și Spania, parchetul placat este de calitate înaltă și toate ușile interioare instalate sunt din lemn cu toc reglabil (alese de la firma Porta Doors). Camerele de baie au instalate obiecte sanitare (cadă, chiuvetă și vas wc suspendat cu rezervor wc încastrat) și dispun de toate instalațiile sanitare realizate. Sistemul de încălzire realizat este cu instalații montate prin pardoseală cu set de distribuitoare din inox de la Herz Armaturen și cu centrale termice individuale Immergas. Sistemul electric din apartamente este realizat cu instalații electrice din cupru și este cablaj pentru TV, internet și telefon.

Dezvoltatorul acceptată metode flexibile de plată, inclusiv și creditele bancare și pentru a stabili o vizionare la locuințele noi, vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Gradene Residence”, unde sunt prezentate mult mai multe poze, scheme și informații detaliate despre apartamentele noi și unde sunt afișate toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Unde se afla Gradena Residence?

șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași.

Termen de finalizare Gradena Residence?

Gradena Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Gradena Residence.

Cine este dezvoltatorul Gradena Residence în Iași?

Dezvoltator Gradena Residence – Gradena Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC