Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex West Side Park
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în West Side Park

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 60 m2totul e vândut

West Side Park pe hartă Cluj-Napoca

str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

corp 1, corp 2, corp 3
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket, interfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente234
Număr clădiri3
Parcare410 parcări subterane
Regim inalțime2S+P+6E
Structură rezistențăcărămidă și beton armat
Tip imobilblocuri de locuințe
Ziduricărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente63,58–80,35 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea complexului

Ansamblul rezidențial „West Side Park” se află localizat pe strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 59, în cartierul Gheorgheni al orașului Cluj-Napoca. La o distanță de mai puțin de o sută de metri de la complexul locativ se află centrul Comercial Iulius Mall cu diverse buticuri, magazine, servicii, divertisment, food – corturi, restaurante, cafenele și supermarket-ul Auchan. De asemenea în vecinătate funcționează supermarket-urile Lidl și Denviodin. Zona de amplasare a imobilului oferă pentru locatariii complexului și parcurile Detunata cu Parcul Iulius Mall, este Baza Sportivă Gheorgheni și Clubul de Tenis „Enjoy”. Aici sunt multe instituții de învățământ: Universitatea Dimitrie Cantemir și Facultatea de Științe Economice si Gestiunea Afacerilor, Colegiul Național Pedagogic Gheorghe Lazăr, Școala Nicolae Titulescu, Grădinița „Micul Prinț”, Creșa Patrocle și alte grădinițe și școli.

Sistemul constructiv și informații generale a complexului

Designul construcției imobilului „West Side Park” este foarte original și deosebit de alte construcții ale Clujului. Blocul este construit cu parter și șase etaje din cărămidă și beton. Fațada complexului locativ este de tip ventilată, placată cu plăci ceramice cu dioxid de titan și puls cu un sistem cu tehnologie de ultimă generație - de autocurățare. Clădirea locativă are montată tâmplărie de tip termopan cu profil de la Rehau cu 7 camere de izolare și cu 3 rânduri de sticlă. La parterul blocului rezidențial, pentru comoditatea rezidenților sunt prevăzute diverse spații comerciale. Locatarii beneficiază de lift modern și silențios.

În incinta ansamblului rezidențial este amenajat un parc privat unde sunt plantate aproximativ 5000 de mp de spații verzi și zone de relaxare. Există și parcări subterane pentru transportul personal al locatarilor (contra cost), poarta de la garaj este pusă în funcțiune cu telecomandă. Complexul dispune de supraveghere video și are interfoane.

Apartamente, finisaje, dotări și echipaje

Toate apartamentele ansamblului rezidențial „West Side Park” sunt decomandate și au planuri cu două și cu trei camere. Suprafața acestora este cuprinsă între 63,58 mp și 65,45 mp pentru 2 camere și 80,35 mp pentru locuințele cu 3 camere. În fiecare din locuințe este instalată câte o centrală termică proprie și sunt calorifere.

Toate locuințele au ușa de acces instalată cu sistem de antiefracție și ușile interioare sunt din lemn. Sunt placaje cu gresie și faianță, este parchet și pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă. Toate întrerupătoarele și prizele sunt instalate. Contoarele și apometrele la fel se află montate. Utilitățile sunt racordate, este CATV, telefon și internet. Metode de plată acceptate de plată de către dezvoltator: plata prin credit bancar sau ipotecar, Prima Casă.

Pentru alte informații și mai multe detalii și amănunte ale apartamentelor din complexul locativ „West Side Park” vă rugăm să accesați site-ul web al Dezvoltatorului - . de asemenea de unde veți afla contactele directe ale Departamentului Vânzări și o să puteți face o programare pentru vizionarea locuințelor.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla West Side Park?

str. Alexandru Vaida-Voevod, 59, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare West Side Park?

corp 1, corp 2, corp 3 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul West Side Park.

Cine este dezvoltatorul West Side Park în Cluj-Napoca?

Dezvoltator West Side Park – Studium Green.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC