Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ZenVille
în București

Prețul / m2
de la ‍1 050 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Mircea Eliade,10, zona Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în ZenVille

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 aprilie
Vile148.95–173.1 m2de la ‍938 € +TVA / m2de la ‍156 400 € +TVA

ZenVille pe hartă București

str. Mircea Eliade,10, zona Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

ZenVille
vile tip Z1, vile tip Z2, vile tip N
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în ZenVille

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri97 vile înșiruite
Parcaresupraterană proprie,
Regim inalțimeP+1E+M
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din Gips Carton
Сurte închisăbarieră acces, pază

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere5‑camere
Suprafața apartamente149–173 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Minunat poziționat cu tot ce e importat învecinat

Ansamblul de vile „ZenVille” este dezvoltat într-o zonă rezidențială liniștită și curată, retrasă de căile aglomerate și gălăgioase și locuințele se află construite în zona Pipera, pe strada Mircea Eliade, la numărul 10, în orașului Voluntari din județul Ilfov. De la casele noi se ajunge pietonal în 10 minute până la Pădurea Băneasa și este acces facil către zona de birouri Floreasca. Imediat lângă complexul rezidențial funcționează marketul Mega Image, iar pentru cumpărături mai ample la doar 6 km este centrul comercial „Băneasa Shopping City”. Pentru educația copiilor din complexul rezidențial la dispoziție sunt prezentate cele mai bune școli din capitală: British School, Olga Gudynn, American School, German School, Little London. În 16 - 20 de minute pietonal se ajunge până la Grădinițele „Dreamland” și „Universul Copiilor”.

De la case este acces facil către stațiile mijloacelor de transport cu rute de autobuz și cu mașina de la complexul rezidențial „ZenVille” până în Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 12,6 km, până la Gara de Nord sunt 11,6 km, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se parcurg circa 11 km și sunt 6,2 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea ansamblului de vile

Complexul de locuințe „ZenVille” este proiectat ca o comunitate locativă de tip închis, ce este dezvoltată pe un teren cu suprafața totală de 15 606 mp și dispune de un grup de vile de tip – „Înșiruite”. Casele sunt construite cu un regim de înălțime cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă și dispun de o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu închiderile exterioare din cărămidă și cu compartimentările interioare din plăci din gips – carton. Imobilele beneficiază de sisteme de izolare termică interioare și exterioare fiabil aplicate din materiale eficiente. La case sunt instalate ferestre cu sticlă termopană și cu profil PVC .

În curtea comună a complexului este organizat un loc de joacă pentru copii și sunt generoase spații verzi plantate. Locurile de parcare sunt proprii amenajate supraterane și există locuri de parcare prevăzute pentru vizitatori. Complexul locativ „ZenVille” este păzit, dispune de sistem de monitorizare și are instalată la intrare barieră de acces, ce este pusă în funcțiune prin telecomandă. Pentru fiecare tronson de case este prevăzută intrare prin drumuri generoase de acces.

Detalii de amenajare și structura vilelor

Proiectul locativ „ZenVille” prevede un total de 97 unități locative moderne, de un grad înalt de confort, cu aspecte plăcute și atractive. Imobilele sunt inteligent compartimentate și dispun de câte 5 camere fiecare plus casele au grădină proprie. Vilele sunt generoase și dispun de suprafețe de la 149 mp până la 173 mp. Locuințele sunt foarte primitoare și sunt perfect luminate natural, datorită spațiilor larg vitrate. Parterul caselor este proiectat ca un spațiu generos cu bucătărie deschisă și zonă pentru dining. La etajul caselor sunt proiectate trei dormitoare cu camere de baie personale și fiecare beneficiază de dressing. Și la mansarda imobilelor se află prevăzut cabinetul, ce este special proiectat pentru lucrul acasă, dar care ușor poate fi replanificat și folosit pentru hobby. În case scara interioară este amenajată și ieșirea în curtea personală se face direct din living. În vânzare casele se oferă finisate și utilate complet, cu parchet și gresie pe pardoseli, cu pereți tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă, cu uși din lemn interioare și cu ușă din metal la intrare. Sistemul de încălzite este autonom pentru fiecare proprietate locativă și acestea dispun de centrale termice propriii, unde sunt conduse toate instalațiile termice prin pardoseală. Complexul este racordat la electricitate, are gaz, apă, canal, CATV și internet.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „ZenVille”, de unde puteți contacta Dezvoltatorul proiectului.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ZenVille?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în ZenVille în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în ZenVille?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1050 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în ZenVille în București?

Modalități de plata în ZenVille: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare ZenVille?

ZenVille – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC