Previzualizare foto – fotografie originală aici

West Side Park Residence
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Calea Surii Mici, 70, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
Calea Surii Mici, 70, Sibiu (bloc 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

West Side Park Residence pe hartă Sibiu

Calea Surii Mici, 70, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparcare inclusă în preț, interfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente128
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47.3–59.5 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația ansamblului

Într-o zonă liniștită a orașului Sibiu, pe strada Calea Șurii Mici, la numărul 70 se găsește localizat ansamblul imobiliar „West Side Park Residence” (imediat după ce traversezi noul Viaduct, la numai 500 de metri). De la complex și către complex este acces rapid în timp și ușor în trafic, aici se află stația de autobuz Frigoriferului și nu departe se va afla Spitalul Județean. Iar de la locuințe este o mică distanță până la zona Industrială de Vest.

Pe o rază de până la 2,3 km se află puncte de interes comercial, precum: Piața Cibin (2,3 km), este hipermarket-ul Kaufland (2,3 km) și supermarket-ul Lidl (2,1 km) și Profi Market (1,8 km).

Baza sportivă „Pamira” se află în imediata apropiere a complexului și nu departe este Clubul de Painball. Iar până la Parcul Reconstrucției sunt de parcurs 1700 de metri și se ajunge în maxim 22 de minute pietonal.

În apropiere de ansamblul rezidențial se află terenul de joacă acoperit pentru copii „Arka Park”, este Grădinița nr. 2, Școala Generală Nr. 12 și la 1,4 km se află Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură Carol I.

Complexul locativ se află situat la o mică distanță de centrul orașului Sibiu – la doar 2,5 km față de Piața Mare, unde se ajunge pe jos într-o jumătate de oră sau în 7 minute cu mașina. Și de la casele locative până la Aeroportul Internațional din Sibiu sunt de mers 7 minute cu mașina și se parcurg - 4,2 km.

Detaliile proiectului complexului locativ

Proiectul imobiliar „West Side Park Residence” este finalizat și este compus din patru imobile simpatice, fiecare corp locativ este construit cu câte Un Parter plus 3 Etaje și plus etajul 4 Retras, regimul de înălțime este egal pentru toate blocurile rezidențiale.

La realizarea imobilelor Dezvoltatorul a folosit materiale eficiente și durabile, carcasele blocurilor sunt realizate pe cadre și plăci din beton armat, iar pereții sunt din zidărie. Pentru păstrarea temperaturii și minimizarea costurilor la facturi toate clădirile locative pe exterior sunt placate calitativ cu sisteme de izolare termică cu materiale certificate de la compania Adelplast. De asemenea la construcție este aplicat un sistem perfect de hidroizolare. Iar pentru finisarea fațadelor locuințelor este utilizată tencuiala decorativă de la Baumit.

Aspectul clădirilor rezidențiale este foarte solemn și decent, unde domină culoarea albă a complet tuturor zidurilor exterioare, pe care excelent se evidențiază balcoanele de culoare gri închis, acest contrast a culorii alb cu negru aduce o notă de modernism și minimalism, care va fi actuală peste ani. Toate balcoanele imobilelor sunt proiectate de tip – deschise, se predau în folosință complet finisate și sunt placate cu plăci din granit. Pentru tâmplăria exterioară sunt alese geamuri termopane cu profil PVC de la Rehau.

În fiecare corp imobiliar este instalat câte un lift modern și performant, care asigură locatarilor acces ușor la toate etajele și la parterul blocurilor locative sunt organizate spații comerciale și de servicii.

Pentru fiecare apartament din complexul locativ „West Side Park Residence” este prevăzut câte un loc de parcare gratuit, aflat suprateran, toate locurile de parcare sunt marcate.

Și în incinta ansamblului de locuințe este dedicat un teren unde sunt amenajate modern locuri de joacă pentru copiii rezidenților, care sunt realizate din materiale calitative și care dispun de echipamente nu numai interesante dar și sigure. De asemenea în curtea blocurilor locative este cu drag amenajată o zonă verde, plantată cu gazon (de tip rulou), unde sunt proiectate insule cu arbuști decorativi și plante ornamentale, iar pentru menținerea permanentă a frumuseților verzi în complex funcționează instalații de irigare automatizate cu springlare. Și ansamblul de locuințe beneficiază de două căi de acces, iar în incintă are amenajate drumuri interioare asfaltate și este organizat iluminat exterior.

Apartamente luminoase și spațioase

În total în complexul imobiliar „West Side Park Residence” sunt construite 128 de unități rezidențiale. În vânzare sunt oferite apartamente confortabile proiectate cu scheme funcționale cu 2-3 camere structurate în trei modele:

Primul tip de locuințe standarde se caracterizează cu scheme cu 2 camere cu suprafața utilă de 47,3 mp și au living-ul legat de bucătărie și se află poziționate la etajele 1, 2 sau 3.

Tipul doi de apartamente se caracterizează cu spații utile de 59,5 mp, au trei camere și sunt proiectate cu două balcoane (de câte 8 mp fiecare), iar dormitorul matrimonial este prevăzut cu acces direct către camera de baie (proprie) și aceste locuințe sunt oferite în vânzare la primul etaj și la etajul 2 și 3.

Al treilea tip de apartamente se află poziționate la etajele superioare, acestea sunt de tip – Penthouse, au spații generoase de 59,5 mp, dispun de două băi și beneficiază de terase circulabile de unde se deschid vederi de admirat asupra munților și asupra orașului.

Apartamentele sunt echipate cu toate instalațiile electrice, sanitare și termice, au instalate toate caloriferele și sunt dotate cu centrale termice proprii, care asigură sistemul autonom de încălzire.

Beneficiarilor li se predau locuințe cu toate utilitățile asigurare și racordate, în apartamente este apă, gaze, curent electric (individual contorizate separat) și este branșament la sistemul de canalizare.

Fiecare apartament este echipat cu cablaj pentru TV și internet prin fibră optică și toate unitățile rezidențiale din complex sunt echipate cu videointerfoane.

Absolut toate proprietățile rezidențiale sunt finisate în versiune – la alb și au pardoselile turnate cu șapă, pereții tencuiți și gletuiți (prelucrați cu amestec uscat Knauf), care sunt finisați cu vopsea lavabilă albă și locuințele dispun de ușile de acces din metal - instalate. La cererea cumpărătorului apartamentul poate fi predat și la cheie cu modificare de preț.

Ansamblul locativ este dezvoltat de către compania „Optima Grup Investment”, care oferă pe piața României servicii de consultanță, asistență și management de proiect. Dezvoltatorul accepta achiziția apartamentelor noi cu plata prin credit bancar sau prin programul Prima Casă.

Pentru achiziționarea rapidă a unui apartament nou din complexul de locuințe „West Side Park Residence”, vă rugăm să contactați unul dintre reprezentanții dezvoltatorului, care vă stau mereu la dispoziție pentru a vă oferi mai multe informații detaliate legate despre dezvoltarea proiectului de imobile. Contactele reprezentaților sunt afișate pe site-ul Dezvoltatorului, unde puteți trece ușor de pe site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și West Side Park.

Unde se află West Side Park Residence?

Calea Surii Mici, 70, Sibiu.

Termen de finalizare West Side Park Residence?

bloc 1, bloc 2, bloc 4, bloc 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în West Side Park Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul West Side Park Residence din Sibiu?

Dezvoltătorul West Side Park Residence este – Optima Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC