Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Air Residence 2
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Salubrității, 42B, zona Băneasa, sector 1, București

Schițe și prețuri în Air Residence 2

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 46.68 m2totul e vândut

Air Residence 2 pe hartă București

str. Salubrității, 42B, zona Băneasa, sector 1, București

Etape dezvoltare

Începutul construcției Air Residence 2 conform panoului de şantier — 1 tr. 2019
Air Residence 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente25
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente49–52 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

La liniște amplasat cu zone relaxante învecinat

Ansamblul locativ „Air Residence 2” se află localizat în nordul capitalei, pe strada Salubrității, la numărul 42B, zona Băneasa, sectorul 1, orașul București. Locuințele noi sunt construite în imediata apropiere de clubul de tenis „Tracia” și de centrul de sănătate „CrossFit Nord BVS”. Nu departe se află Spitalul „Medicover”, sunt sucursale bancare, magazine, supermarketuri și cafenele, iar până la centrul comercial „Shopping Mall Băneasa” sunt de parcurs circa 4 km și 3 km până la centrul comercial „Promenada”.

În apropiere de locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și de la complexul locativ „Air Residence 2” este de parcurs o distanță de aproximativ 11 km până în Piața Unirii din București și sunt 7,5 km până la Gara de Nord. Până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt doar 2,2 km și 10,5 km de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Băneasa.

Despre blocul rezidențial

Ansamblul locativ „Air Residence 2” prezintă un bloc de apartamente de tip „Boutique”, care facilită ce certificare „Clădire Verde” de la ROMÂNIA GREEN BUILDING și minimizează rezidenților semnificativ costurile la întreținere. Clădirea de apartamente are un aspect foarte atractiv și este proiectată într-un stil arhitectural ultra modern. Blocul locativ are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje și este construit cu o mare atenție la toate detaliile pentru a oferi rezidenților o viață la cele mai înalte standarde de calitate. La realizarea casei de apartamente au fost folosite materiale durabile și calitative, cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generație. Structură de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat cu pereți exteriori din cărămidă și cu compartimentări interioare la fel din cărămidă, unde grosimea pereților interiori despărțitor este de 30 cm și pereții interiori din apartamente sunt realizați cu grosimea de 16 cm. Sistemul de izolație termică exterioară a clădirii de apartamente este format din vată bazaltică și asigură locuințele cu un ambient termic favorabil în decursul anului întreg. Ferestrele instalate la imobil sunt cu profil din PVC de la Salamander, au instalate geamuri termopane și feronerie de calitate superioară. În interiorul clădirii sunt finisate toate spațiile comune și la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generați, ce este foarte sigur și are funcționare silențioasă.

Complexul imobiliar „Air Residence 2” are organizate locuri de parcare atât în subteran cât și sunt amenajate lângă blocul locativ și parcări supraterane deschise.

Apartamente grijuliu finisate și modern echipate

În incinta complexului locativ „Air Residence 2” sunt oferite în vânzare 25 de apartamente moderne, de un grad înalt de intimitate și confort sporit. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate unități locative cu una, două și trei camere, suprafața cărora variază între 46,68 mp utili și 54,79 mp. Toate locuințele sunt ingenios proiectate, au scheme ergonomice și dispun de balcoane deschise. Se livrează apartamentele finisate complet și echipate, au toate sistemele inginerești realizate cu instalații de calitate superioară. Camerele de baie sunt finisate, echipate și au instalate obiecte sanitare și instalații de la Grohe și Kludi. Sistemul de încălzire este autonim pentru fiecare unitate locativă, instalațiile termice sunt montate prin pardoseală și câte o centrală termică proprie este dotată. Complexul locativ „Air Residence 2” este complet racordat la toate utilitățile generale și fiecare apartament este asigurat cu gaz, curent electric, este alimentat cu apă curentă și este branșat la sistemul de canalizare.

Pentru alte detalii despre finisarea apartamentelor, mai multe informații despre metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți din site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „Air Residence 2”.

Unde se afla Air Residence 2?

str. Salubrității, 42B, zona Băneasa, sector 1, București.

Termen de finalizare Air Residence 2?

Air Residence 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Air Residence 2.

Cine este dezvoltatorul Air Residence 2 în București?

Dezvoltator Air Residence 2 – NAI Romania.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC