Previzualizare foto – fotografie originală aici

Brancoveanu Residence 10
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Radului, 55-57, zona Orășelul Copiilor, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Radului, 55 (Brancoveanu Residence 10)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Schițe și prețuri în Brancoveanu Residence 10

2 camere
62.5 m2
indisponibil

Brancoveanu Residence 10 pe hartă București

str. Radului, 55-57, zona Orășelul Copiilor, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, instalatie anti-incendiu prin hidranți
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift cu capacitatea de 4 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și despre locație

Ansamblul locativ „Brâncoveanu Residence 10” este localizat pe strada Radului, din sectorul 4 din București, în Zona Radului – Constantin Brâncoveanu. Aici este o zonă destul de liniștită amplasată în apropiere de Parcul Orășelul Copiilor, Parcul Tineretului și până la Parcul Carol sunt 10 minute pe jos. Până la stațiile mijloacelor de transport în comun sunt de parcurs doar câteva minute de mers pe jos, precum și este destul de aproape față de stația de Metrou Constantin Brâncoveanu.

În această zonă funcționează multe organizații medicale și instituții de învățământ, sunt grădinițe și școli (Școala Gimnazială Elena Farago nr. 129, Școala Gimnazială „George Bacovia”, Școala Gimnazială nr. 188, Liceul Gheorghe Șincai, Liceul Mircea Vulcănescu, Colegiul Psihologilor din România, Universitatea Dimitrie Cantemir, Universitatea Titu Maiorescu și Academia de Poliție), aici sunt farmacii, este spitalul de copii BUDIMEX și spitalul „Marie Curie”. Centrul Comercial Sun Plaza, magazinul Leroy Merlin și nu departe se află Piața Sudului , supermarket-urile Mega Image, Billa, Selgros Berceni și Carrefour Grand Arena. De asemenea aici sunt diverse localuri de relaxare, terase, cafenele, restaurante și este McDonald’s. Nu departe se află sala de fitness Kom Fitness.

Amenajarea complexului și detalii tehnice

Imobilul complexului rezidențial „Brâncoveanu Residence 10” este realizat cu Subsol plus un Parter și 5 Etaje Locative și este finalizat într-un stil arhitectural deosebit, blocul are un aspect modern și atractiv.

Structura de rezistență a construcției este realizată pe bază de beton armat (cadre, diafragme, planșee și stâlpi) și pe o fundație de tip radier general și cu pereți cu umplutură din cărămidă Porotherm Wienereberger atât pentru exterior (cu grosimea peretelui de 25 cm) cât și pentru pereții interiori (20 cm) și compartimente (11,5 cm). Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă în două culori și dispune de un sistem de izolare termică din polistiren. Ferestrele montate la clădire sunt efectuate din profil PVC Rehau de culoarea stejarului auriu și dispun de 5 camere, iar geamul este termopan instalat În două rânduri și este cu acoperire low-e și de tip 4 seasons. Un număr de 24 de locuri de parcare – toate organizate subterane pot fi achiziționate suplimentar și în curte la fel sunt oferite câteva locuri de parcare supraterane. Datorită faptului că subsolul clădirii locative este foarte înalt, există posibilitatea de instalare a sistemului de parcare Klaus, care oferă soluția de obținere încă a unui loc suplimentar de parcare.

În ansamblul locativ este prevăzut un spațiu comun pentru recreerea rezidenților cu mărimea de aproximativ 150 mp. Iar în complex accesul este securizat.

Apartamente confortabile și calitativ finisate

Ansamblul locativ „Brâncoveanu Residence 10” găzduiește 30 de unități locative, toate fiind prezentate spre vânzare finisate complet – „La cheie”.

Amplasarea proprietăților pe etaje este astfel: parterul găzduiește o garsonieră și patru apartamente cu 2 odăi, unele dintre aceste apartamentele dispun de terase, iar restul unităților locative au balcoane utile. Și câte cinci locuințe cu 2 camere se află poziționate la fiecare etaj începând cu etajul întâi și până la ultimul etaj din bloc. Suprafața utilă totală a garsonierei este de 44,5 mp, iar suprafața apartamentelor cu două camere variază între 62,5 mp și 94,8 mp.

Vopseaua lavabilă este folosită pentru finisarea pereților interiori, și tavanele locuințelor la fel sunt prelucrate. Pentru finisarea pardoselilor este folosit parchetul în camere și dormitoare, iar podelile din blocurile sanitare sunt placate cu gresie. Pentru pereții din băi a fost folosit placajul cu faianță și parțial la bucătării la fel este placată faianța. Fiecare locuință dispune de sistem pentru aer condiționat amplasa în Living room. Toate instalațiile și obiectele sanitare (cadă sau duș cabină, closet și lavoar) sunt echipate. Precum și toate prizele și întrerupătoarele instalate sunt de la firma Legrand. La intrarea fiecărei locuințe este instalată câte o ușă din metal. Ușile instalate în interiorul locuințelor sunt efectuate din MDF.

Și în fiecare unitate locativă pentru asigurarea cu căldură este instalat câte o centrală termică proprie, centralele sunt pe gaz de tip Viessmann sau Buderus cu puterea de 24 KW și desigur că toate radiatoarele sunt montate în încăperi. La dispoziția cumpărătorilor este oferită posibilitatea de a-și alege finisajele viitoarei locuințe din magazinul Dedeman.

Contoarele pentru toate utilitățile, pentru apă, gaze și pentru controlul consumului curentului electric (toate sunt dotate) și sunt instalate în afara apartamentelor (pe spațiile comune). Furnizorii utilităților sunt companiile: Apa Nova, GDF Suez (Engie) și Enel. Se accepta metode de plată prin credit Prima Casă, credite ipotecare, credite imobiliare, dezvoltatorul oferă cumpărătorilor posibilitatea de negociere a prețului în cazul cânt beneficiarii au posibilitatea de plată a primei tranșe în mărime mai mare decât avansul standard prestabilit de vânzător.

Mai multe detalii de plată, mai multe amănunte despre construcție și detaliile apartamentelor le puteți afla direct de la dezvoltatorul complexului locativ „Brâncoveanu Residence 10”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Brancoveanu Residence 10 Radului - Brancoveanu.

Unde se află Brancoveanu Residence 10?

str. Radului, 55-57, zona Orășelul Copiilor, Sector 4, București.

Termen de finalizare Brancoveanu Residence 10?

Brancoveanu Residence 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Brancoveanu Residence 10 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Brancoveanu Residence 10 din București?

Dezvoltătorul Brancoveanu Residence 10 este – Blocuri noi - Berceni.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC