Previzualizare foto – fotografie originală aici

202 Sărărie Residence
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Sărărie, 202, zona Copou, Iași

Mai detaliat despre blocul

str. Sărărie, 202 (202 Sărărie Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 1
Indisponibil

202 Sărărie Residence pe hartă Iași

str. Sărărie, 202, zona Copou, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie prin condensatie
🟧 Liftpasager
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatebarieră
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoaneP+4E
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–61 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare și descrierea cartierului

Complexul rezidențial „202 Sărărie Residence” este amplasat în orașul Iași, în zona Copou pe strada Sărărie la numărul 202, în apropiere de Piața Unirii, Palas și Bulevardul Independenței. Nu departe de casă se află Parcul Copou și multe alte zone verzi, este Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi, Colegiul național Garabet Ibrăileanu și Facultatea de Arte Vizuale și Design. Sunt farmacii și funcționează Spitalul Clinic Doctor C. I. Parhon, este Centrul Comercial Super Copou, sunt saloane de înfrumusețare, cafenele și magazine.

Informații generale despre Complex

Ansamblul rezidențial de lux „202 Sărărie Residence” se prezintă cu o clădirea locativă, care este construită cu un grad ridicat de rezistență seismică și are un regim mediu de înălțime cu Parter și 4 Etaje de apartamente. Imobilul are o structură constructivă pe cadre din beton armat cu pereții (interiori și exteriori) zidiți din cărămidă. Zidăria pereților exteriori este izolată termic cu un strat de vată bazaltică, care are și capacități sporite de rezistență la foc. Iar zidăria pereților interiori este și fono izolată. Din exterior fațada imobilului este simpatic finisată cu tencuieli decorative iar părțile comune dispun de placaje cu plăci din marmură cu grosimea de 2 cm și pe exteriorul imobilului sunt instalate lumini ambiente. Tâmplăria exterioară instalată la bloc dispune de profil PVC cu geam termopan și trei foi de sticlă cu șapte camere. Toate balcoanele locuințelor sunt construite de tip - terasă și au instalată sticlă securizată. Sistemul de circulație interioară - verticală este aprovizionat cu un ascensor modern cu capacitatea de transportare a 7 pasageri.

Detalii despre apartamente

Unitățile locative oferite în complexul rezidențial „202 Sărărie Residence” sunt foarte funcționale și dispun de planimetrii cu una și două camere. Locuințele sunt logic compartimentate și dispun de suprafața de la 40,3 mp până la 46,6 mp pentru apartamentele cu o cameră și locuințele cu 2 camere sunt oferite cu suprafețele de la 56,5 mp și până la 61,3 mp. Fiecare locuință beneficiază de câte o centrală termică în condensații și de încălzire prin pardoseală. Ușile interioare sunt efectuate din lemn masiv, ușa de acces din metal și toate materialele utilizate la finisarea apartamentelor (gresia, faianța, parchetul, vopseaua) sunt de cea mai bună calitate. Apartamentele dispun de internet și dotări cu cablu TV. Au racordare la utilități și sunt dotate cu contoare și apometre separate. Pentru cumpărătorii interesați de un apartament modern și de alte detalii ale imobilului, mai multe informații se găsesc pe site-ul web al complexului locativ „202 Sărărie Residence”.

Acest proiect mai este numit și Sărărie Residence.

Unde se află 202 Sărărie Residence?

str. Sărărie, 202, zona Copou, Iași.

Termen de finalizare 202 Sărărie Residence?

202 Sărărie Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 202 Sărărie Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 202 Sărărie Residence din Iași?

Dezvoltătorul 202 Sărărie Residence este – 202 Sărărie Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC