Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Aluniș Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aluniș, 1, Voluntari, Ilfov

Aluniș Residence pe hartă Voluntari

str. Aluniș, 1, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcarecate 2 locuri de parcare proprie pentru fiecare casă
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase inșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excepțională

Complexul de locuințe „Aluniș Residence” este localizat în una din cea mai prestigioasă zonă din partea de Nord a capitalei și se află dezvoltat în apropiere de toate facilitățile zonei de Nord a Bucureștiului, pe strada Aluniș, la numărul 1 (intrarea în incinta ansamblului rezidențial se face direct din strada Vasile Alecsandri), orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de cartierul de locuințe funcționează cele mai bune organizații educaționale așa ca: Grădinița „Universul Copiilor”, Grădinița „Tinkerbell”, Grădinița „Dreamland” și Grădinița „Maria Montessori Home”, iar copiii rezidenților pot frecventa cele mai bune școli: „Questfield School”, „Olga Gudynn International School”, „British School”, „Mark Twain International School”, „Little London Internațional Academy”. Sunt circa 100 de metri până la marketurile Mega Image și Carrefour Express și sunt 2 km până la supermarketul Profi, de la casele noi până la centrele comerciale: „Promenada Mall” și „Băneasa Shopping City” se ajunge cu mașina în 10-15 minute și se parcurge o distanță de 6,2 km și respectiv 6,7 km. Destul de aproape de locuințe se află Grădina Zoologică, este Pădurea Băneasa, funcționează clubul sportiv „World Class Atlantis”, sunt saloane de înfrumusețare și centre medicale. În proximitatea locuințelor sunt stații de transport public și circulă autobuze, iar distanța de la case până la Autostrada A3 este de 6 km. De la complexul de locuințe „Aluniș Residence” până în Piața Unirii din București sunt de parcurs aproximativ 13-14 km, până la Gara de Nord din capitală este o distanță de circa 10–11 km. Sunt de parcurs în jur la 11 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și aproape 6 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Caracteristica ansamblului de locuințe

Complexul imobiliar „Aluniș Residence” formează o comunitate de case înșiruite cu regimuri de înălțime cu Parter plus Un Etaj. Casele sunt construite responsabil din materiale calitative și eficiente din punct de vedere termic și la realizarea imobilelor au fost respectate toate normele și cerințele în vigoare. Imobilele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern și au aspecte elegante și atractive.

Curtea complexului de locuințe „Aluniș Residence” este de tip închis, tot teritoriul ansamblului este îngrădit și accesul în incintă se face prin poartă. Curtea cartierului locativ este amenajată, sunt plantați arbuști ornamentali, drumul interiori din complex este asfaltat și aleile pietonale sunt pavate. În curtea fiecărei proprietăți imobiliare sunt organizate supraterane câte 2 locuri de parcare, de asemenea în complex sunt prevăzute și locuri de parcare pentru vizitatori.

Vile complet finisate și utilate

Ansamblul locativ „Aluniș Residence” dispune de 12 imobile construite la cele mai înalte standarde de confort și siguranță. Suprafața utilă a proprietăților locative începe de la 120 mp și casele dispun de scheme logic proiectate cu 4 odăi, cu câte 2 camere de baie și cu bucătărie de tip deschis, la parterul caselor se află prevăzut și un spațiu de depozitare (lângă intrare). Pentru fiecare unitate locativă este amenajată câte o grădină privată, unde poate fi organizată zonă de barbeque sau spațiu de joacă.

Casele se predau în folosință complet finisate și în dependență de momentul achiziționării imobilelor, toate finisajele pot fi alese din timp și locuința poate fi personalizată în conformitate cu nevoile și gusturile viitorilor locatari. Unele case sunt deja complet finisate și sunt gata în așteptarea noilor locatari, ce pot să se mute în orice moment, ba chiar și dispun de livinguri și bucătării gata mobilate.

De pe pagina web a complexului locativ „Aluniș Residence” vă puteți programa la o vizionare către casele noi și încă pe site-ul complexului rezidențial sunt afișate toate schemele imobilelor, sunt prezentate mai multe informații constructive, detalii utile despre finisare și se găsesc contactele directe către Dezvoltator. Nu ezitați să treceți de pe site-ul nostru direct pe site-ul complexului imobiliar „Aluniș Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Aluniș Residence Voluntari.

Unde se află Aluniș Residence?

str. Aluniș, 1, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Aluniș Residence?

Alunis Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aluniș Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aluniș Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Aluniș Residence este – Alunis Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC