Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Vision - Mansarda
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Rasaritului, 73, Cluj-Napoca

Schițe și prețuri în Vision - Mansarda

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 73.5 m2totul e vândut
3 camere
de la 92.57 m2totul e vândut

Vision - Mansarda pe hartă Cluj-Napoca

str. Rasaritului, 73, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Vision - Mansarda
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeP+4
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă și beton armat
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente60,40–100,79 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare imobil

Complexul rezidențial „Vision – Mansarda” se află localizat pe strada Răsăritului, la numărul 73 zona Kaufland, în cartierul Mărăști din orașul Cluj - Napoca.În vecinătatea complexului rezidențial este spital, sunt grădinițe, școli și licee: „Grupul școlar Samus”, Școala Gimnazială „Ion Agârbiceanu”, Școala populară De Arte Tudor Jarda. În zona de amplasare a locuințelor se află: centre comerciale, este hipermarket-ul Kauflanf, sunt pizzerii, restaurante, sucursale bancare, saloane de înfrumusețare, săli sportive și stații de transport în comun nu departe de apartamente.

Detaliile și structura complexului

Clădirea de apartamente este construită cu un atrăgător și unic cu 5 etaje locative și este complet finalizată. Blocul de apartamente este construit din cărămidă eficientă energetic (cu pereți dubli cu grosimea de 40 cm) și blocul rezidențial este izolat termic din exterior cu un strat de 10 cm din vată bazaltică. Imobilul are instalată tâmplărie exteroară din PVC termopan cu geam tripan (cu 3 rânduri de sticle). Datorită ferestrelor eficiente energetic, pereților dubli și izolării termice fiabile casa locativă dispune de un consum de energie redus de clasă energetică – „A”. În interiorul blocului locativ, pe casa scării și în garaje sunt instalate senzorii de prezență și corpuri de iluminat LED și compact-fluorescente.

În bloc sunt instalate lifturi de ultimă generație și este montat sistemul de interfonie. În complexul locativ sunt prevăzute un număr de 60 de locuri subterane de parcare și un număr de 68 de locuri la parcarea exterioară.În curte este amenajat un iaz ornamental și sunt plantați aproximativ 150 de arbori decorativi. Pentru copii există amenajat în curtea complexului locativ – un spațiu special pentru joacă. Teritoriul complexului este închis pe perimetru, are barieră de acces montată și este sistem de video-supraveghere.

Descrierea locuințelor

Complexul rezidențial „Vision – Mansarda” este prezentat cu un număr total de 177 de apartamente cu una, două și trei camere, toate cu balcoane și toate cu o compartimentare iscusită, acestea oferă intimitate și confort la maxim locatarilor. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 60,4 mp și 100, 79 mp. Cumpărătorii primesc cheile de la apartamente semifinisate unde podelile sunt turnate cu șapă autonivelantă și cu pereții interiori prelucrați cu glet. Bucătăriile locuințelor sunt primitoare și dispun de cămări pentru depozitarea obiectelor de folosire rară. La fel în bucătării sunt instalate centrale termice proprii de apartament și în fiecare cameră sunt calorifere montate.

Camerele de baie dispun de obiecte sanitare și au baterii cu economizor, care minimizează utilizarea apei. Fiecare apartament beneficiază de ușă din metal instalată la intrare. Toate utilitățile sunt racordate și sunt conduse până la poziții. Absolut toate apartamentele sunt luminoase, confortabile și dispun de priveliști minunate asupra orașului.

Dezvoltatorul complexul imobiliar „Vision – Mansarda” este compania de construcții „Studium Green”. Dezvoltatorul acceptă plata prin orice tip de credite ipotecare, imobiliare precum și este acceptată plata prin programul guvernamental „Prima Casă”. Sunteți așteptat cu drag pentru o vizionare a locuințelor noi și puteți accesa site-ul companiei de construcții „Studium Green”, pentru a afla mai multe informații și alte detalii ale apartamentelor complexului rezidențial „Vision – Mansarda”.

Unde se afla Vision - Mansarda?

str. Rasaritului, 73, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Vision - Mansarda?

Vision - Mansarda – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Vision - Mansarda.

Cine este dezvoltatorul Vision - Mansarda în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Vision - Mansarda – Studium Green.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC