Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bonne Vie Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Macesului, Sanpetru, Brașov

Bonne Vie Residence pe hartă Brașov

str. Macesului, Sanpetru, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket
🟧 Încălzireautonom
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente120 de ville
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvilă
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriсărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Bonne Vie Residence” se află amplasat în județul Brașov, comuna Sânpetru, zona Lempeș, pe strada Măceșului.

Despre facilitățile amplasării

Complexul locativ „Bonne Vie Residence” se află așezat la doar 500 de metri de la rezervația naturală Lempeș. Și oferă rezidenților săi o viață fericită lângă natura pitorească, cu peisaje superbe, liniște, confort și plăcere. Distanța de la casele de apartamente până la Gara Brașov este de 9,1 km. Până în Centrul Vechi sunt de parcurs 13,1 km, iar până în Centrul Civil sunt de parcurs 9,3 km.

Structura constructivă și caracteristica generală a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Bonne Vie Residence” propune cumpărătorilor case înșiruite și case de tip - „single”, toate sunt cu 4 camere, cu spațiul util de 120 mp și cu suprafața terenului de 250 mp. Pentru casele „Single” lotul de teren are suprafața de 306 mp. Există și case de tip „Duplex” cu 5 camere, cu suprafața de 125 mp utili și cu două terase, care sunt construite pe un teren de 250 mp. Imobilele sunt construite cu un etaj de parter și un etaj de mansardă. Structura constructivă constă din fundație din beton armat cu stâlpi și grinzi din beton armat. Pereții exteriori și cei interiori sunt clădiți din cărămidă termoizolantă Siceram. Fațada vilelor dispune de un termo-sistem de 10 cm cu polistiren EPS 80. Acoperișul este învelit cu țiglă mediteraneană. Sunt instalate ferestre termopane cu 4 camere de la Romplast cu geam cu low-e. Curtea caselor dispune de acces auto.

Descrierea locuințelor

Ansamblului rezidențial „Bonne Vie Residence” are construite case cu o cameră de living, o bucătărie și sufragerie și o cameră de dressing – așezate la parter și 3 dormitoare cu 2 dressing-uri – amplasate la etaj. Toate unitățile locative dintre casele de tip „înșiruite” au câte două grupuri sanitare și terase cu suprafața de 20 mp. Pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială din nisip și ciment și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă (nu sunt placați cu rigips). Casele se încălzesc autonom prin centrală termică pe gaz, proprie - pe casă, de marcă Viessmann. Cumpărătorii au posibilitatea de a-și alege finisajele interioare a casei după propriul săi gust (gresia, parchetul, faianța, ușile interioare și ușa de la exterior, obiecte sanitare ș.a.) - în bugetul prestabilit. Casele sunt racordate la toate utilitățile (apă, gaze, curent electric) și canalizare prin fosă septică.

Pentru mai multe detalii și informații utile despre Complex, schemele caselor, planificările, finisajele propuse, prețurile actuale, disponibilitatea vilelor și pentru semnarea contractului de cumpărare a casei de vis, contactați Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Bonne Vie Residence”.

Acest proiect mai este numit și Bonne Vie Residence Brasov.

Unde se află Bonne Vie Residence?

str. Macesului, Sanpetru, Brașov.

Termen de finalizare Bonne Vie Residence?

Bonne Vie Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bonne Vie Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bonne Vie Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Bonne Vie Residence este – Bonne Vie.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC