Previzualizare foto – fotografie originală aici

Arca Residence
în Brașov

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Calea Feldioarei, 35, Brașov

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Calea Feldioarei, 35, Brașov (Bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Arca Residence pe hartă Brașov

str. Calea Feldioarei, 35, Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente58
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–164 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre amplasarea ideală a locuințelor

Complexul locativ „Arca Residence” se află dezvoltat într-o zonă liniștită a orașului Brașov, în apropiere de centura orașului și se găsește amplasat pe strada Calea Feldioarei la numărul 35. În apropiere de locuințele noi se găsesc magazine și supermarketuri, este LIDL, Dedeman, Leroy Merlin, funcționează câteva cafenele și restaurante, iar până la centrul comercial „Coresi Shopping Center” se parcurg nu mai mult de 5 km. De la blocurile locative se parcurge pietonal o distanță de 1,6 km până la parcul „Paradisul Acvatic”, iar la doar un kilometru se află clubul sportiv „Tenis Arena”. În apropiere de locuințe circulă transport public și se parcurg doar 200 de metri până la stația de autobuze. Centrul istoric al Brașovului se află la o distanță de 7 km față de complexul locativ „Arca Residence”, sunt de parcurs circa 5 km până la Gară și 10 km până la Aeroportul Internațional din Brașov.

Detalii constructive și informații de amenajare a complexului locativ

Proiectul locativ „Arca Residence” este format din 3 clădiri de locuințe colective, ce sunt prevăzute cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. La construcția imobilelor sunt folosite tehnologiile performante și cele mai calitative materiale de construcții. Structura de rezistență a blocurilor constă din cadre din beton armat și casele au toți pereții exteriori și toate compartimentările zidite din cărămidă. Aspectul caselor este atractiv și modern și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă, iar ferestrele instalate sunt termopane și dispun de un grad înalt de eficiență termică și fonică și au profil PVC. La etajele 1 și 2 este prevăzut uscător și câte un ascensor de ultimă generație este instalat la fiecare scară locativă din bloc precum și la intrare în clădiri există rampe de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Curtea ansamblului locativ este închisă și dispune de spații verzi plantate, precum și are locuri de joacă modern echipate, unde copiii locatarilor pot petrece timpul în siguranță. Câte un loc de parcare gratuit este oferit la achiziționarea fiecărui apartament și disponibile în complex sunt parcări subterane și supraterane.

Tipuri de apartamente și utilități

În incinta blocurilor complexului locativ „Arca Residence” sunt concepute 58 de proprietăți locative, ce oferă un grad înalt de confort și intimitate, fiind poziționate doar câte patru unități pe fiecare nivel. Apartamentele noi au scheme funcționale cu 1, 2 și 3 camere decomandat compartimentate, precum și la Mansardă se află prezentate și locuințe spațioase de tip Penthouse. Apartamentele sunt proiectate cu suprafețele de la 37,2 mp utili până la 164 mp și dispun de balcoane deschise, iar locuințele de la mansardă beneficiază de trase generoase și la parterul clădirilor sunt poziționate apartamente, ce facilită de grădini proprii. Locuințele sunt poziționate logic în bloc pe partea de Est și Vest, în așa mod ca să fie însorite pe parcursul zilei întregi și din plin asigurate cu lumină naturală. Apartamentele se predau finisate cu materiale moderne și toate sistemele inginerești sunt complet realizate cu instalații de ultimă generație. Imobilele noi se predau în folosință cu racordare completă la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă este asigurată cu curent electric, este alimentată cu gaze naturale, are apă curentă și dispune de branșament la sistemul de canalizare, plus în fiecare apartament sunt instalate contoare individuale și apometre.

Locuințele noi sunt disponibile pentru achiziționare prin programul „Noua Casă”. Nu ratați șansa de a vă programa cu o vizionare la complexul rezidențial pentru a vedea cele mai frumoase vederi asupra masivului Postăvarul, Măgura Codlei și către masivul Piatra Craiului, care se deschid din ferestrele apartamentelor noi. Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Arca Residence”, unde sunt toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Arca Residence Brașov.

Unde se află Arca Residence?

str. Calea Feldioarei, 35, Brașov.

Termen de finalizare Arca Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Arca Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Arca Residence din Brașov?

Dezvoltătorul Arca Residence este – Arca Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC