Previzualizare foto – fotografie originală aici

Alfa Residence Zorilor
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Melodiei, 2, zona Mănăștur, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Melodiei, 2, zona Mănăștur, Cluj-Napoca (Alfa Residence Zorilor)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Alfa Residence Zorilor pe hartă Cluj-Napoca

str. Melodiei, 2, zona Mănăștur, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente22
🟧 Parcare30 de locuri de parcare subterană și supraterană, loc de parcare inclus
🟧 Regim inalțimeD+P+2E+2R
🟧 Tip imobil1
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Înălțime plafoane2.7 m
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe44–71 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Alfa Residence Zorilor” este localizat pe strada Melodiei, la numărul 2 în cartierul Mănăștur din orașul Cluj – Napoca. Blocul locativ se învecinează cu un centru medical și cu supermarket-ul LIDL, iar la doar 550 de metri funcționează supermarketurile Profi și Carrefour. Nu departe se află Oficiul Poștal Nr. 6, sunt sucursale bancare, este o frizerie, o cofetărie, bistro și brutărie. Iar până la Liceul „Waldorf” se parcurge o distanță de doar 270 de metri, unde se ajunge pietonal în cel mult 4 minute și în 9 minute se ajunge până la Școala „Radu Stanca”, ce se află la 750 de metri. La 800 de metri față de blocul locativ se află Grădinița cu program prelungit „Panda” și este un kilometru până la Grădinița „Zâna Zorilor”. De asemenea pentru copii, nu departe de casă se află sala de escaladă „Gravity”.

În apropiere de locuințele noi se află stație de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul de locuințe „Alfa Residence Zorilor” este de parcurs pietonal o distanță de 2,8 km, până la Gara Centrală se ajunge parcurgând circa 5 – 6 km cu transport și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se găsește la o distanță de aproximativ 11-12 km.

Scurtă prezentare a proiectului rezidențial mixt

Complexul de locuințe „Alfa Residence Zorilor” este prezentat cu un bloc de apartamente de tip mixt. Imobilul este construit cu un regim mic de înălțime și dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Blocul de apartamente este realizat cu un Demisol plus un Parter și are 4 Etaje locative, unde ultimele două etaje sunt construite Retrase. La construcția clădirii locative au fost folosite doar materiale calitative și tehnologii inovative, astfel că imobilul corespunde tuturor standardelor de confort, normelor și legilor în vigoare. Blocul de apartamente dispune de o structură constructivă durabilă, ce este formată din cadre din beton armat și are toți pereții interiori și exteriori realizați din materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic plus pe partea exterioară pe tot perimetrul blocului de apartamente este fiabil aplicat un sistem termic calitativ. Fațada imobilului este finisată cu tencuială decorativă de exterior de culoarea albă pe fonul căreia perfect se evidențiază balustradele balcoanelor și tâmplăria exterioară, ce are profil PVC de culoare gri antracit și geam tripan termoizolant.

În incinta clădirii sunt proiectate 3 spații comerciale sau de birouri, poziționate la parter.

În total în incinta complexului de locuințe „Alfa Residence Zorilor” sunt organizate 30 de locuri de parcare subterane și supraterane și pentru fiecare apartament este inclus câte un loc de parcare.

Informații despre apartamente, suprafețe și utilități

Proiectul imobiliar „Alfa Residence Zorilor” cuprinde un număr total de 22 unități locative. Apartamentele sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice și funcționale cu una și două camere spațioase. Locuințele sunt foarte luminoase și primitoare, dispun de tavane cu înălțime liberă de 270 cm și sunt proiectate cu suprafețele cuprinse între 37,82 mp utili și 98,51 mp construiți. Toate apartamentele facilită de balcoane cochete, acestea sunt proiectate de tip deschis și au balustrade din bare din metal.

Proprietățile imobiliare dispun de pardoselile turnate cu sape și au tavanele și pereții tencuiți. Toate instalațiile termice, electrice și sanitare sunt montate. Și blocul de imobile se predă în folosință cu racordare completă la toate utilitățile generale și este asigurat cu gaze naturale, cu apă curentă, este branșat la sistemul de canalizare și este asigurat cu curent electric.

Ansamblul locativ „Alfa Residence Zorilor” este un obiect imobiliar dezvoltat de către compania „Alfa Imobiliare” S.R.L. Pentru mai multe informații utile despre finisarea apartamentele noi, despre toate metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți direct din site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Alfa Residence Zorilor”.

Acest proiect mai este numit și Alfa Residence, Alfa Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Alfa Residence Zorilor?

str. Melodiei, 2, zona Mănăștur, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Alfa Residence Zorilor?

Alfa Residence Zorilor – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Alfa Residence Zorilor în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Alfa Residence Zorilor din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Alfa Residence Zorilor este – Alfa Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC