Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aviatorii Residence 1
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Aurel Vlaicu, 1, zona Intrare Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

bd. Aurel Vlaicu, 1, zona Intrare Mamaia, (Corp A)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil
bd. Aurel Vlaicu, 1, zona Intrare Mamaia (Corp B)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Aviatorii Residence 1 pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicu, 1, zona Intrare Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţispațiu joacă copii, interfon, hidranți interiori și exteriori, rezervă apă potabilă, adăposturi de apărare civilă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Lift4 lifturi cu o capacitate de 6 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente86
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare71 locuri de parcare subterane, 39 locuri de parcare terestră
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitateacces securizat, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2.80 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe77–162.4 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Aviatorii Residence” se află situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu - Campus, în orașul Constanța.

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „Aviatorii Residence” este amplasat la intrare în Stațiunea Mamaia și imediat în apropiere de Universitatea Ovidius, Facultatea de Educație Fizică și Sport și nu departe de Liceul Tehnologic Virgil Madgearu și Liceul Teoretic Decebal. La o mică distanță se află Clubul de tenis „Neptune”, este Luna Park și Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”. Blocurile locative sunt înconjurate de o mulțime de restaurante, cafenele, hoteluri și sunt cluburile de noapte: „Cleopatra” și „Heaven’s Hell”. Nu departe de case se află Carrefour market, sunt situate stații de transport public și este o stație de OMV. Distanța de la blocurile locative până la plajele de pe malul Mării Negre este de doar 1,7 km. Până în centrul orașului Constanța (până la Piața Unirii) sunt de parcurs în jur la 4,9 km. Gara din Constanța se află la o distanță de 5,8 km. Până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu este de parcurs o distanță de aproximativ 21,2 km.

Caracteristica construcției și structura complexului rezidențial

Ansamblul Locativ „Aviatorii Residence” din Constanța dispune de două blocuri – turn de apartamente, construite cu un subsol comun și fiecare are 10 nivele locative. Imobilele dispun de un stil arhitectural modern și au o fațadă finisată neobișnuit în stil minimalist, unde fiecare etaj nu seamănă cu cel inferior sau superior. Structura de rezistență a clădirilor este formată dintr-un sistem mixt din cadre și diafragme din beton armat și plăci fără de grinzi aparente. Închiderile exterioare sunt construite din BCA și au grosimea de 30 cm. Grosimea pereților interiori este de 25 cm, grosimea compartimentărilor este de 15 cm și acestea la fel sunt zidite din BCA. Fațada caselor este ventilată, și clădirile de apartamente dispun de un sistem de izolare termică și fonică din vată minerală cu grosimea de 10 cm și în plus sunt acoperite cu plăci de fibro-ciment, care au un grad înalt de rezistență la foc, apă, timp și acțiuni mecanice. La subsolul clădirilor sunt instalate câte 4 coșuri de desfumare, conform standardelor ISU. Fiecare bloc locativ este dotat cu câte două ascensoare de mare viteză, care au capacitatea de ridicare a 6 persoane și care circulă inclusiv până la nivelul parcării subterane. Tâmplăria exterioară este cu profil din aluminiu și geam termopan. La parterul blocurilor locative sunt proiectate spații comerciale. În incinta Complexului este amenajată o alee cu spații verzi și locuri de recreere pentru maturi și sunt organizate spații de joacă pentru copii. Complexul locativ oferă parcări atât subterane (71 de locuri) cât și supraterane (39 de locuri). Pentru fiecare apartament este asigurat câte un loc de parcare. De asemenea și pentru vizitatori sunt organizate suplimentar locuri de parcare. Complexul locativ este dotat cu un sistem de supraveghere video și are montate camere la subsolul clădirii și la parter (pentru locatari este acces la imagini în timp real și la arhiva înregistrată). Ansamblul rezidențial „Aviatorii Residence” beneficiază de 2 adăposturi de apărare civilă. Și are instalate stații hidrofor pentru consumul de apă menajeră, sunt stații de pompare a apelor uzate și este un generator electric de rezervă.

Despre apartamente

Proiectul locativ „Aviatorii Residence” dispune de un număr total de 86 de apartamente cu 2, 3 camere și duplexuri. Locuințele sunt oferite în diferite scheme și cu diferite schițe confortabile cu bucătării deschise, semideschise și închise. Înălțimea plafoanelor din apartamente este de 280 cm. Suprafața construită a apartamentelor cu 2 camere este de: 74,70 mp, 77,20 mp, 77,40 mp, 82,50 mp și 88,80 mp. Iar apartamentele cu 3 camere și duplexurile au o suprafață construită între 96,60 mp și 162,50 mp. Unitățile locative se predau beneficiarilor cu uși metalice instalate la intrare, cu pardoseli turnate cu șapă și cu pereții acoperiți cu glet de finisaj, tavanele sunt din rigips și sunt acoperite cu var lavabil alb. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare (în cadrul bugetului stabilit). Locuințele se încălzesc individual și au instalate centrale termice proprii în condensații care sunt conectate la caloriferele din oțel montate. Apartamentele sunt branșate la apă, gaze naturale, sistemul de canalizare și la curent electric. Fiecare locuință este contorizată individual și separat pentru fiecare utilitate. În apartamente sunt instalații, electrice, termice, sanitare și de gaz. Logiile sunt complet finisate și sunt dotate cu balustrade din aluminiu și au instalate sticle securizate. Ferestrele blocurilor locative deschid vederi panoramice către Marea Neagră, Lacul Siutghiol și spre Stațiunea Mamaia și Parcul Tăbăcăriei.

Modalități de achitare

Plata în tranșe, plata cu avans de 90%.

Mai multă informație și amănunte despre apartamente, finisaje, schițe, poze și despre toate metodele disponibile de cumpărare a apartamentelor direct de la Dezvoltator, accesați site-ul web al ansamblul rezidențial „Aviatorii Residence” Constanța.

Acest proiect mai este numit și Aviatorii Residence Constanta.

Unde se află Aviatorii Residence 1?

bd. Aurel Vlaicu, 1, zona Intrare Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare Aviatorii Residence 1?

Corp A, Corp B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aviatorii Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aviatorii Residence 1 din Constanța?

Dezvoltătorul Aviatorii Residence 1 este – Aviatorii Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC