Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gradena Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași

Mai detaliat despre blocul

șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași (Gradena Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Gradena Residence pe hartă Iași

șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiboxe depozitare
🟧 Încălzirecentrala termica individuala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamenteincalzire in pardoseala
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraternaă cu loc de parcare inclus
🟧 Regim inalțimeD+P+2E
🟧 Tip imobilbloc boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet in limita unui buget
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–118 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Ansamblul locativ „Gradene Residence” este localizat într-o zonă liniștită și înverzită și locuințele noi se învecinează cu Mănăstirea Galata. Complexul rezidențial se află dezvoltat pe Șoseaua Voinești, la numărul 11, în zona Galata, Miroslava, județul Iași. În apropiere de blocul locativ, la doar câteva minute pe jos funcționează supermarketul Profi și se află sala de fitness „Motivation Gym”. Este de parcurs aproximativ un kilometru de la complexul rezidențial până la Școala Gimnazială „Colonel Constantin Langa” și la mici distanțe de la blocul locativ se află stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuze și microbuze. O distanță de 6,8 km este de parcurs de la ansamblul locativ „Gradene Residence” până în centrul orașului Iași și sunt circa 6 km până la Gara Mare, iar până la Aeroportul Internațional din Iași se parcurge o distanță de 12 km.

Detalii de amenajare a proiectul locativ

Ansamblul locativ „Gradene Residence” reprezintă un bloc Boutique cu o construcție tip vilă. Acesta are un regim mic de înălțime, dispune de un grad sporit de rezistență seismică și este construit cu un Demisol plus Parter și plus 2 Etaje locative. Structura constructivă a imobilului este formată din cadre din beton armat și toate închiderile exterioare sunt zidite din cărămidă termic și fonic eficientă cu grosimea de 250 mm, la fel ca și toate compartimentările interioare, ce sunt realizate cu grosimea de 140 mm. Pe partea exterioară a imobilului este aplicat un sistem termic fiabil din polistiren, ce are grosimea de 100 mm. Ferestrele instalate la locuințe și toate ușile de la balcoane dispun de profil PVC german de la Salamander cu 7 camere termice și au geam termopan tripan, pe partea interioară culoarea profilului este albă, iar pe exterior profilul tâmplăriei este gri antracit. În blocul locativ sunt prevăzute boxe de depozitare cu suprafața aproximativă de 5 mp, există amenajate locuri de parcare subterane și sunt organizate și parcări supraterane deschise.

În curtea complexului locativ „Gradene Residence” sunt spații verzi plantate și pentru copii sunt locuri de joacă sigure și modern echipate, iar pentru părinți sunt amenajate foișoare și locuri de relaxare.

Detaliat despre locuințe

Toate apartamentele complexului locativ „Gradene Residence” sunt construite în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și siguranță și datorită numărului mic de unități locative, toate sunt asigurate cu liniște și intimitate, deoarece sunt doar câte 2 unități locative poziționate pe fiecare etaj. Disponibile în vânzare sunt locuințe cu 2-3-4 camere, inteligent compartimentate, cu suprafețele de la 49 mp până la 118 mp. Apartamentele sunt foarte luminoase, dispun de spații largi vitrate și au balcoane confortabile. „La cheie” sunt finisate toate apartamentele, cu finisaje de calitate înaltă și modele moderne (în limita bugetului prestabil de contract). Plăcile de gresie și faianță porțelanată sunt importată din Italia și Spania, parchetul placat este de calitate înaltă și toate ușile interioare instalate sunt din lemn cu toc reglabil (alese de la firma Porta Doors). Camerele de baie au instalate obiecte sanitare (cadă, chiuvetă și vas wc suspendat cu rezervor wc încastrat) și dispun de toate instalațiile sanitare realizate. Sistemul de încălzire realizat este cu instalații montate prin pardoseală cu set de distribuitoare din inox de la Herz Armaturen și cu centrale termice individuale Immergas. Sistemul electric din apartamente este realizat cu instalații electrice din cupru și este cablaj pentru TV, internet și telefon.

Dezvoltatorul acceptată metode flexibile de plată, inclusiv și creditele bancare și pentru a stabili o vizionare la locuințele noi, vă invităm să treceți direct pe site-ul web al complexului locativ „Gradene Residence”, unde sunt prezentate mult mai multe poze, scheme și informații detaliate despre apartamentele noi și unde sunt afișate toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Gradena Residence Iași.

Unde se află Gradena Residence?

șos. Voinești, 11, zona Galata, Iași.

Termen de finalizare Gradena Residence?

Gradena Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Gradena Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Gradena Residence din Iași?

Dezvoltătorul Gradena Residence este – Gradena Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC