Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mamaia 383 – Solid House
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia, 383, Mamaia

Mamaia 383 – Solid House pe hartă Constanța

bd. Mamaia, 383, Mamaia

Etape dezvoltare

Mamaia 383 – Solid House
dat în exploatare
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket
Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente108
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+8 și P+9
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăda

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente33–640 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea locului de amplasare

Ansamblul locativ „Mamaia 383 – Solid House” se amplasează pe bulevardul Mamaia, nr. 383, stațiunea Mamaia. Ansamblul rezidențial este așezat în zona Miorița pe malul Lacului Siutghiol. În apropiere de blocurile locative se află marketul „Mega Image”, sunt cafenele, restaurante, terase, pizzerii, cele mai întrebate cluburi de noapte și se află sectorul de poliție, precum și sunt multe hoteluri și plaje amenajate.

Structura complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Mamaia 383 – Solid House” este compus din două blocuri locative, fiecare din acestea este proiectat cu un parter plus opt etaje locative și etajul 9 este retras. Spațiile comune din blocuri sunt complet finisate cu scări placate cu marmură și granit. Complexul locativ oferă locuri de parcare terestre, în curte este organizat un havuz frumos. Sunt spații verzi amenajate și complexul este îngrădit cu gard și are acces securizat cu supraveghere video.

Informație despre locuințe

Complexul rezidențial „Mamaia 383 – Solid House” este prezentat cu un număr total de 104 unități locative cu apartamente de 2 și 3 camere. De asemenea sunt oferite în vânzare și 4 penthouse-uri, care se amplasează la etajele 8 și 9 și dispun de suprafețele de 480 mp și 640 mp. Apartamentele se dau în exploatare complet finisate și cu toate instalațiile montate, cu placaje cu gresie și cu faianță. Toate obiectele sanitare sunt instalate în băi. Este dotată centrala termică pentru fiecare apartament și sunt conectate toate instalațiile termice. Pe pardoselile din dormitoare este placat parchet laminat iar pardoselile teraselor sunt placate cu gresie și toate acestea dispun de suprafețe generoase.

Compania de construcții „Solid House” este foarte bine cunoscută cu imobiliare construite și finisate în Constanța și în stațiunea Mamaia, această societate a fost înființată în anul 2010 și cu succes construiește apartamente de lux pe malul Mării Negre.

Pentru a afla mai multe informații, a vedea mai multe poze, detaliile locuințelor ansamblului locativ „Mamaia 383 – Solid House”, metodele accesibile de plată și contactele directe ale dezvoltatorului, accesați site-ul web al companiei de construcții „Solid House”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Mamaia 383 – Solid House?

bd. Mamaia, 383, Mamaia.

Termen de finalizare Mamaia 383 – Solid House?

Mamaia 383 – Solid House – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mamaia 383 – Solid House.

Cine este dezvoltatorul Mamaia 383 – Solid House în Constanța?

Dezvoltator Mamaia 383 – Solid House – Solid House.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC