Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Bonne Vie Apartamente Sânpetru
în Brașov

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Drumul cu Plopi, Sânpetru

Schițe și prețuri în Bonne Vie Apartamente Sânpetru

1 camere
de la 33 m2totul e vândut
2 camere
de la 45 m2totul e vândut

Bonne Vie Apartamente Sânpetru pe hartă Brașov

str. Drumul cu Plopi, Sânpetru

Etape dezvoltare

Bonne Vie Apartamente Sânpetru
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăcadru monolit
🟧 Încălzireindividual
🟧 Lift1 pasager(pe fiecare scară)
🟧 Număr apartamente238
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcareterestră
🟧 Securitateteritoriu păzit
🟧 Ziduricărămidă Siceram

Despre apartamente

🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere
🟧 Suprafața apartamente33 mp – 57 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Bonne Vie Apartamente Sânpetru” se află amplasat pe strada Drumul cu Plopi, comuna Sânpetru în județul Brașov.

Despre zona amplasării

Complexul locativ „Bonne Vie Apartamente Sânpetru” se află așezat la natură într-o localitate liniștită îndepărtată de gălăgia și aglomerația urbană, dar totodată la o distanță mică de la Brașov. Nu departe de Complexul locativ se află Sala de Sport „Primăverii”. Distanța de la casele de apartamente până în Centrul Vechi Brașov este de 15,6 km și se ajunge prin Calea Feldioarei. Centrul Civil se află la o distanță de 12,5 km de la apartamente. Până la Gara Brașov sunt de parcurs 12,4 km la fel prin Calea Feldioarei.

Caracteristica generală și structura constructivă a Proiectului Rezidențial

Complexul Rezidențial „Bonne Vie Apartamente Sânpetru” este compus din unsprezece clădiri de apartamente. Imobilele sunt construite cu un etaj de partere plus 4 etaje locative și plus al 5-lea etaj este retras. Fiecare scară de bloc este echipată cu ascensor. Închiderile exterioare ale clădirilor sunt zidite din cărămidă Siceram și au grosimea de 35 cm. Fațada blocurilor locative dispune de un sistem termic din polistiren cu grosimea de 10 cm. Din exterior casele sunt finisate cu tencuială decorativă. Pereții între apartamente și compartimentările interioare din apartamente sunt zidite la fel din cărămidă Siceram și au grosimea pereților de 20 cm și 11,5 cm, respectiv. În incinta Complexului locativ sunt amenajate zone de parc și există organizate spații de agrement. Proiectul Rezidențial dispune de pază, supraveghere video și sistem de interfon.

Descrierea unităților locative

Ansamblul rezidențial „Bonne Vie Apartamente Sânpetru” propune spre vânzare apartamente cu una și două camere. Suprafața locuințelor începe cu 33 mp și apartamentele cu 2 camere au spațiul până la 57 mp. Toate unitățile locative se propun cumpărătorilor complet finisate. Apartamentele dispun de pereții interiori prelucrați, acoperiți cu glet, tencuiți și vopsiți cu vopsea lavabilă în trei straturi. Pardoselile sunt placate cu parchet laminat de trafic intens (clasa A) de 10 mm. În blocurile sanitare și bucătării pardoselile și pereții sunt finisați cu gresie și faianță. Ușile interioare sunt instalate (celulare), și ușa de la intrare este din metal acoperit cu MDF. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare necesare. Sunt instalate ferestre cu profil PVC cu șase camere de marcă Salamander și cu geam termopan. Pentru încălzire sunt presupuse câte o centrală termică individuală pentru fiecare apartament individual și caloriferele sunt instalate și conectate. Este branșament la toate utilitățile (apă, canalizare, curent electric și gaze naturale), precum și locuințele sunt dotate cu apometre și contoare individuale la fiecare utilitate aparte. Sunt dotări cu cablu TV, fir pentru telefonie și internet.

Citiți mai multe informații detaliate despre blocurile locative, schemele apartamentelor, toate finisajele, mai multe poze, disponibilitatea locuințelor și despre toate metodele de achiziționare a unui apartament direct de la Dezvoltator, pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Bonne Vie Apartamente Sânpetru”.

Unde se afla Bonne Vie Apartamente Sânpetru?

str. Drumul cu Plopi, Sânpetru.

Termen de finalizare Bonne Vie Apartamente Sânpetru?

Bonne Vie Apartamente Sânpetru – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Bonne Vie Apartamente Sânpetru.

Cine este dezvoltatorul Bonne Vie Apartamente Sânpetru în Brașov?

Dezvoltator Bonne Vie Apartamente Sânpetru – Bonne Vie.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC