Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

American Village
în Voluntari

Preț
la cerere
Dezvoltător
Adresă
str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în American Village

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 25 septembrie 2023
Vile 3 camere
286 m2
preț la cerere

American Village pe hartă Voluntari

str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Documente ale obiectului

Autorizație de construire

Stadiul construcției American Village

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — iulie 2019

Stadiul construcției American Village - Spot 1, iulie 2019
Spot 1
iulie 2019
Stadiul construcției American Village - Spot 2, iulie 2019
Spot 2
iulie 2019
Stadiul construcției American Village - Spot 3, august 2019
Spot 3
august 2019

Ipoteca în American Village

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri72 de vile și 6 blocuri de apartamente
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatecartierul este cu circuit închis, supraveghere video 24/7
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe255 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de localizare liniștită și relaxantă

Ferit de agitația orășenească și aglomerația capitalei se găsește extrem de bine localizat ansamblul rezidențial „American Village”. În nordul capitalei în zona Pipera, pe strada Drumul Bisericii, nr. 48, în orașul Voluntari, județul Ilfov găsiți locul unde liniștea și relaxarea se îmbină cu toate facilitățile urbane.

De la cartierul locativ este acces rapid către business zona din Pipera prin Șoseaua Pipera. Către Aeroportul Băneasa la fel este ușor și repede de ajuns, și sunt de parcurs doar 3,4 km. În apropiere de cartier se află multe grădinițe, școli și licee (cu o bună reputație), sunt magazine, centre comerciale, cluburi sportive și saloane de înfrumusețare, iar cel mai apropiat vecin al cartierului locativ este Biserica `Sfântului Ilie Tesviteanul”. Până la Piața Unirii din București este o distanță de 11,10 km (сel mai repede prin strada Petricani) și Gara de Nord este localizată la 10,5 km de la cartierul rezidențial „American Village”.

Amenajarea cartierului exclusivist cu câteva tipuri de locuințe

Ansamblul rezidențial „American Village” reprezintă o comunitate de tip închis, dedicată doar pentru a oferi fericire, relaxare locatarilor, care prețuiesc confortul și modernismul. Complexul locativ este compus din vile individuale, case înșiruite și are șase blocuri mici cu apartamente. Pe acoperișul blocurilor locative se află proiectate grădini verzi, către acestea accesul se efectuează ușor direct de la balcoanele etajelor superioare.

Iar vilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase și au terase locuibile plus grădini personale. În curtea complexului este prevăzut un loc de joacă modern cu acoperire anti alunecare și cu un nivel ridicat de siguranță, cu diverse leagăne și tobogane pentru copiii rezidenților. În curtea comună sunt organizate spații verzi, copaci decorativi plantați, sunt instalate bănci, sunt organizate zone de relaxare, iar curțile vilelor se predau beneficiarilor la fel cu grădini personale amenajate. În complex toate aleile și drumurile sunt proiectate largi și dispun de iluminat stradal.

Pentru locatarii sportivi și iubitorii de relaxare activă în incinta ansamblului rezidențial este un teren dedicat pentru ocupații de tip: tenis, fotbal, baschet sau handbol. Iar pentru ocupațiile sportive interioare în incinta complexului este un „community” centru, care include locuri de joacă interioare (indoor) pentru copii, este o cafenea și o sală de sport. Pentru parcarea transportului personal al rezidenților în complex sunt proiectate garaje și locuri de parcare în fața vilelor, iar pentru vizitatori sau pentru parcarea de scurt timp sunt organizate parcări supraterane. În total în ansamblul rezidențial sunt proiectate un număr de 210 locuri de parare, dintre care 60 de locuri sunt supraterane și 150 subterane.Accesul în incinta cartierului locativ este închis și strict controlat, aici la intrare se află o cabină pentru portar, complet tot complexul dispune de monitorizare video 24 din 24 de ore și 7 zile pe săptămână.

Case și apartamente de relaxare cu confort sporit

În complexul locativ „American Village” sunt proiectate în total 72 de vile armonioase cu 5 camere și 250 de apartamente superbe cu 2-3-4 camere, toate se predau cumpărătorilor finisate – la cheie, cu compartimentare inteligentă, cu camere spațioase și cu spații funcțional gândite. Și unde sunt folosite doar materiale și finisaje de calitate, unde fiecare detaliu arhitectural și fiecare element de design se află la locul său.

Fiecare locatar are posibilitatea de a-și alege personal mobila conform gusturilor și posibilităților financiare, deoarece locuințele se predau complet finisate dar nemobilate, însă cu toate obiectele sanitare dotate și mobilier instalat în blocurile sanitare. Proiectele vilelor sunt împărțite în cinci tipuri: „Montana”, „Nevada”, „Texas” și „Maryland”.

  • Vilele „Montana” dispun de Parter + Etaj + Mansardă și au suprafața construită de 290 mp și cu suprafața utilă de 255 mp, astfel de vile în complex sunt 53 de locuințe cu suprafața terenului personal de 182 mp (poate face parte din tipul de vile „Duplex”).
  • Vilele „Nevada” au suprafața construită de 319 mp și cu suprafața utilă de 295 mp, astfel de vile în complex sunt doar două unități.
  • Vilele „Texas” au suprafața construită de 240 mp și cu suprafața utilă de 183 mp, astfel de vile în complex sunt 10 unități locative (face parte din tipul de vile înșiruite).
  • Vilele „Maryland” au suprafața construită de 235 mp și cu suprafața utilă de 182 mp, astfel de vile în complex sunt 7 proprietăți locative (face parte din tipul de vile înșiruite).

La parterul tipului de vile „Montana”, care printre primele sunt date în folosință se amplasează bucătăria, camera de luat masa și living-ul generos, toate aceste camere sunt perfect despărțite pe zone deoarece tot spațiul parterului este de tip „open-space”. La fel la Parter se află un spațiu mare de depozitare și o cameră de baie, precum și este ieșirea spre grădina interioară.

Dormitorul matrimonial care beneficiază de dressing plus două camere de baie și plus încă două dormitoare mai mici sunt poziționate la etaj-ul vilei.

Iar mansarda este un spațiu care poate fi amenajat personal de către locatari și poate fi folosit anume pentru cerințele, nevoile și care poate fi amenajat conform stilului de viață a rezidenților, anume aici aceștia pot să-și implementeze toate visele și ideile de design (sală de sport, zonă de joacă, spațiu de depozitare, cameră pentru biliard ș.a.). Finisajele din vilele „Montana” sunt de la producători renumiți: ușile instalate sunt de la Porta Nova Doors, iar tâmplăria exterioară este cu geam termopan în 5 camere de sticlă securizată de la Saint Gobain și profil din aluminiu QFORD cu feronerie Roto. Pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor este placata parchet laminat EGGER de 8-12 mm din Austria special pentru pardoselile cu încălzire. Pereții sunt vopsiți cu lavabil.

Locuințele au sistem de încălzire de tip Rehau prin pardoseală, dar în camerele de baie sunt instalate calorifere de tip port-prosop de la Purmo. Toate unitățile locative se predau cu toate instalațiile electrice și cu corpuri de iluminat, unde prizele și întrerupătoarele sunt de la Modulo. Sunt instalate centrale termice proprii, sisteme de aer condițiobnat, sunt toate utilitățile racordate și este cablaj TV și telefon. Ce ține de apartamente, acestea toate dispun de terase spațioase și dacă vă grăbiți aveți posibilitatea de a cumpăra unul din apartamentele, care are vederi fermecătoare către Lacul Pipera. Compania „American Village Development” S. R. L. și „Zacaria Group” are deja finisate obiecte imobiliare în Sibiu și București și oferă discount-uri considerabile și reduceri impresionante, grăbiți-vă să obțineți vouchere promoționale. Prima Casă, credite imobiliare și credite bancare - sunt acceptate. Echipa Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă organiza o prezentare a complexului și pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere, pentru a vă programa la o vizionare la showroom vă rugăm să intrați pe site-ul web al ansamblului rezidențial „American Village”, unde sunt afișate toate informațiile despre complex, despre case, despre materiale de construcții, finisaje, dotări, termene, contacte directe către echipa de vânzare a Dezvoltatorului și găsiți mai mult despre modalitățile de plată.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut American Village?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și American Village Voluntari.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în American Village din Voluntari?

Se oferă spre vânzare vile 3 camere.

Cât costă m² în American Village?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum să cumpăr un apartament în American Village în Voluntari?

Modalități de plata în American Village: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare American Village?

vile Maryland si vile Texas, vile Nevada, vile Montana, Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC