Previzualizare foto – fotografie originală aici

American Village
în Voluntari

Prețul / m2
de la ‍870 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 2
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari (Bloc 3)
2 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2021
Faza 1
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari (vile Maryland si vile Texas)
2 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în American Village

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 30 ianuarie 2023
Vile
Montana
de la 253 m2de la ‍869 € +TVA / m2de la ‍220 000 € +TVA
Vile 3 camerede la 253 m2de la ‍870 € +TVA / m2de la ‍220 000 € +TVA

American Village pe hartă Voluntari

str. Drumul Bisericii, 48, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Документы объекта

Autorizatie de construire

Evoluția construcției Complexului American Village

Noi facem fotografii în timpul constucției Complexului Rezidențial din aceleași unghiuri, pentru a arăta starea actuală a lucrărilor și dinamica construcției.

Ultima actualizare — iulie 2019

Evoluția construcției Complexului American Village - Punct 1, iulie 2019
Punct 1
iulie 2019
Evoluția construcției Complexului American Village - Punct 2, iulie 2019
Punct 2
iulie 2019
Evoluția construcției Complexului American Village - Punct 3, august 2019
Punct 3
august 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în American Village

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri72 de vile și 6 blocuri de apartamente
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatecartierul este cu circuit închis, supraveghere video 24/7

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere5‑camere
🟧 Suprafața locuințe255 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre zona de localizare liniștită și relaxantă

Ferit de agitația orășenească și aglomerația capitalei se găsește extrem de bine localizat ansamblul rezidențial „American Village”. În nordul capitalei în zona Pipera, pe strada Drumul Bisericii, nr. 48, în orașul Voluntari, județul Ilfov găsiți locul unde liniștea și relaxarea se îmbină cu toate facilitățile urbane.

De la cartierul locativ este acces rapid către business zona din Pipera prin Șoseaua Pipera. Către Aeroportul Băneasa la fel este ușor și repede de ajuns, și sunt de parcurs doar 3,4 km. În apropiere de cartier se află multe grădinițe, școli și licee (cu o bună reputație), sunt magazine, centre comerciale, cluburi sportive și saloane de înfrumusețare, iar cel mai apropiat vecin al cartierului locativ este Biserica `Sfântului Ilie Tesviteanul”. Până la Piața Unirii din București este o distanță de 11,10 km (сel mai repede prin strada Petricani) și Gara de Nord este localizată la 10,5 km de la cartierul rezidențial „American Village”.

Amenajarea cartierului exclusivist cu câteva tipuri de locuințe

Ansamblul rezidențial „American Village” reprezintă o comunitate de tip închis, dedicată doar pentru a oferi fericire, relaxare locatarilor, care prețuiesc confortul și modernismul. Complexul locativ este compus din vile individuale, case înșiruite și are șase blocuri mici cu apartamente. Pe acoperișul blocurilor locative se află proiectate grădini verzi, către acestea accesul se efectuează ușor direct de la balcoanele etajelor superioare.

Iar vilele dispun de dormitoare luminoase, living-uri generoase și au terase locuibile plus grădini personale. În curtea complexului este prevăzut un loc de joacă modern cu acoperire anti alunecare și cu un nivel ridicat de siguranță, cu diverse leagăne și tobogane pentru copiii rezidenților. În curtea comună sunt organizate spații verzi, copaci decorativi plantați, sunt instalate bănci, sunt organizate zone de relaxare, iar curțile vilelor se predau beneficiarilor la fel cu grădini personale amenajate. În complex toate aleile și drumurile sunt proiectate largi și dispun de iluminat stradal.

Pentru locatarii sportivi și iubitorii de relaxare activă în incinta ansamblului rezidențial este un teren dedicat pentru ocupații de tip: tenis, fotbal, baschet sau handbol. Iar pentru ocupațiile sportive interioare în incinta complexului este un „community” centru, care include locuri de joacă interioare (indoor) pentru copii, este o cafenea și o sală de sport. Pentru parcarea transportului personal al rezidenților în complex sunt proiectate garaje și locuri de parcare în fața vilelor, iar pentru vizitatori sau pentru parcarea de scurt timp sunt organizate parcări supraterane. În total în ansamblul rezidențial sunt proiectate un număr de 210 locuri de parare, dintre care 60 de locuri sunt supraterane și 150 subterane.Accesul în incinta cartierului locativ este închis și strict controlat, aici la intrare se află o cabină pentru portar, complet tot complexul dispune de monitorizare video 24 din 24 de ore și 7 zile pe săptămână.

Case și apartamente de relaxare cu confort sporit

În complexul locativ „American Village” sunt proiectate în total 72 de vile armonioase cu 5 camere și 250 de apartamente superbe cu 2-3-4 camere, toate se predau cumpărătorilor finisate – la cheie, cu compartimentare inteligentă, cu camere spațioase și cu spații funcțional gândite. Și unde sunt folosite doar materiale și finisaje de calitate, unde fiecare detaliu arhitectural și fiecare element de design se află la locul său.

Fiecare locatar are posibilitatea de a-și alege personal mobila conform gusturilor și posibilităților financiare, deoarece locuințele se predau complet finisate dar nemobilate, însă cu toate obiectele sanitare dotate și mobilier instalat în blocurile sanitare. Proiectele vilelor sunt împărțite în cinci tipuri: „Montana”, „Nevada”, „Texas” și „Maryland”.

  • Vilele „Montana” dispun de Parter + Etaj + Mansardă și au suprafața construită de 290 mp și cu suprafața utilă de 255 mp, astfel de vile în complex sunt 53 de locuințe cu suprafața terenului personal de 182 mp (poate face parte din tipul de vile „Duplex”).
  • Vilele „Nevada” au suprafața construită de 319 mp și cu suprafața utilă de 295 mp, astfel de vile în complex sunt doar două unități.
  • Vilele „Texas” au suprafața construită de 240 mp și cu suprafața utilă de 183 mp, astfel de vile în complex sunt 10 unități locative (face parte din tipul de vile înșiruite).
  • Vilele „Maryland” au suprafața construită de 235 mp și cu suprafața utilă de 182 mp, astfel de vile în complex sunt 7 proprietăți locative (face parte din tipul de vile înșiruite).

La parterul tipului de vile „Montana”, care printre primele sunt date în folosință se amplasează bucătăria, camera de luat masa și living-ul generos, toate aceste camere sunt perfect despărțite pe zone deoarece tot spațiul parterului este de tip „open-space”. La fel la Parter se află un spațiu mare de depozitare și o cameră de baie, precum și este ieșirea spre grădina interioară.

Dormitorul matrimonial care beneficiază de dressing plus două camere de baie și plus încă două dormitoare mai mici sunt poziționate la etaj-ul vilei.

Iar mansarda este un spațiu care poate fi amenajat personal de către locatari și poate fi folosit anume pentru cerințele, nevoile și care poate fi amenajat conform stilului de viață a rezidenților, anume aici aceștia pot să-și implementeze toate visele și ideile de design (sală de sport, zonă de joacă, spațiu de depozitare, cameră pentru biliard ș.a.). Finisajele din vilele „Montana” sunt de la producători renumiți: ușile instalate sunt de la Porta Nova Doors, iar tâmplăria exterioară este cu geam termopan în 5 camere de sticlă securizată de la Saint Gobain și profil din aluminiu QFORD cu feronerie Roto. Pe pardoselile dormitoarelor și living-urilor este placata parchet laminat EGGER de 8-12 mm din Austria special pentru pardoselile cu încălzire. Pereții sunt vopsiți cu lavabil.

Locuințele au sistem de încălzire de tip Rehau prin pardoseală, dar în camerele de baie sunt instalate calorifere de tip port-prosop de la Purmo. Toate unitățile locative se predau cu toate instalațiile electrice și cu corpuri de iluminat, unde prizele și întrerupătoarele sunt de la Modulo. Sunt instalate centrale termice proprii, sisteme de aer condițiobnat, sunt toate utilitățile racordate și este cablaj TV și telefon. Ce ține de apartamente, acestea toate dispun de terase spațioase și dacă vă grăbiți aveți posibilitatea de a cumpăra unul din apartamentele, care are vederi fermecătoare către Lacul Pipera. Compania „American Village Development” S. R. L. și „Zacaria Group” are deja finisate obiecte imobiliare în Sibiu și București și oferă discount-uri considerabile și reduceri impresionante, grăbiți-vă să obțineți vouchere promoționale. Prima Casă, credite imobiliare și credite bancare - sunt acceptate. Echipa Dezvoltatorului vă stă la dispoziție pentru a vă organiza o prezentare a complexului și pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere, pentru a vă programa la o vizionare la showroom vă rugăm să intrați pe site-ul web al ansamblului rezidențial „American Village”, unde sunt afișate toate informațiile despre complex, despre case, despre materiale de construcții, finisaje, dotări, termene, contacte directe către echipa de vânzare a Dezvoltatorului și găsiți mai mult despre modalitățile de plată.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email

Pune o întrebare despre complexul rezidențial American Village

Întrebarea ta.
Conectați-vă pentru completarea datelor de contact
Mesaj
Obțineți prin e-mail noutăți despre acest complex rezidențial
Făcând click pe "Trimite", ești de acord cu prelucrarea datelor personale
Numele dvs.
Email
Numărul de telefon
Îți place Complexul Rezidențial American Village?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în American Village în Voluntari?

Se oferă spre vânzare vile 3 camere.

Cât costă metru pătrat în American Village?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍870 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în American Village în Voluntari?

Modalități de plata în American Village: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare American Village?

vile Maryland si vile Texas, vile Nevada, vile Montana, Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC