Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Catted Dumitru Chivu
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dumitru Chivu, 44, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Catted Dumitru Chivu pe hartă Voluntari

str. Dumitru Chivu, 44, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparcare inclusă
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente9 case
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvilă
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe140 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație perfectă cu multă liniște și confort la maxim

Ansamblul locativ „Catted Residence” se află construit pe strada Erou Dumitru Chivu, la numărul 44, în zona Pipera, orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de casele complexului rezidențial funcționează supermarket-urile Mega Image și Carrefour, de asemenea este o brutărie, o farmacie și Clinica Medicală „Bio – Medica International”.

În această zonă se găsește Sala sportivă Atlantis și Stadionul din Voluntari Anghel Iordănescu. Complexul rezidențial este situat în apropiere de zona Băneasa – Pipera, unde se află puncte de agrement, business și sunt diverse magazine, supermarket-uri și instituții de învățământ de prestigiu. Pentru copii funcționează o mulțime de organizații educaționale și organizații de învățământ: Grădinița Dreamland, Grădinița Tinkerbell, Grădinița Aricel + Școala Sfânta Maria, Happy Children Academy, Școala Germană Hermann Oberth, Olga Gudynn International School, Mark Twain International School Junior Campus, British School of Bucharest și Școala Muzicală „Music Academy”.

  1. Distanța de la case până la Grădina Zoologică este de – 4,9 km;
  2. Distanța până la Piața Unirii este de – 11,5 km.
  3. Până la Gara de Nord din București sunt – 10,7 km prin Șoseaua Pipera este cel mai scurt drum.
  4. Aeroportul Henri Coandă se află la 12,1 mp, iar Aeroportul Băneasa este la – 4,8 mp de la complex.

Caracteristici și specificații tehnice ale complexului

Complexul rezidențial „Catted Residence – Dumitru Chivu” se prezintă cu nouă case dintre care două locuințe sunt cuplate și șapte case sunt de tip – înșiruite. Proprietățile locative sunt construite cu un regim de înălțime egal, cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Imobilele sunt construite în stil minimalist cu aspecte moderne și atrăgătoare.

Structura constructivă a caselor este fără grinzi aparente la parter și la etaj, cu planșee din beton armat și pereți clădiți din cărămidă Porotherm. Fațadele caselor sunt placate cu travertin de culoare bej și piatră naturală. Tâmplăria instalată dispune de profil PVC și geam tripan. Casele dispun de câte o grădină proprie cu suprafața de 30 sau 38 mp. Și pentru fiecare unitate locativă este prevăzut câte un loc de parcare deschis (suprateran), care este inclus în prețul unității locative achiziționate. Teritoriul complexului este asfaltat și pavat, iar printre pavaje este sădit gazonul verde. Curtea complexului este îngrădită și are instalată poarta de acces cu telecomandă. Există pază 24 din 24 pe teritoriul cartierului imobiliar. Străzile de acces către complexul locativ „Catted Residence” sunt asfaltate și iluminate.

Căsuțe simpatice cu finisaje ideale

Nouă locuințe din cartierul locativ „Catted Residence – Dumitru Chivu” sunt proiectate cu suprafața totală de 140 mp utili și fiecare cu o terasă semi retrasă. Casele cuprind 3 dormitoare, au 3 camere de baie, un living și bucătăria care este de tip închis. Locuințele sunt finisate cu bun gust și cu materiale de cea mai bună calitate. Pereții sunt prelucrați și blatul de pe pereții bucătăriilor este placat cu faianță modernă. Pardoselile din dormitoare sunt placate cu parchet laminat triplu stratificat din stejar cu grosimea plăcii de 14 mm (semi mat). Pardoselile de la intrare, din holuri și din bucătării sunt placate cu plăci din marmură de culoarea gri cu pete albe. Acestea perfect se combină cu ușile interioare de culoare albă. Scările interioare la fel sunt finisate cu plăci din marmură. Toate obiectele sanitare (duș, cada, vasul de toaletă și chiuveta) sunt dotate în camerele de băi, sunt instalate și conectate. Prizele și întrerupătoarele, instalațiile electrice sunt trase și puse până la poziții.

Sunt montați senzorii de alarmă incendiu. La bucătării sunt instalate centralele termice de la firma Weismann cu boiler încorporat de 48 litri. La mansardă este prevăzută o mică spălătorie, care este amplasată în apropiere de terasă, unde rufele pot fi uscate. De asemenea la terasă poate fi organizată și o zonă de recreere sau poate fi amenajată încă o grădină verde, deoarece toate terasele sunt orientate spre sud și sunt aprovizionate cu multă lumină naturală și mult soare. Compania „Catted” este Dezvoltatorul cartierului rezidențial „Catted Residence ” și activează cu mare succes pe piața construcțiilor de imobiliare din partea de Nord și Este a Bucureștiului și are o experiență de peste 20 de ani. Pentru a programa o vizionare a locuințelor și a vedea personal toate facilitățile caselor din complexul rezidențial „Catted Residence – Dumitru Chivu”, vă rugăm să vă programați direct de pe site-ul web al Dezvoltatorului - Compania „Catted”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Catted Residence.

Unde se află Catted Dumitru Chivu?

str. Dumitru Chivu, 44, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Catted Dumitru Chivu?

Casa Tip A, Casa Tip B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Catted Dumitru Chivu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Catted Dumitru Chivu din Voluntari?

Dezvoltătorul Catted Dumitru Chivu este – Catted.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC