Previzualizare foto – fotografie originală aici

21 Residence Politehnica
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
bd. Iuliu Maniu, 15H, zona Militari, Sector 6, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
bd. Iuliu Maniu, 15H (Imobil C1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 1
Indisponibil
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bd. Iuliu Maniu, 15H (Imobil C3)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

21 Residence Politehnica pe hartă București

bd. Iuliu Maniu, 15H, zona Militari, Sector 6, București

Stadiul construcției 21 Residence Politehnica

Fotografiem complexul din aceleași locuri pentru a arăta starea actuală și dinamica construcției blocurilor.

Ultima actualizare — august 2019

Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 1, august 2019
Spot 1
august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 2, august 2019
Spot 2
august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 3, august 2019
Spot 3
august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 4, august 2019
Spot 4
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 5, august 2019
Spot 5
august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 6, august 2019
Spot 6
august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 7, august 2019
Spot 7
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 8, august 2019
Spot 8
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 9, august 2019
Spot 9
iulie 2019august 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 10, iulie 2019
Spot 10
iulie 2019
Stadiul construcției 21 Residence Politehnica - Spot 11, august 2019
Spot 11
iulie 2019august 2019

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc joacă copii
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și radiatoare termice
🟧 Lift2 lifturi marca Otis
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai, troleibuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente2020
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Regim inalțimeS+P+11E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriînchideri interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Cum este amplasat și ce puncte importante sunt în vecinătate?

În zona Militari, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la numărul 15-H, în sectorul 6 din București se găsește localizat complexul de locuințe „21 Politehnica Residence”. Ansamblul de locuințe se învecinează cu Institutul de cercetări Avansate pentru Materiale, Produse și Procese Inovative Campus Politehnica. Imediat în proximitatea complexului de locuințe se află hipermarket-ul Cora Lujerului, este centrul comercial Plaza România, centrul comercial AFI Palace Cotroceni, complexul comercial SIR și Piața Veteranilor, până la market-ul Lidl de pe Iuliu Maniu sunt doar 600 de metri și în acest cartier sunt bănci și nu departe se află oficiul poștal Nr. 16.

La o mică distanță de la locuințe se află Parcul Politehnica și Grădina Botanică Dimitrie Brândză, este baza sportivă Politehnica și Arena sportivă (club de sport) – „Metrorex București”, sala de fitness GymHouse și de asemenea timpul liber poate fi petrecut plăcut la Teatrul Masca și Cinema „Movieplex” din Plaza România.

În această zonă rezidențială sunt multe farmacii, este Spitalul Universitar de Urgență, Spitalul Militar Central și diverse clinici medicale.

Ansamblul locativ „21 Politehnica Residence” literalmente este înconjurat de o diversitate de facultăți și unități de învățământ așa ca: Grădinița Nr. 246, Grădinița Nr. 197, Grădinița Politehnica, Școala Gimnazială Nr. 117, Grădinița Nr. 272, Școala Gimnazială Nr.156, Liceul „Tudor Vladimirescu”, Liceul „Mircea Eliade”, Colegiul Economic „C. Kirițescu”, Colegiul Național „Grigore Moisil”, Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi”, Școala de muzică Militară, Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica și Universitatea Națională de Apărare Carol I.

Din casele complexului este acces ușor către mijloacele de transport cu linii de tramvai, autobuz și troleibuz. Stația de metrou Lujerului se află la 700 de metri, până în centrul capitalei sunt de parcurs aproximativ 6,3 km, în jur la 4 km sunt până la Gara de Nord din București și până la Aeroporturile Internaționale din București se ajunge cu mașina parcurgând 17 -19 km.

Care este caracteristica generală a proiectului locativ?

Ansamblul locativ „21 Politehnica Residence” este dezvoltat în două faze pe un teren cu suprafața de 36 000 mp și dispune în total de 5 corpuri de imobil de un regim egal de înălțime, toate cu câte un Subsol plus Parter și plus 11 Etaje locative.

La constricție sunt folosite doar materiale moderne, calitative și durabile cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii de construcții. Toate blocurile rezidențiale din complexul imobiliar sunt construite cu fundații de tip – radier general cu înălțimea de 155 cm, unde este folosit betonul armat de B400 și la suprastructură este aplicat sistemul de construcție pe cadre și stâlpi din beton armat cu închideri exterioare din cărămidă de 30cm grosime de tip Porotherm și cu compartimentări interioare din același material - din cărămidă. Clădirile rezidențiale sunt pe exterior fiabil izolate cu un termosistem de 100 mm grosime – Austrotherm, care este format din polistiren EPS 80. Toate imobilele sunt proiectate cu terase necirculabile, care sunt calitativ hidroizolate. La balcoanele caselor sunt instalate balustrade de protecție cu închideri din panouri de sticlă securizată, balustradele au un design liniar cu elemente din aluminiu și tâmplăria exterioară a caselor este de un nivel înalt de eficiență termică produsă de către firma „Madrugada” și dispune de geamuri termopane de tip „four season” în profil PVC Salamander cu feronerie Roto. Ferestrele sunt dotate cu sistem de micro ventilație și au deschidere oscilo - batantă și închidere multipunct. Toate fațadele blocurilor sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior - „Baumit”.

Ascensoarele de ultimă generație ce sunt instalate în blocurile locative sunt de producere de la firma Otis Gen 2 Life sunt foarte silențioase și rapide, iar datorită sistemului ReGen Drive (care funcționează ca un regenerator de energie) lifturile sunt și foarte economice.

Spațiile de recreere din complexul locativ dedicate rezidenților sunt desfășurate pe aproape 1000 de metri pătrați, unde se află amenajate special pentru copii și locuri moderne de joacă cu echipaje contemporane și sigure.

La subsolul clădirilor rezidențiale se află subteran localizate boxe de depozitare și locuri de parcare, precum și în curtea ansamblului de locuințe la fel există organizate locuri de parcare.

Curtea complexului rezidențial este păzită, pe tot perimetrul sunt montate camere video și accesul în incintă este controlat și se face prin barieră de acces. Tot teritoriul este iluminat și străzile sunt asfaltate.

Cum sunt finisate și prezentate apartamentele?

Proiectul rezidențial „21 Politehnica Residence” prezintă pe piața imobiliară din capitală un număr total de 1470 de unități locative, perfect proiectate și excepțional compartimentate cu scheme moderne pentru garsoniere și apartamente confortabile cu 2-3-4 camere. Locuințele sunt foarte luminoase, beneficiază de geamuri panoramice și se oferă în vânzare absolut finisate și completate.

Pentru finisarea interioară a locuințelor Dezvoltatorul a ales plăci ceramice Ragno de culori neutre și în cele mai calde nuanțe, de producere de la Marazzi, dimensiunile gresiei sunt mari de 60 cm pe 60 cm și sunt rectificate de tip „tutto masa”, iar faianța dispune de suprafețe netede, este formată din pastă albă și are dimensiuni 25 x 76 cm. De producere germană, din gama Suite este ales parchet laminat de trafic intens de la producătorul Rooms. Sunt instalate toate ușile interioare și ușile de acces la fel sunt instalate la intrare în fiecare apartament.

Camerele de baie beneficiază de instalațiile sanitare, sunt finisate cu gresie și faianță și dispun de toate obiectele sanitare montate confecționate din porțelan sanitar, oferite de la Romstal și produse de firma Ideal Standard, la fel și robineteria este de la Ideal Standard. Precum și apartamentele au conduse toate instalațiile electrice și au instalate prize și întrerupătoare de la Vimar, locuințele dispun de contoare individuale de electricitate.

Sistemul de încălzire este completat cu radiatoare „Vogel & Noot” cu certificate ISO, ce sunt instalate și cu centrale termice în condensații Viessmann, care sunt alese de dimensiuni compacte și care funcționează pe gaz, acestea sunt individuale pentru fiecare apartament și asigură locuințele cu căldură autonom și cu apă caldă menajeră, care se încălzește prin cazanul mural Viessmann Vitodens 050, consumul de gaze la fel este individual contorizat pentru fiecare proprietate locativă separat.

În apartamente sunt prevăzute trasee speciale (preinstalații) pentru aparatele de aer condiționat. Și este cablaj pentru TV și telefonie și există conexiune la internet.

Ansamblul imobiliar „21 Politehnica Residence” este construit de o companie de construcții, care are o experiență de mai mult de 30 de ani în domeniu imobiliar și realizează imobile calitative, de un grad ridicat de confort și garantează transparență maximă. Apartamentele complexului rezidențial pot fi achiziționate prin metode flexibile de plată, se acceptă plata prin orice tip de creditare ipotecară sau imobiliară, prin programul Prima Casă și la dispoziția Dumneavoastră vă stau profesioniștii departamentului financiar - brokeri și consultanți în domeniul financiar-bancar, care vă ajută cu cele mai convenabile soluții de creditare, vă asigură cu suport în relații cu banca și la achiziționarea ușoară și rapidă a locuinței dorite.

Pentru a rezerva apartamentul dorit și pentru a afla mai mult despre proiectul imobiliar „21 Politehnica Residence”, vă propunem repede și ușor să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial și să vedeți toate contactele dezvoltatorului și toate facilitățile apartamentelor.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Residence Politehnica, Politehnica 21 Residence.

Unde se află 21 Residence Politehnica?

bd. Iuliu Maniu, 15H, zona Militari, Sector 6, București.

Termen de finalizare 21 Residence Politehnica?

Imobil C1, Imobil C3, Imobil C2, Imobil C4, Imobil C5 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 21 Residence Politehnica în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 21 Residence Politehnica din București?

Dezvoltătorul 21 Residence Politehnica este – 21 Residence, Pedro Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC