Previzualizare foto – fotografie originală aici

West Side Park
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca (Corp 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 2
Indisponibil

Schițe și prețuri în West Side Park

3 camere
60 m2
indisponibil

West Side Park pe hartă Cluj-Napoca

str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcărămidă și beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente234
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcare410 parcări subterane
🟧 Regim inalțime2S+P+6E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri de locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea complexului

Ansamblul rezidențial „West Side Park” se află localizat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 59, în cartierul Gheorgheni al orașului Cluj-Napoca. La o distanță de mai puțin de o sută de metri de la complexul locativ se află centrul Comercial Iulius Mall cu diverse buticuri, magazine, servicii, divertisment, food – corturi, restaurante, cafenele și supermarket-ul Auchan. De asemenea în vecinătate funcționează supermarket-urile Lidl și Denviodin. Zona de amplasare a imobilului oferă pentru locatariii complexului și parcurile Detunata cu Parcul Iulius Mall, este Baza Sportivă Gheorgheni și Clubul de Tenis „Enjoy”. Aici sunt multe instituții de învățământ: Universitatea Dimitrie Cantemir și Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr, Școala Nicolae Titulescu, Grădinița „Micul Prinț”, Creșa Patrocle și alte grădinițe și școli.

Sistemul constructiv și informații generale a complexului

Designul construcției imobilului „West Side Park” este foarte original și deosebit de alte construcții ale Clujului. Blocul este construit cu parter și șase etaje din cărămidă și beton. Fațada complexului locativ este de tip ventilată, placată cu plăci ceramice cu dioxid de titan și puls cu un sistem cu tehnologie de ultimă generație - de autocurățare. Clădirea locativă are montată tâmplărie de tip termopan cu profil de la Rehau cu 7 camere de izolare și cu 3 rânduri de sticlă. La parterul blocului rezidențial, pentru comoditatea rezidenților sunt prevăzute diverse spații comerciale. Locatarii beneficiază de lift modern și silențios.

În incinta ansamblului rezidențial este amenajat un parc privat unde sunt plantate aproximativ 5000 de mp de spații verzi și zone de relaxare. Există și parcări subterane pentru transportul personal al locatarilor (contra cost), poarta de la garaj este pusă în funcțiune cu telecomandă. Complexul dispune de supraveghere video și are interfoane.

Apartamente, finisaje, dotări și echipaje

Toate apartamentele ansamblului rezidențial „West Side Park” sunt decomandate și au planuri cu două și cu trei camere. Suprafața acestora este cuprinsă între 63,58 mp și 65,45 mp pentru 2 camere și 80,35 mp pentru locuințele cu 3 camere. În fiecare din locuințe este instalată câte o centrală termică proprie și sunt calorifere.

Toate locuințele au ușa de acces instalată cu sistem de antiefracție și ușile interioare sunt din lemn. Sunt placaje cu gresie și faianță, este parchet și pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă. Toate întrerupătoarele și prizele sunt instalate. Contoarele și apometrele la fel se află montate. Utilitățile sunt racordate, este CATV, telefon și internet. Metode de plată acceptate de plată de către dezvoltator: plata prin credit bancar sau ipotecar, Prima Casă.

Pentru alte informații și mai multe detalii și amănunte ale apartamentelor din complexul locativ „West Side Park” vă rugăm să accesați site-ul web al Dezvoltatorului - . de asemenea de unde veți afla contactele directe ale Departamentului Vânzări și o să puteți face o programare pentru vizionarea locuințelor.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și West Side Park -Cluj- Napoca.

Unde se află West Side Park?

str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare West Side Park?

Corp 1, Corp 2, Corp 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în West Side Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul West Side Park din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul West Side Park este – Studium Green.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC