Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ansamblul Mărului 3
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Str. Mărului, 53A, zona Sălăjan, sector 3, București

Schițe și prețuri în Ansamblul Mărului 3

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 67.4 m2totul e vândut
3 camere
de la 118.8 m2totul e vândut

Ansamblul Mărului 3 pe hartă București

Str. Mărului, 53A, zona Sălăjan, sector 3, București

Etape dezvoltare

Ansamblul Mărului III
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrala termică proprie
Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49–119 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Mărului III” se află localizat pe strada Mărului, la numărul 53A, în zona Sălăjan/cartierul Titan – Nicolae Grigorescu din orașul București. În apropiere de complexul locativ se află centre comerciale, sunt magazine, funcționează grădinițe și școli, sunt centre medicale, farmacii și spitale, săli sportive și saloane de înfrumusețare.

De la apartamentele noi este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai și nu departe sunt stațiile de metrou: 1 Decembrie 1918 și Nicolae Grigorescu. De la complexul rezidențial „Mărului III” până în centrul capitalei sunt de parcurs circa 6-7 km, distanța până la Gara de Nord este de 10 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 23 km și sunt de parcurs 17 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Caracteristici tehnice a blocului și informații de amenajare

Complexul de locuințe „Mărului III” dispune de o clădire, ce are un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Blocul de apartamente este construit cu o mare răspundere și dispune de un grad înalt de rezistență seismică, de până la 8 grade pe scara Richter. La realizarea imobilului sunt folosite materiale de construcții durabile și clădirea are o structură constructivă compusă din cadre din beton armat (fier de calitate superioară), ce se bazează pe fundații continue de tip radier general (cu grosimea de 70 cm) și cu plăci din beton turnate peste parter și etaje de tip C20/25. Toți pereții exteriori ai blocului și cei interiori sunt zidiți din cărămidă eficientă termic și fonic de tip Porotherm. Întreg blocul de apartamente pe partea exterioară este placat cu un strat din polistiren cu grosimea de 100 mm. Ferestrele locuințelor și ușile de la balcoane sunt din profil PVC și ferestrele sunt cu 7 camere termice și au instalat geam termopan tripan. Toate glafurile sunt montate la ferestre și balcoane și la interior sunt din travertin, iar pe partea exterioară sunt din granit. Fațadele clădirii sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă și maro deschis. În incinta blocului toate spațiile comune și casa scării sunt finisate și dispun de iluminat interior, la intrare în bloc este instalată ușă metalică din fier forjat și sunt instalate balustrade din fier forjat la casa scării de acces. Accesul în bloc este controlat și se face prin sistem cu videointerfon.

În cadrul ansamblului rezidențial „Mărului III” este amenajat un parc verde și locurile de parcare ale complexului de locuințe sunt organizate supraterane, ce pot fi achiziționate aparte de apartamentul ales. Complexul de locuințe „Mărului III” este o comunitate de locuințe delimitată și este proiectat cu circuit închis, unde drumurile interioare și căile de acces sunt asfaltate și iluminate.

Cum se predau finisate unitățile locative

În blocul ansamblului imobiliar „Mărului III” sunt prezentate studio-uri și locuințe cu 2 și 3 camere primitoare. Apartamentele sunt logic proiectate și au suprafețele de la 49 mp până la 119 mp și beneficiază de balcoane confortabile.

Proprietățile locative pentru achiziționare sunt complet pregătite - La cheie. Pardoselile locuințelor sunt turnate cu sapă de egalizare, tavanele și pereții interiori sunt tencuiți și acoperiți cu glet. În apartamente sunt placări cu gresie, faianță și parchet de calitatea întâi și în toate camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare moderne. Ușile interioare instalate sunt din lemn și ușile de acces ale apartamentelor sunt din metal și au membrană cu furnir autocolant și feronerie de siguranță cu închidere în 4 puncte. Sistemele electrice, sanitare și termice sunt instalate și sunt dotate centrale termice proprii pentru fiecare locuință plus sunt dotați senzorii de alarmă în caz de fum și scurgere a gazelor. Toate utilitățile sunt racordate la blocul locativ și fiecare apartament este separat contorizat.

Alte informații despre apartamente sunt afișate pe pagina oficială a complexului locativ „Mărului III”, unde vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru.

Unde se afla Ansamblul Mărului 3?

Str. Mărului, 53A, zona Sălăjan, sector 3, București.

Termen de finalizare Ansamblul Mărului 3?

Ansamblul Mărului III – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ansamblul Mărului 3.

Cine este dezvoltatorul Ansamblul Mărului 3 în București?

Dezvoltator Ansamblul Mărului 3 – Residence City.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC